Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια Samsung Led 7000 και συνδέω εξωτερικό δίσκο οπου έχω ταινίες mkv. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μου υποστηρίζει το codec ήχου .

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω αυτό ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τι σειρά είναι; Αν είναι Β όχι δεν υποστηρίζει DTS ήχο . Αν είναι από C και πάνω θα έπρεπε να στα παίζει κανονικά .

Στην πρώτη περίπτωση , το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μετατροπή ηχου από DTS σε AC3 στο mkv με πχ to Popcorn MKV AudioConverter .

Φίλοι μου, θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής:

Ένας φίλος, αγόρασε πρόσφατα την Samsung LE26 C450, μια από τις καλύτερες 26άρες LCD τηλεοράσεις της αγοράς, με εξαιρετικό Media Player, ο οποίος παίζει τα πάντα από τη USB, σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Εγώ δεν την κοίταξα ποτέ την τηλεόραση, αλλά του έδωσα ένα στικάκι με ταινίες (αρχεία Xvid + αρχεία .srt με την ίδια ακριβώς ονομασία), για να την τεστάρει (BTW ο φίλος μου δεν σκαμπάζει καθόλου, μα καθόλου από τεχνολογικά θέματα...).

Λοιπόν, μου ανέφερε ότι έπαιζαν οι ταινίες, αλλά οι υπότιτλοι έβγαιναν "αλαμπουρνέζικοι", "κινέζικοι".

Τον είπα να κοιτάξει Μενού--> Ρυθμισεις--> Γλώσσα--> Γλώσσα Υποτίτλων, όπως έχουν όλες οι τηλεοράσεις και να επιλέξει τα ελληνικά, αλλά δεν ξέρω τί έκανε κι αν έλυσε το πρόβλημα...

Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως θα "παίξουμε" τους ελληνικούς υπότιτλους στο συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Ανοίξτε το αρχείο με κάποιο καλό text editor όπως το Notepad++. Λογικά θα είναι σε ANSI κωδικοποίηση. Αλλάξτε την κωδικοποίηση σε UTF-16 Big Endian. Σώστε το αρχείο (το μέγεθός του περίπου θα διπλασιαστεί) και αυτό ήταν, θα παίξει χωρίς καμία ρύθμιση στην τηλεόραση.

Αυτά από ένα ευτυχή κάτοχο μιας Samsung LE-40C530.

Ανοίξτε το αρχείο με κάποιο καλό text editor όπως το Notepad++. Λογικά θα είναι σε ANSI κωδικοποίηση. Αλλάξτε την κωδικοποίηση σε UTF-16 Big Endian. Σώστε το αρχείο (το μέγεθός του περίπου θα διπλασιαστεί) και αυτό ήταν, θα παίξει χωρίς καμία ρύθμιση στην τηλεόραση.

Αυτά από ένα ευτυχή κάτοχο μιας Samsung LE-40C530.

Φίλε σε ευχαριστώ για τη συμβουλή- σίγουρα θα γίνεται αφού το λες, αλλά να με συγχωρέσεις- είναι λίγο παράλογο!!!

Κι αυτό γιατί κατέχω ένα τεράστιο αρχείο υποτίτλων, όπου όλοι οι υπότιτλοι μου είναι σε κωδικοποίηση ANSI.

Και εάν είναι κάθε φορά που του δίνω (του φίλου) ταινίες για να δει (avi + srt) , να χρειάζεται να αλλάζω στα srt από το Notepad την κωδικοποίηση τους από ANSI σε Unicode ή UTF-8/16 κλπ. (π.χ.)- ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές όλων σας...

Παιδιά έχω την SM XL2370HD και έχει έξοδο service. Μπορείτε να μου πείτε τι κάνει? Γίνεται να παίξω ταινίες σε αυτήν?

Επίσης σήμερα πήρα και εναν αποκωδικοποιητή της Νοβα και έχει πίσω θύρα USB αλλά πάλι δεν κατάφερα κατι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φίλε σε ευχαριστώ για τη συμβουλή- σίγουρα θα γίνεται αφού το λες, αλλά να με συγχωρέσεις- είναι λίγο παράλογο!!!

Κι αυτό γιατί κατέχω ένα τεράστιο αρχείο υποτίτλων, όπου όλοι οι υπότιτλοι μου είναι σε κωδικοποίηση ANSI.

