Physics_Rulez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν.. να μοιραστω και εγω την εμπειρία μου.. απο το "ξεκλείδωμα" μιας LG 32ld550 με τη βοηθεια ενος Universal remote control Silvercrest (αυτό που πουλάν στα LIDL γύρω στα 9 euro). 1)Σετάρουμε το τηλεχειριστήριο με κωδικό 5147. 2)Ανοιγουμε τη τηλεοραση και πατώντας το κουμπί ελέγχου της έντασης (VOLUME) , εμφανίζεται το πεδίο που δίνουμε τον κωδικό 0413 (απο το remote της τηλεόρασης). 3)Στο μενού που ανοιξε πηγαίνουμε στο TOOL OPTION 3 και Ρυθμίζουμε --> DIVX 1 Kλείστε και ανοίξτε την τηλεόραση.. είστε έτοιμοι... καλη διασκέδαση ..!! Δε μου δούλεψε. Μήπως το περιγράφεις λάθος; Το remote είναι το sfb 10.1a1 **** Όλα ΟΚ, έπρεπε να είναι στο AUX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια καμια full hd tv στις 32 inches που να παιζει 100% mkv απο εξωτερικο σκληρο υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 σε samsung πας λόγω DTS, σειρές C Και D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikitasTerror Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εχω το 19LH2000 της LG 3.55 ειναι το firmwire μου.Διαβασα πως πρεπει να το αλλαξω πρωτα σε 3.15 αλλα μετα πρεπει να το επαναφερω σε 3.55?η μηπως το αφηνω ετσι?Πως θα γινει η αλλαγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Η Samsung είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να βλέπει mkv από εξωτερικό σκληρό. Όμως υπάρχουν ορισμένες ταινίες σε ποιότητα 720p ή 1080p που η τηλεόρασή μου (Samsung C530) δεν τις αναπαράγει. Καλού κακού πάρε και ένα media player, με δυνατότητα αναπαραγωγής DTS εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 παιδια καλησπερα! χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια... εχω αυτη http://www.sony.gr/product/tv-80-32-lcd/kdl-32ex600#pageType=TechnicalSpecs την tv και θελω να δω ταινια μεσω ενος usb stick. Στο φακελο της ταινιας, ειναι το αρχειο του βιντεο και οι υποτιτλοι.. Οταν λοιπον συνδεω το στικακι κι επιλεγω την ταινια, μου εμφανιζει μηνυμα οτι δε γινεται να παιξει. Στην αρχη το αρχειο ηταν mp4 κι ειδα στις προδιαγραφες της tv οτι δεν το υποστηριζει. Οποτε το εκανα mpeg4 που υποτιθεται οτι υποστηριζεται... Και παλι ομως δεν εχω αποτελεσμα.. καμια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Η παρακάτω έχει την δυνατότητα να παίξει ταινίες από την USB; http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-22LK330-LCD-TV-22-22LK330.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Η παρακάτω έχει την δυνατότητα να παίξει ταινίες από την USB; http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-22LK330-LCD-TV-22-22LK330.htm Λογικα ναι, και αν οχι απευθειας, σιγουρα με τα κολπακια που αναφερονται πιο πισω. Απο τη στιγμη που εχει usb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τελικά πήρα την Samsung Β2330HD. Τα παίζει όλα. mkv 1080p με Ελληνικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragk3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια οθόωη/τηλεόραση lg M2280df και ενώ σε ορισμένες ταινίες μου παίζει τους υπότιτλους σε άλλες δεν τους εμφανίζει. Το όνομα ταινίας και υποτίτλων είναι το ίδιο κ βρίσκονται στο ίδιο φάκελο. Γνωρίζει κανείς τελικά τι προδιαγραφές πρέπει να εχουν οι υπότιτλοι για να παίζονται στη συγκεκριμένη τηλεόραση?? (έχω δοκιμάσει το encoding και δεν έχει σχέση αν είναι ANSI ή UNICODE) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τελικά πήρα την Samsung Β2330HD. Τα παίζει όλα. mkv 1080p με Ελληνικούς υπότιτλους. Θέλω μια τηλεόραση/μονιτορ μεχρι 23" για την αδελφή μου.. Είμαι Samsung fan... να παρω αυτη λες; ειναι και φουλ media player; χωρις καποια πατεντα; απο που την πηρες; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2011 από MasterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Θέλω μια τηλεόραση/μονιτορ μεχρι 23" για την αδελφή μου.. Είμαι Samsung fan... να παρω αυτη λες; ειναι και φουλ media player; χωρις καποια πατεντα; απο που την πηρες; Full media player δεν το λες. Τις ταινίες όμως τις αναπαράγει χωρίς να κάνεις τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ΟΚ αρκει αυτο.. απο που την πηρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Από ένα τοπικό μαγαζί της πόλης μου 230 € μαζί με βραχίονα για τοίχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrysa_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά γειά σας! Θέλω να αγορασω μια τηλεοόραση αλλά επειδή έχω τρελαθεί θα ήθελα την βοήθειά σας.. Από 37' μεχρι και 40' εντάξει ίσως και 32' στην χειρότερη, θέλω όμως να έχει usb θύρα και να κάνει αναπαραγωγή divx με srt και αν γίνεται και mkv.. Επίσης αν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού σκληρού 1Tb στη θύρα αυτή ή ζητάω πολλά.. και όλα αυτά χωρίς να ξεφύγουμε πάρα πολύ σε τιμή.. Πείτε μου γνώμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα