pournaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Λογικα ολες οι LD που εχουν usb και παιζουν ηδη μουσικη και εικονες απο σκικακι, δεχονται το remote.
koulouri Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εχει κανεις προβλημα πχ οταν "πεταει" εικονα μεσω HDMI απο pc σε LCD TV LG να καθυστερει ( να "φρεναρει" ) ανα λιγα δευτερολεπτα?? Sent from my iPhone using Insomnia
kzk842 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 εγω έχω την 32LD350 αλλα δεν λεει ποιο firmware εχω οποτε δεν ξερω αν θα δουλεψει το κολπακι, με τα remote που εχουν στα jumbo το δοκιμασε κανεις? δουλευουν? menu-κόκκινο κουμπί-Πληρ.προϊον./υπηρ. θα βρεις πια έκδοση firmware έχει η τηλεόραση.
billyme Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 menu-κόκκινο κουμπί-Πληρ.προϊον./υπηρ. θα βρεις πια έκδοση firmware έχει η τηλεόραση. αυτο κανω αλλα στο σημειο του firmnware εχει παυλα
user27 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια. Εχω την lg 42sl9000 και σκεφτομαι να παρω εξωτερικο σκληρο western digital my book στα 2tb. Εχω το φοβο ομως να μη φαω ακυρο και δεν τον αναγνωρισει η tv γιατι στο manual λεει οτι προτεινεται μεχρι 1tb. Εχει κανεις σας δοκιμασει να συνδεσει 2tb δισκο σε οποιαδηποτε lg τηλεοραση?
vagosofron Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε με τέρμα την ένταση,ακόμη καλύτερα αν μπορέσεις να συνδέσεις στερεοφωνικό με το pc,αν πάλι δεν δουλέψει άλλαξε την συνδεσμολογία του καλωδίου με το led. Θα δοκιμασω με τερμα φωνη και αν δεν γινει τιποτα συνδεω ηχοσυστημα...ευχαριστω.
george69 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει, σε ποιά απο τα καινούρια μοντέλα- εκτός της Samsung (της οποίας γνωρίζω ότι το έχει αυτό το χαρακτηριστικό- στις "ναυαρχίδες της, όχι σε όλα), υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικής εκπομπής σε σκληρό δίσκο μέσω της USB?? Ευχαριστώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει, σε ποιά απο τα καινούρια μοντέλα- εκτός της Samsung (της οποίας γνωρίζω ότι το έχει αυτό το χαρακτηριστικό- στις "ναυαρχίδες της, όχι σε όλα), υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικής εκπομπής σε σκληρό δίσκο μέσω της USB?? Ευχαριστώ... μέχρι στιγμής έχω 2 κατασκευαστών line-ups για το 2011 της Sony http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1295523238 και της LG http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1296297933 γράφει τα specs από κάθε σειρά... αύριο θα ανακοινωθεί και το line-up της Panasonic, για Samsung και Philips τπτ ακόμα...
deepk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 καλημερα!προχτες εβαλα μια .mkv (xxxxxxxxxxxxxx.720p.BluRay.x264.DTS-TeamTNT.mkv) σε 720p αφου πρωτα μετετρεψα το dts σε ac3 και ενσωματωσα τους υποτιτλους και δεν την διαβαζε!ενω το εβλεπα στο flashακι και μπορουσα να πατησω αναπαραγωγη, πατωντας play μου κολλαγε η οθονη κ με πεταγε εξω!στο pc το βλεπω μια χαρα!φταιει που ενσωματωσα τους υποτιτλους, μιας και ηταν η πρωτη φορα που το εκανα ή φταει κατι αλλο??μηπως να δοκιμαζα να παιξω το αρχειο στο οποιο εχω μετατρεψει τον ηχο σε ac3 με ξεχωριστο το αρχειο υποτιτλων ή δεν παιζει ρολο αυτο??η τηλ. μου ειναι lg 32 και την εχω χακαρει απο τον Δεκεμβριο του 2009 και απο τοτε δεν ειχα ξανα παρομοιο προβλημα!βεβαια mkv αρχεια ειχα καιρο να παιξω αλλα avi που βαζω συνεχεια παιζουν μια χαρα!! υγ το mkv εχει ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων το οποιο εχει διαφορετικο ονομα απο το αρχειο!στην ενσωματωση δεν ειχα προβλημα μιας και στο pc επαιξε σουπερ..αν παω να το διαβασω απο την τηλεοραση θα πρεπει να το μετονομασω???αν ναι πως το κανω? ευχαριστω πολυ!!!
george69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν προβληματικό το αρχείο βίντεο, εξαρχής φίλε μου, γι'αυτό δεν το διαβάζει! Κάποια releases είτε είναι DVDRip, είτε BDRip δεν έχουν ριπαριστεί σωστά και γι'αυτό δεν τα διαβάζει η τηλεόραση. Στον υπολογιστή είναι άλλο θέμα. Με τόσα codecs και προγράμματα (βλέπε VLC Player π.χ.), που ενσωματώνει είναι απίθανο να μην διαβάζει αρχεία!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 και το line-up της Panasonic για το 2011 http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1297857148
india1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 καλημέρα σε όλους, καλώς σας βρήκα κατα 'ρχήν έχω την lgm2762d και την έκανα με το melliconi fully8 την διαδικασία τα αρχεία divx μια χαρά τα βλέπει και τα παίζει, τα mkv δεν τα βλέπει και όταν ανοίγω το usb μου βγάζει και μια επιλογή καταχώρηση κωδικού divx- καμιά ιδέα ? στο service μενού έβαλα EMF-PMM kai HDM1 απο 3 που είχε αλλά και στα δύο δεν το διάβαζε. Και κάτι άλλο οταν οι υπότιτλοι είναι ξεχωριστοί τους βγάζει κινέζικα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων-να είστε καλά
zealavor Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, Αγόρασα χτες τη samsung LE40C530. Δοκίμασα 2-3 ταινίες και σειρές από usb δίσκο και εμφανίζει τους ελληνικούς υπότιτλους σα κινέζικα. Παντού διαβάζω ότι θα έπρεπε να τους διαβάζει κανονικά. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Δε βρήκα κάτι. Οι υπότιτλοι είναι .srt και έχουν ίδιο όνομα με το .avi Ευχαριστώ.
george69 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, Αγόρασα χτες τη samsung LE40C530. Δοκίμασα 2-3 ταινίες και σειρές από usb δίσκο και εμφανίζει τους ελληνικούς υπότιτλους σα κινέζικα. Παντού διαβάζω ότι θα έπρεπε να τους διαβάζει κανονικά. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Δε βρήκα κάτι. Οι υπότιτλοι είναι .srt και έχουν ίδιο όνομα με το .avi Ευχαριστώ. Φίλε μου θα πρέπει να μπεις στο μενού και στο πεδίο υπότιτλοι να επιλέξεις ελληνικά...
nikS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πουλάει ένας φίλος την Sony BX400, 40" σε καλή τιμή και κοίταξα να δω αν παίζει βιντεο από το usb της και είδα ότι παίζει mpeg1 και mpeg2 (TS & PS). Ξέρετε αν α) Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει και να παίζει και mpeg4? β) Δέχεται σκληρούς δίσκους στο usb της?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα