vagosofron Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μια απορια που ειχα και που ρωτησα σε αλλο τοπικ, οσον αφορα την 32LD420 και το αν παιζει ταινιες απο usb, μου απαντηθηκε απο αυτο εδω. Απλα αν γνωριζει καποιος αν χακαρεται ετσι ωστε να υποστηριζει αρχεια ταινιων. Ευχαριστω.
pournaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μια απορια που ειχα και που ρωτησα σε αλλο τοπικ, οσον αφορα την 32LD420 και το αν παιζει ταινιες απο usb, μου απαντηθηκε απο αυτο εδω. Απλα αν γνωριζει καποιος αν χακαρεται ετσι ωστε να υποστηριζει αρχεια ταινιων. Ευχαριστω. Στην προηγουμενη σελιδα εχει αναλυτικο μηνυμα ο rearas για το πως ξεκλειδωνει η LD550. Κανε το ιδιο και για τη δικη σου.
nikos66 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ηρθε όντως σήμερα η LE32C450. Δεν πρόλαβα να τη τη δούλεψω πολύ, όμως έβαλα ένα στικάκι με διάφορα αρχείο βίντεο και τα έπαιξε όλα κανονικά. Το μόνο που παρατήρησα ότι ήταν λίγο αργή η απόκρισή της από το usb, αλλά προφανώς και δεν τρέχει τίποτα.
Hania13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω την τηλεοραση lg 37lh3000 και εχει ενα usb port απο πισω αλλα βαζω το usb και δεν το βρισκει. εχει κανεις αυτη τη τηλεοραση για να μου πει?
vagosofron Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Στην προηγουμενη σελιδα εχει αναλυτικο μηνυμα ο rearas για το πως ξεκλειδωνει η LD550. Κανε το ιδιο και για τη δικη σου. Ευχαριστω, ειναι οντως αναλυτικοτατο. Θα δουλεψει και στο δικο μου μοντελο δηλαδη? Βασικα ειδα σχετικο βιντεο με την ιδια διαδικασια να γινεται σε 42LD420 οποτε κανει και για τη δικη μου...μια αλλη ερωτηση, μπορω να το κανω με το κινητο μου ( νοκια Χ6 με symbian s60) και αν ναι, πως?? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2011 από vagosofron
koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια εχω διαβασει 1 με 10 σελιδα και 30 με 38 ( αριθμημενα απο το iphone ) αν διαβασω λιγα ακομα θα ανατιναχτει το κεφαλι μου.. εχει κανεις την 42LG650 ? Παιζει divX και Ελληνικους υποτιτλους απο stickακι αλλα δε με ενδιαφερει καθολου! Πως μπορω να την κανω να παιζει .mkv ? Μπηκα σε ενα site lg-hack κατι τετοιο αλλα γενικα δε βρισκω κατι για 42LG650 Sent from my iPhone using Insomnia
nikos66 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω την τηλεοραση lg 37lh3000 και εχει ενα usb port απο πισω αλλα βαζω το usb και δεν το βρισκει. εχει κανεις αυτη τη τηλεοραση για να μου πει? Μήπως το στικάκι είναι σε ntfs και η τηλεόραση υποστηρίζει μόνο fat32;
Beaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα! Λοιπόν, έχω την εξής απορία.. Αγόρασα πρόσφατα μια LG 37LD450 από τα Carrefour και αμέσως έκανα το USB Hack για να μπορώ να βλέπω ταινίες από το usb. Μετά λύπης μου όμως ανακάλυψα ότι μετά από κάνα 20λεπτό παρακολουθώντας μια ταινία, ο ήχος αρχίζει και χάνει τον συγχρονισμό του, με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι λίγο πιο μπροστά απ τον ήχο. Αυτό συνέβηκε και σε άλλες 2 ταινίες που δοκίμασα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω αυτό το πρόβλημα? Έχει τύχει σε κάποιον αυτό? Επίσης μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τον βέλτιστο συνδυασμό Video και Audio format, έτσι ώστε να δοκιμάσω αν διορθώνεται αυτό το πρόβλημα κάνοντας convert τα αρχεία μου σε αυτό τον συνδυασμό? Η τηλεόραση φοράει το 3.3.13 firmware. Μήπως υπάρχει πιο καινούριο firmware να την κάνω update? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
vagosofron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασα και εγω να χακαρω το usb της lg 32ld420 με την πατεντα με το καλωδιο κ το led αλλα δεν εγινε τιποτα.μαλλον πρεπει να παρω το τηλεκοντρολ...
kzk842 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασα και εγω να χακαρω το usb της lg 32ld420 με την πατεντα με το καλωδιο κ το led αλλα δεν εγινε τιποτα.μαλλον πρεπει να παρω το τηλεκοντρολ... Δοκίμασε με τέρμα την ένταση,ακόμη καλύτερα αν μπορέσεις να συνδέσεις στερεοφωνικό με το pc,αν πάλι δεν δουλέψει άλλαξε την συνδεσμολογία του καλωδίου με το led.
pournaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα! Λοιπόν, έχω την εξής απορία.. Αγόρασα πρόσφατα μια LG 37LD450 από τα Carrefour και αμέσως έκανα το USB Hack για να μπορώ να βλέπω ταινίες από το usb. Μετά λύπης μου όμως ανακάλυψα ότι μετά από κάνα 20λεπτό παρακολουθώντας μια ταινία, ο ήχος αρχίζει και χάνει τον συγχρονισμό του, με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι λίγο πιο μπροστά απ τον ήχο. Αυτό συνέβηκε και σε άλλες 2 ταινίες που δοκίμασα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω αυτό το πρόβλημα? Έχει τύχει σε κάποιον αυτό? Επίσης μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τον βέλτιστο συνδυασμό Video και Audio format, έτσι ώστε να δοκιμάσω αν διορθώνεται αυτό το πρόβλημα κάνοντας convert τα αρχεία μου σε αυτό τον συνδυασμό? Η τηλεόραση φοράει το 3.3.13 firmware. Μήπως υπάρχει πιο καινούριο firmware να την κάνω update? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Ειναι γενικο προβλημα αυτο, και δεν νομιζω να φτιαχνεται. Η μονη λυση που εχω εγω ειναι, μολις το καταλαβεις, κανεις stop και αμεσως μετα παλι play. θα σε ρωτησει αν θες να συνεχισεις απο το ιδιο σημειο που σταματησες, και το προβλημα θα λυθει για την υπολοιπη ταινια.
StavrosD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Για το πρόβλημα του αποσυγχρονισμού, δοκιμάστε τα εξής: α) Κάντε ανασυγκρότηση του δίσκου. Μου έχει λύσει το πρόβλημα μερικές φορές. Για την ακρίβεια έχω φτιάξει ένα μικρό partition, 20GB, το οποίο είναι πάντα άδειο και σε αυτό γράφω την ταινία που θα δω κάθε φορά ώστε να είναι σίγουρα unfragmented. β) Δοκιμάστε πιο γρήγορο δίσκο. Μερικοί παλιοί δίσκοι καθώς και usb stick δεν έχουν την απαραίτητη ταχύτητα.
Beaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι γενικο προβλημα αυτο, και δεν νομιζω να φτιαχνεται. Η μονη λυση που εχω εγω ειναι, μολις το καταλαβεις, κανεις stop και αμεσως μετα παλι play. θα σε ρωτησει αν θες να συνεχισεις απο το ιδιο σημειο που σταματησες, και το προβλημα θα λυθει για την υπολοιπη ταινια. Για το πρόβλημα του αποσυγχρονισμού, δοκιμάστε τα εξής: α) Κάντε ανασυγκρότηση του δίσκου. Μου έχει λύσει το πρόβλημα μερικές φορές. Για την ακρίβεια έχω φτιάξει ένα μικρό partition, 20GB, το οποίο είναι πάντα άδειο και σε αυτό γράφω την ταινία που θα δω κάθε φορά ώστε να είναι σίγουρα unfragmented. β) Δοκιμάστε πιο γρήγορο δίσκο. Μερικοί παλιοί δίσκοι καθώς και usb stick δεν έχουν την απαραίτητη ταχύτητα. Thx παιδιά για τις απαντήσεις σας. Το κολπάκι με τον STOP και PLAY το έχω μάθει, αλλα γίνεται κουραστικό. Νομίζω το πρόβλημα είναι με τα .avi αρχεία.. θα δοκιμάσω αλλα format και θα αναφέρω εδώ τα αποτελέσματα! Επίσης έχω βρει αυτό. Είναι ασφαλές να το περάσουμε στην τηλεόραση μας? Και πάλι ευχαριστώ!
Beaster Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα παιδιά. Μετά από κάποια πειράματα ανακάλυψα ότι τα .mp4 και .mkv παίζουν κανονικά. Κανένα πρόβλημα στον ήχο. Μονο στα .avi ο ήχος βγαίνει εκτος συγχρονισμού. Μήπως ξέρετε ένα καλο εργαλείο για να κάνω convert τα .avi σε .mkv ή .mp4? Και πάλι σας ευχαριστώ!
billyme Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 εγω έχω την 32LD350 αλλα δεν λεει ποιο firmware εχω οποτε δεν ξερω αν θα δουλεψει το κολπακι, με τα remote που εχουν στα jumbo το δοκιμασε κανεις? δουλευουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα