Physics_Rulez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Λοιπόν.. να μοιραστω και εγω την εμπειρία μου.. απο το "ξεκλείδωμα" μιας LG 32ld550 με τη βοηθεια ενος Universal remote control Silvercrest (αυτό που πουλάν στα LIDL γύρω στα 9 euro). 1)Σετάρουμε το τηλεχειριστήριο με κωδικό 5147. 2)Ανοιγουμε τη τηλεοραση και πατώντας το κουμπί ελέγχου της έντασης (VOLUME) , εμφανίζεται το πεδίο που δίνουμε τον κωδικό 0413 (απο το remote της τηλεόρασης). 3)Στο μενού που ανοιξε πηγαίνουμε στο TOOL OPTION 3 και Ρυθμίζουμε --> DIVX 1 Kλείστε και ανοίξτε την τηλεόραση.. είστε έτοιμοι... καλη διασκέδαση ..!! Να σαι καλά. Την έχω προτείνει σε συγγενή για αγορά και ήθελα να τη σετάρω λίγο. Μήπως ξέρει κανείς από που μπορώ να βρω firmware για να κάνω update? Στο site της LG δε βρήκα τίποτα.
asg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Απο οτι ξερω, καμμια lg δεν αναγνωριζει το dts Αυτος ειναι κι ο λογος που τελικα πηρα κι ενα wd player. Έχω την LG 32LF2510 με το USB όλα ΟΚ. Και σε εμένα δεν παίζει τον ήχο από τα mkv αρχεία με DTS, όμως υπάρχει ένα μικρό free προγραμματάκι που μετατρέπει τον ήχο από DTS σε AC3, οπότε μπορείς να παίξεις τις 720p και 1080p ταινίες στην τηλεόρασή σου. Το πρόγραμμα ονομάζεται "PopCorn MKV Audioconverter" και είναι πολύ εύκολο στην χρήση.
kostas_dr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κάτοχος μιας Samsung C530, μου παρουσιάζεται τώρα τελευταία το εξής περίεργο: Σε αρκετά επεισόδια μιας τηλεοπτικής σειράς υπήρχε πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Κοβόταν το επεισόδιο σε αρκετά σημεία και αποσυντονιζόταν ο ήχος Επίσης σε κάποια επεισόδια μιας άλλης σειράς δεν γινόταν καθόλου αναπαραγωγή ήχου . Και στις δύο περιπτώσεις με το WD Live δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει; Όλα τα άλλα αρχεία που έχω (ακόμα και σε ποιότητα 1080p) τα αναπαραγάγει κανονικά.
guido Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κάτοχος μιας Samsung C530, μου παρουσιάζεται τώρα τελευταία το εξής περίεργο: Σε αρκετά επεισόδια μιας τηλεοπτικής σειράς υπήρχε πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Κοβόταν το επεισόδιο σε αρκετά σημεία και αποσυντονιζόταν ο ήχος Επίσης σε κάποια επεισόδια μιας άλλης σειράς δεν γινόταν καθόλου αναπαραγωγή ήχου . Και στις δύο περιπτώσεις με το WD Live δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει; Όλα τα άλλα αρχεία που έχω (ακόμα και σε ποιότητα 1080p) τα αναπαραγάγει κανονικά. να μην αναπαράγει ήχο δεν μου έχει τύχει. αποσυντονισμός μου έχει τύχει 2-3 φορές αν το παω μπροστά πίσω, αλλά στρώνει αν το ξανακάνω. επίσης μου έχει τύχει μια δυο φορές αν μεταφέρω πολλά αρχεία .avi μαζί στο usb, καμιά φορά στην αναπαραγωγή να κόβεται το επεισόδιο και να έχει ήχο απο το άλλο αρχείο ακομα και εικόνα. πολύ σπάνια όλα αυτά βέβαια. σε κάθε περίπτωση βεβαιώσου πως έχεις το last firmware. και δοκίμασε να ξαναπεράσεις το επεισόδιο που ειχε πρόβλημα στο usb
kostas_dr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ανέφερα ότι τα εν λόγω επεισόδια ήταν όλα σε ποιότητα 720p. Στον υπολογιστή με το Vlc παίζουν κανονικά. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο γιατί όταν το βάζω να παίξει μέσω του WD Live αναπαραγάγεται κανονικά. Μόνο με το media player της τηλεόρασης παρουσιάζεται το πρόβλημα. Έχω το τελευταίο firmware. Πάντως τώρα τελευταία κάτι παίζει με τα μεγέθη των επεισοδίων των τηλεοπτικών σειρών. Κανονικά μεχρι πρότινος το κάθε επεισόδιο διάρκειας περίπου 40 λεπτών είχε μέγεθος 1.09 Gb. Τώρα τελευταία τα μεγέθη ποικίλουν από 650 Mb έως και 1.77 Gb! Τα δε επεισόδια που έχουν διάρκεια περίπου 1 ώρα (βλέπε HBO) ενώ πριν είχαν μέγεθος 1.5 Gb τώρα μπορεί να φτάνουν μέχρι και τα 2.2 Gb! Ίσως δεν είναι συμβατά με τον player της τηλεόρασης. Το πρόβλημα της μη αναπαραγωγής ήχου δεν είναι συχνό αλλά ίσχυε και για καποια στάνταρ αρχεία των 1.09 Gb. Στο Pc και μέσω του Wd Live παίζει κανονικά με τον ήχο.
