Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα την ίδια τηλεόραση έχω (σε 32 ίντσες) και έγινε με το meliconi.

Με ποιο firmware?

Γιατι κι ο rearas αυτο λεει, οσο ειχε την 3.10 του ειχε γινει η δουλεια. Μετα απο αντικατασταση, εχει την 3.21 που δε του κανει τη δουλεια του.

Εντιτ. Ακυρο κι εγω :) κι εμενα η 450 μια χαρα ανοιξε.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, φωτογραφίες κ μουσική τα βλέπει κανονικά. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά φλασάκια.. 2 επώνυμα κ 1 κινέζικο αλλά τίποτα.

Τα βήματα που έκανα είναι, με κλειστή τηλεόραση βάζω το φλασάκι, με μόνα αρχεία το pach κ το downgrade. Όμως με πηγαίνει σε κανάλι.

Τα αρχεία είναι σε αυτό το λινκ http://www.insomnia.gr/topic/311820-lg-m2362d-pz-lcd-tv-monitor-23/page__view__findpost__p__3691745 στο πόστ #327

Δημοσ.

Χμμμ, αυτο που διαβαζω τωρα, ειναι οτι πρεπει να κοροιδεψεις την τηλεοραση, ωστε να νομιζει, οχι οτι της κανεις down\grade, αλλα upgrade. Πρεπει δηλαδη, αν εχεις την 3.21 να αλλαξεις και το ονομα αυτων που θα βαλεις σε 3.22 ας πουμε, αλλα και να μπεις με ενα hex editor και να αλλαξεις ενα νουμερο μεσα στο αρχειο.

Διαβασε το κι εσυ, αν μπορεις να βρεις ακρη.

http://www.avforums.com/forums/attachments/lg-forum/184095d1276292329-lg-m2363d-pz-could-i-play-videos-m2362d-downgrade.txt

Εντιτ:

Συνεχιζοντας το ψαξιμο, βλεπω οτι το αρχειο που εχεις εχει μεσα την 3.21 και την 3.10. αυτο το αρχειο δοκιμαστηκε οπως λεει με την 3.14.

Προφανως λοιπον, με την 3.14, αυτουνου, εβλεπε την 3.21 οποτε του ανοιγε το μενου για upgrade, και αυτος απλα επελεγε την 3.10. Εσενα ομως που ηδη εχεις της 3.21, τη βλεπει ως ιδια και δενβλεπει καποια μεγαλυτερη ωστε να ανοιξει το μενου.

Αρα ισως αν κατεβασεις μια μεγαλυτερη απο το http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LG_Firmware_Updates και απλα να την προσθεσεις κι αυτη στο στικακι ωστε απλα να τη δει, και μετα να επιλεξεις την 3.10

Δημοσ.

υποθέτω πως η τηλεόρασηδεν είναι κάποιο από αυτά τα μοντέλα, οπότε θα την "κοροιδέψουμε", σωστα ? περνώντας απλά την 3.10. Θα το ψάξω λιγάκι μην την καταστρέψω, κ θα ενημερώσω !!

Δημοσ.

Ναι, σκοπος ειναι να δει η τηλεοραση οτι μεσα στο στικακι ειναι ενα αρχειο με μια εκδοση μεγαλυτερη απο αυτη που ηδη εχεις. Αλλο αν μετα (αφου μπεις στο μενου του upgrade), εσυ διαλεξεις την 3.10.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας,

χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και περιληπτικά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να ξεκλειδώσω την USB θύρα σε μια τηλεόραση LG42LF2510 με firmware V03.40 ούτως ώστε να βλέπω ταινίες από stick.Σημείωση οτι υπάρχει εξωτερικός δίδκος 1TB με αυτόνομη τροφοδοσία ρεύματος συνδεδεμένος με network LG Blue Ray Playerαλλά το πρόβλημα είναι οτι αρχεία mkv που αναπαράγονται από αυτόν κολλάνε.Σημείωση οτι έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του topic χωρίς κάποια ξεκάθαρη ακρη.Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη,ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Τους τροπους που αναφερεται στο τοπικ για το πως να μπεις στο μενου (με τελευταιο, αυτον του meliconi)τους δοκιμασες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα πώς ξεκλειδώνει το κρυφό μενού για την LG 32 SL 8000; Το serves το άνοιξε από το τηλεκοντρόλ, δεν μπόρεσα να δω τι έκανε. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από bilko53
Δημοσ.

Είπα σήμερα να δω πως τα πηγαίνει σε καμιά καλή matroska η παλιά πλέον αλλά απο τις πρώτες ξεκλειδωνώμενες LH3000 και εβαλα τους τελευταίους πειρατές. :rolleyes:

5373313776_8c9a1d1181_b.jpg

5372714077_a0dfa12faf_b.jpg

Χάρμα ειδεσθε!!!

Ετρεχε νεράκι και ας εχω μείνει στο 3.55!!!

Ενα εχω να πω.

5372716053_bc263bfa03_b.jpg

Κρίμα που η κάμερα μου δε πιάνει κιάλλη λεπτομέρεια...

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!Ειμαι νεο μελος,σας ''ανακαλυψα'' μολις σημερα.Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας.Εχω αποφασισει να παρω την samsung tv'lcd c530 για το υπνοδωματιο μου(τωρα βλεπω σε 21'' CRT).Ημουν ετοιμος να παρω 32'' ομως διαβασα στο forum απο καποια παιδια(δεν ξερω αν ισχυει)πως full HD τηλεορασεις πρεπει να ειναι σε μεγαλυτερες διαστασεις οπως και οτι γρηγορα συνηθιζει το ματι και μετανοιωνεις που δεν πηρες μεγαλυτερη οθονη.Η αποσταση που θα βλεπω ειναι 3 εως 3.50μ.Μηπως να παρω 37'' ή ειναι υπερβολικη για υπνοδωματιο οπως μου λενε ''ολοι'';Η διαφορα στα λεφτα ειναι 100 ευρω.Ευχαριστω εξ'αρχης παιδια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Δεν πήρα απάντηση.

πώς ξεκλειδώνει το κρυφό μενού για την LG 32 SL 8000; Το σέρβις το άνοιξε από το τηλεκοντρόλ, δεν μπόρεσα να δω τι έκανε. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από bilko53
Δημοσ.

Καλημέραααα ;) Θέλω να αγοράσω και δεύτερη τηλεόραση 40 ιντσών. Περιμένω τις προτάσεις σας. Δεν με απασχολεί αν είναι LED ή LCD καθώς δεν γνωρίζω τα υπέρ και τα κατά στην κάθε τεχνολογία. Γιαυτό θα προτείνετε εσείς. :wub: Μία 42άρα Philips που έχω εδώ και κάτι μήνες είναι LCD Full HD και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα της εικόνας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας.Εχω εδώ και 1 χρόνο μια LG 47 SL8000.Μέχρι τώρα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος όμως τις τελευαίες 15 μέρες προέκυψε ένα πρόβλημα.Βλέπω κάποια΄΄νερά΄΄σε ένα συγκεκριμένο μέρος της οθόνης.ΕΊναι σαν να υπάρχει ένα μεγάλο ΄΄αποτύπωμα΄΄

πάνω στην οθόνη.Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.Αυτό το σημάδι είναι έντονα εμφανές όταν βλέπω κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα και υπάρχει το έντονο ππράσινο.Σε ταινίες δεν είναι τόσο εμφανές.Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήει στο τι φταίει?Έχω αγχωθεί γιατι την έχω αγοράσει μέσω skroutz καιαν και εκεί μου είχαν πει ότι θα εχω για 2 χρόνια εγγύηση,φοβάμαι μήπως τελικά αυτό δεν ισχύει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...