Και εάν είναι κάθε φορά που του δίνω (του φίλου) ταινίες για να δει (avi + srt) , να χρειάζεται να αλλάζω στα srt από το Notepad την κωδικοποίηση τους από ANSI σε Unicode ή UTF-8/16 κλπ. (π.χ.)- ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!

Ξέρεις όμως το ρητό που λέει give a man a fish/teach a man to fish έτσι; ;-)

Λοιπόν.. να μοιραστω και εγω την εμπειρία μου.. απο το "ξεκλείδωμα" μιας LG 32ld550 με τη βοηθεια ενος Universal remote control Silvercrest (αυτό που πουλάν στα LIDL γύρω στα 9 euro).

1)Σετάρουμε το τηλεχειριστήριο με κωδικό 5147.

2)Ανοιγουμε τη τηλεοραση και πατώντας το κουμπί ελέγχου της έντασης (VOLUME) , εμφανίζεται το πεδίο που δίνουμε τον κωδικό 0413 (απο το remote της τηλεόρασης).

3)Στο μενού που ανοιξε πηγαίνουμε στο TOOL OPTION 3 και Ρυθμίζουμε --> DIVX 1

Kλείστε και ανοίξτε την τηλεόραση.. είστε έτοιμοι... καλη διασκέδαση ..!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα!!πριν κανα 2 χρονια εκανα το hack αλλα πρεπει να του εκανα το τελευταιο update τοτε το οποιο σιγουρα δεν ειναι το 3,65 γιατι ακομα οι περιληψεις ειναι στα αγγλικα!!Εχω μια 32lh3000 εχει παρουσιστει κανενα προβλημα με την 3,67 ή να την βαλω κανονικα??ή μηπως προτεινετε να βαλω καμια αλλη??υγ η διαδικασια ειναι η ιδια ε?φακελο LG_DTV σε φλασακι με το update μονο και κουμπωμα usb στην τηλεοραση ε??

Παιδιά ωραίος ο πρώτος οδηγός που υπήρχε στην αρχή του thread αλλά φαντάζομαι πλέον είναι λίγο παλιός...Μπορεί να κάνει πάλι κάποιος εν συντομία άλλον ενα οδηγό?Πάντως απ οτι βλέπω η Samsung ακόμα πρέπει να είναι απ τις κορυφαίες εταιρίες σε media player τηλεοράσεις!

εγω πηρα την lg 50pv350 και παιζει mkv απο το usb της αλλα δυστυχως δεν αναγνωριζει καθολου το DTS

Απο οτι ξερω, καμμια lg δεν αναγνωριζει το dts :(

Αυτος ειναι κι ο λογος που τελικα πηρα κι ενα wd player.

Μια γρήγορη ερώτηση ρε παιδιά. Έχω μια lg 32lh3000 η οποία έχει ξεκλειδώσει από την πρώτη στιγμή και παίζει μια χαρά. Το πρόβλημά μου είναι στα ψηφιακά κανάλια, όταν πατάω το info για πληροφορίες μου βγάζει την περίληψη στα Αγγλικά, πως στο καλό αλλάζει σε Ελληνικά;;;

καλημερα αγορασα την aquos 22le320e η οποια διαθετει και εισοδο usb με την δυνατοτητα αναπαγωγης αρχειων βιντεο ολων των τυπων και ενω εχει ελληνικο μενου τους ελληνικους υποτιτλους τους διαβαζει σαν σκουπιδια , με αναβαθμιση FW υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημα;;; ή καμια αλλη ιδεα;; ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα εχω περασει ολα στα ελληνικα αλλα δεν γινεται τιποτα, απλα την εχω 5 ωρες και δεν τολμαω να κανω update στο FW εχει το V2.08 και στο site της SHARP βρηκα το V2.10 ,και βασικα δεν ξερω αν το νεο FW διορθωσει το προβλημα

Τελικα ακολουθησα την συμβουλη καπου φιλου πιο πανω και αλλαξα την κωδικοποιηση των υποτιτλοων σε unicode απλο και εμφανιστικαν τα ελληνικα... ομως ειναι μικρη η γραμματοσειρα καμια ιδεα πως να τα μεγαλωσω;;;;

Επεξ/σία από pico_apico

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...