Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42LD420 τη μόνταρα μόλις με το κολπάκι με τις υπέρυθρες και το αρχείο ήχου και παίζει κανονικότατα!

Αύριο θα δοκιμάσω και σε μία 35LD420, λογικά θα παίζει και εκεί όμως, οι ίντσες αλλάζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θα ήθελα να ρωτήσω κατόχους της Samsung LE26C450 όσον αφορά τον media player της τηλεόρασης.

Παίζει τα πάντα από τη USB και χωρίς μετατροπές?

Ευχαριστώ....!

όλες οι C αν δεν κάνω λάθος έχουν υποστήριξη DTS , αρα ναι δεν θα χρειαστείς μετατροπή ήχου στα mkv.

απλά προσωπικά δεν πιστεύω πως αξίζει με τπτ να δώσεις 311 για 26 , οταν με 370-380 πέρνεις π.χ την 32άρα C530

όλες οι C αν δεν κάνω λάθος έχουν υποστήριξη DTS , αρα ναι δεν θα χρειαστείς μετατροπή ήχου στα mkv.

απλά προσωπικά δεν πιστεύω πως αξίζει με τπτ να δώσεις 311 για 26 , οταν με 370-380 πέρνεις π.χ την 32άρα C530

Συμφωνώ μαζί σου για το μέγεθος, αλλά δεν είναι για μένα (για μένα οι τηλεοράσεις πρέπει νάναι πάνω από 40 ίντσες αν θέλουμε να μιλάμε για Full HD).

Είναι για το μικρό δωμάτιο ενός φίλου, που έχει ένα συγκεκριμένο έπιπλο βιβλιοθήκη απέναντι από το κρεβάτι του

και δεν μπορεί να βάλει μεγαλύτερη!

Πάντως ευχαριστώ για την πληροφορία, ότι παίζουν mkv με DTS!!

Πολύ καλό αυτό.

Παιδιά, ωραία κι ενδιαφέροντα όσα λέτε, ειδικά για όποιον ψάχνει ν' αγοράσει tv - όπως εγώ.

Είναι όμως 120 σελίδες. Πώς θα τις διαβάσω όλες? Δεν έχω χρόνο.

Μήπως θα έπρεπε ο δημιουργός του νήματος να ενημερώνει αλλάζει κάθε τόσο το αρχικό post ώστε να βρίσκουμε γρήγορα ποιες είναι οι τηλεοράσεις - media players, τι media παίζουν και πώς?

Αν αυτό δεν είναι εφικτό, ας ανοίξει ένα καινούργιο θέμα που να είναι εκεί συγκεντρωμένες όλες οι παραπάνω πληροφορίες.

Καλό θα ήταν να γινόταν sticky.

3 ερωτήσεις για το τέλος:

α) Ισχύει ότι μόνο Samsung, LG και Philips (δεν παίζει ματρόσκες) παίζουν αρχεία video? Ή στην πορεία βγήκαν κι άλλες?

β) Η F&U ξεκλείδώνει. Έχω μία 22" για την κρεβατοκάμαρα και το usb της είναι μόνο για upgrade

γ) Γιατί να προτιμήσει κάποιος τη σειρά C της Samsung στα 50Hz ενώ με τα ίδια περίπου λεφτά παίρνει αντίστοιχη LG στα 100Hz? Έχετε συγκρίνει 50 με 100 Hz?

γ) Γιατί να προτιμήσει κάποιος τη σειρά C της Samsung στα 50Hz ενώ με τα ίδια περίπου λεφτά παίρνει αντίστοιχη LG στα 100Hz? Έχετε συγκρίνει 50 με 100 Hz?

προσωπικά λόγω DTS , και λόγω του ότι ειχα και άλλη samsung και είμουν full ικανοποιημένος από την εικόνα κτλ (b650)

και προσωπικά να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει διαφορά από τα 100 (32b650 ,σαλόνι) στα 50 (32c530 ,υπνοδωματιο) , οπότε θεωρώ πιο σημαντικό τον πιο πλήρες media player (λόγω DTS) της Samsung από τα 100Hz της LG .

γεια σας παιδια! σημερα ανακαλυψα τι γινετε με το θεμα usb!

εχω μια LG 32LF2510 v.03.48.00 . Υπαρχουν δυνατοτητες για το usb και να τρεχει βιντεο?

οποιος μπορει να βοηθησει ας μου δωσει πληροφοριες ( αν γινετε φυσικα , καποιον οδηγο, τι μορφες βιντεο μπορει να παιξει κτλ ) ευχαριστω!

γεια σας παιδια! σημερα ανακαλυψα τι γινετε με το θεμα usb!

εχω μια LG 32LF2510 v.03.48.00 . Υπαρχουν δυνατοτητες για το usb και να τρεχει βιντεο?

οποιος μπορει να βοηθησει ας μου δωσει πληροφοριες ( αν γινετε φυσικα , καποιον οδηγο, τι μορφες βιντεο μπορει να παιξει κτλ ) ευχαριστω!

Ακολούθησε την διαδικασία,όταν ζητήσει κωδικό βάλε 0000 ή 0413 και θα ανοίξει ένα μενού,εκεί πήγαινε στο Tool option3 και άλλαξε το Divx από 0 σε 1 ή αν έχει άλλες επιλογές το μενού της τηλεόρασης σου κάνε το Divx από 0 σε HD και το EMF από 0 σε 1.

Έπειτα πάτησε EXIT,κλείσε και ξανάνοιξε την τηλεόραση σου,όταν βάλεις Usb ή εξωτερικό θα σου εμφανίσει επιλογή για video.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Φίλοι μου, θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής:

Ένας φίλος, αγόρασε πρόσφατα την Samsung LE26 C450, μια από τις καλύτερες 26άρες LCD τηλεοράσεις της αγοράς, με εξαιρετικό Media Player, ο οποίος παίζει τα πάντα από τη USB, σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Εγώ δεν την κοίταξα ποτέ την τηλεόραση, αλλά του έδωσα ένα στικάκι με ταινίες (αρχεία Xvid + αρχεία .srt με την ίδια ακριβώς ονομασία), για να την τεστάρει (BTW ο φίλος μου δεν σκαμπάζει καθόλου, μα καθόλου από τεχνολογικά θέματα...).

Λοιπόν, μου ανέφερε ότι έπαιζαν οι ταινίες, αλλά οι υπότιτλοι έβγαιναν "αλαμπουρνέζικοι", "κινέζικοι".

Τον είπα να κοιτάξει Μενού--> Ρυθμισεις--> Γλώσσα--> Γλώσσα Υποτίτλων, όπως έχουν όλες οι τηλεοράσεις και να επιλέξει τα ελληνικά, αλλά δεν ξέρω τί έκανε κι αν έλυσε το πρόβλημα...

Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως θα "παίξουμε" τους ελληνικούς υπότιτλους στο συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Όπως πολύ σωστά είπες(Μενού-Ρυθμίσεις κλπ)αυτός είναι ο τρόπος για να γίνει αναπαραγωγή ελληνικών υπότιτλων από την τηλεόραση.

Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

Φίλοι μου, θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής:

Ένας φίλος, αγόρασε πρόσφατα την Samsung LE26 C450, μια από τις καλύτερες 26άρες LCD τηλεοράσεις της αγοράς, με εξαιρετικό Media Player, ο οποίος παίζει τα πάντα από τη USB, σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Εγώ δεν την κοίταξα ποτέ την τηλεόραση, αλλά του έδωσα ένα στικάκι με ταινίες (αρχεία Xvid + αρχεία .srt με την ίδια ακριβώς ονομασία), για να την τεστάρει (BTW ο φίλος μου δεν σκαμπάζει καθόλου, μα καθόλου από τεχνολογικά θέματα...).

Λοιπόν, μου ανέφερε ότι έπαιζαν οι ταινίες, αλλά οι υπότιτλοι έβγαιναν "αλαμπουρνέζικοι", "κινέζικοι".

Τον είπα να κοιτάξει Μενού--> Ρυθμισεις--> Γλώσσα--> Γλώσσα Υποτίτλων, όπως έχουν όλες οι τηλεοράσεις και να επιλέξει τα ελληνικά, αλλά δεν ξέρω τί έκανε κι αν έλυσε το πρόβλημα...

Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως θα "παίξουμε" τους ελληνικούς υπότιτλους στο συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

όχι δεν πας εκεί , δεν είναι οι υπότιτλοι του media player εκεί .

την στιγμή που παίζει την ταινία , πατα tools , ρυθμίσεις υποτίτλων και αλλάζεις εκεί την κωδικοποίηση σε ελληνικά .

μία φορά θα χρειαστεί να το κάνει μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...