guido Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ανέφερα ότι τα εν λόγω επεισόδια ήταν όλα σε ποιότητα 720p. Στον υπολογιστή με το Vlc παίζουν κανονικά. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο γιατί όταν το βάζω να παίξει μέσω του WD Live αναπαραγάγεται κανονικά. Μόνο με το media player της τηλεόρασης παρουσιάζεται το πρόβλημα. Έχω το τελευταίο firmware. Πάντως τώρα τελευταία κάτι παίζει με τα μεγέθη των επεισοδίων των τηλεοπτικών σειρών. Κανονικά μεχρι πρότινος το κάθε επεισόδιο διάρκειας περίπου 40 λεπτών είχε μέγεθος 1.09 Gb. Τώρα τελευταία τα μεγέθη ποικίλουν από 650 Mb έως και 1.77 Gb! Τα δε επεισόδια που έχουν διάρκεια περίπου 1 ώρα (βλέπε HBO) ενώ πριν είχαν μέγεθος 1.5 Gb τώρα μπορεί να φτάνουν μέχρι και τα 2.2 Gb! Ίσως δεν είναι συμβατά με τον player της τηλεόρασης. Το πρόβλημα της μη αναπαραγωγής ήχου δεν είναι συχνό αλλά ίσχυε και για καποια στάνταρ αρχεία των 1.09 Gb. Στο Pc και μέσω του Wd Live παίζει κανονικά με τον ήχο. πες ένα release που δεν σου παίζει ήχο να δοκιμάσω.
kostas_dr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τα επεισόδια 3 και 4 του πρώτου κύκλου του Covert Affairs.
kostas_dr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry για την αργοπορία στην απάντηση. Immerse και τα επεισόδια κατεβασμένα ένα ένα όταν κυκλοφόρησαν και όχι όλα μαζί σε πακέτο όταν ολοκληρώθηκε ο κύκλος. Πολλές φορές βλέπω ότι κυκλοφορούν μετά από λίγο σε κάποια επεισόδια σειρών κάτι Proper αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση.
guido Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) από ότι βλέπω από το episode 3 της Immerse και μετά είχε αρκετός κόσμος πρόβλημα με τον ήχο σε όσα comments είδα σε διάφορους "θείους". Και σε TV και σε players. Δεν έγινε nuked πάντως ή τπτ τέτοιο. γενικά δες και αυτό: http://filesharingtalk.com/threads/421785-The-IMMERSE-720p-RELEASE-PROBLEM-THREAD-READ-Here-for-playing-solutions-) πάντως ότι "λάθος" ή "διαφορετικό" κάναν με την κωδικοποίηση τους, δεν υπάρχει πλέον , καθώς το π.χ game .of .thrones . s01e07 . 720p. hdtv. x264-immerse που είναι πρόσφατο παίζει κανονικά o ήχος στην C530 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2011 από guido
vou_ntou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως να κάνω hack μια samsung le40b620r3w για να βλέπω ταινίες?
kostas_dr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Συνεχίζονται τα προβλήματα με τον media player της Samsung C530! Στο 2ο επεισόδιο του 4ου κύκλου του True Blood λίγα λεπτά αφού αρχίσει αποσυντονίζεται ο ήχος! Ευτυχώς με το WD Live έγινε κανονικά η αναπαραγωγή. Πρέπει να υπάρχει κάποιο γενικότερο ζήτημα συμβατότητας με την κωδικοποίηση των αρχείων.
guido Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 από ότι βλέπω Immerse είναι και αυτό, όπως και τα προηγούμενα που είχες πρόβλημα. Απλά κατέβαζε τα web-dl αντί για τα Immerse Το πρόβλημα είναι γενικό, γιαυτό και μερικοί TV trackers έχουν π.χ τον παρακάτω κανόνα "Any IMMERSE release is trumpable by a SCENE INTERNAL of the same resolution/format. Ex. Hung.S02E01.720p.HDTV.x264-IMMERSE can be trumped by Hung.S02E01.iNTERNAL.720p.HDTV.x264-SYS" Aν και κάπου διάβασα ότι το "διόρθωσαν" πρόσφατα ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα. Από πρόσφατο .nfo τους Fixed problems with some HW players. και κάποιο feedback από users All the Immerse releases that I have that have been released since last Wednesday have the correct audio sampling rate
kostas_dr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Θα το κοιτάξω. Βολεύομαι βέβαια με το Wd Live οπότε δεν αντιμετωπίζω άμεσα πιεστικό πρόβλημα. Απλώς είναι σπάσιμο να σταματάω την αναπαραγωγή για να συνδέσω το Live. Δεν βρίσκω όμως πάντα αρχεία web-dl. Άλλες φορές βρίσκω για τηλεοπτικές σειρές μόνο αρχεία web-dl! Περίεργα πράγματα.
attreidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα πρόσφατα την LG 32LV4500... έχει θύρα usb και βάζω πάνω δίσκο ώστε να παίζω κατευθείαν βίντεο χωρίς να χρειάζεται να συνδέω το λαπτοπ πάνω, μιας και είναι παλιό και δεν παίζει HD.. έχω θέμα όμως: 1) με τους υπότιτλους όπου ενώ έχω αρχείο srt με το ίδιο όνομα μέσα στον φάκελο δεν το παίζει... 2) με κάποια βίντεο όπου μου λέει πως δεν υποστηρίζει τον ήχο... λίγη βοήθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα