Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στην παρέα σας και σας εντόπισα μετά από μια αναζήτηση στο Google σχετικά με μια αγορά TV που ψάχνω.Συγκεκριμένα ο 8χρονος γιος μου ζήτησε για δώρο Χριστουγέννων μια τηλεόραση για το δωμάτιο του.Επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος ψάχνω μεταξύ 24 και 26 ίντσες και αν είναι δυνατόν το ενσωματωμένο usb να παίζει ταινίες με υπότιτλους. Στα καταστήματα που ρώτησα μέχρι τώρα πήρα συγκεχυμένες απαντήσεις για το τι αρχεία video αναπαράγει το USB.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που έκανε ανάλογη αγορά ή γνωρίζει το θέμα για κάποια νέα μοντέλα TV κατά προτίμηση samsung ή lg;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

H samsung 32c530 είναι η καλύτερη στα λεφτά της προς το παρόν; Δεν υπάρχει σύγκριση με κάποια LG? (32ld450?)

Τα 50Hz δεν είναι λίγο μείον; Αξίζει να δώσει κανείς παραπάνω για 100Hz?

Μιλάμε για ταινίες και TV.

Όχι games.

επειδη η σελιδα που ειχε πως γινετε το hack στην tv εκλεισε εχει καποιος καποιο αντιγραφο της??

http://lgusb.wikispaces.com/

Το έψαχνα κι εγώ σήμερα αν μεταφέρθηκε κάπου αλλά βρήκα κάτι, βασικά ο λόγος που το ψάχνω είναι επειδή έχω αρκετές ταινίες mkv με DTS ήχο με αποτέλεσμα η lg να μου εμφανίζει το μήνυμα unsupported audio και να μην ακούγεται ήχος, οπότε θέλω να τις μετατρέψω ώστε να έχουν ήχο AC3. Αν ξέρει κάποιος το software που ανέφεραν στο wiki ή έχει κάποιο άλλο υπόψη του ας το αναφέρει.

Ευχαριστώ.

PHILIPS

(δεν υποστηρίζουν *.mkv αρχεία)

LCD

32/37/42/47/52PFL56xx

32/37/42/47/52PFL74xx

32/37/42/47PFL84xx

32/37/42/46PFL96xx

56PFL9954H

Τύποι Αρχείων: *.avi, *.mpg, *.mpeg, *.vob, *.mp4, *.wmv

Κωδικοποίηση Video: MPEG1, MPEG2, H.264/MPEG-4 AVC, WMV 9

Κωδικοποίηση Audio: Dolby Digital, AAC, Mpeg, MP3, LPCM, HEAAC, WMA

Τύποι Υποτίτλων: *.smi/, *.srt/, *.sub

Υποστηρίζονται Ελληνικοί Υπότιτλοι

(Για κάποια μοντέλα της PHILIPS διάβασα ότι δεν διαβάζουν ελληνικούς υπότιτλους, αλλά με δεδομένο ότι η Philips φτιάχνει συνεχώς αναβαθμίσεις στο firmware σχεδόν όλων της των προιόντων, ενδεχομένως με μιά αναβάθμιση το πρόβλημα να λύνεται.)

O αδερφός μου έχει την 42PFL5603D . Τι πρέπει να κάνω για να δω κάποια ταινία; Είχα περάσει μια ταινία Avi σε usb stick αλλά δεν την είδε.

Έχει περάσει 1 χρόνος από τότε που άνοιξε αυτό το θέμα. Μήπως παίζουν πλέον και mkv;

Το έψαχνα κι εγώ σήμερα αν μεταφέρθηκε κάπου αλλά βρήκα κάτι, βασικά ο λόγος που το ψάχνω είναι επειδή έχω αρκετές ταινίες mkv με DTS ήχο με αποτέλεσμα η lg να μου εμφανίζει το μήνυμα unsupported audio και να μην ακούγεται ήχος, οπότε θέλω να τις μετατρέψω ώστε να έχουν ήχο AC3. Αν ξέρει κάποιος το software που ανέφεραν στο wiki ή έχει κάποιο άλλο υπόψη του ας το αναφέρει.

Ευχαριστώ.

PopCorn AudioConverter

τελικά η 32LD350 μπορεί να ξεκλειδώσει και αν ναι πώς? όταν μπαίνω να δω ποιο firmware εχει δεν με αφήνει να δω, η επιλογη ειναι γκριζα κ δεν μπορω να την επιλεξω, ξερει κανείς? γινετε τιποτα με universal remote γιατι νοκια δεν εχω.

τελικά η 32LD350 μπορεί να ξεκλειδώσει και αν ναι πώς? όταν μπαίνω να δω ποιο firmware εχει δεν με αφήνει να δω, η επιλογη ειναι γκριζα κ δεν μπορω να την επιλεξω, ξερει κανείς? γινετε τιποτα με universal remote γιατι νοκια δεν εχω.

Απο τη στιγμη που εχει usb και αν βαλεις στικακι με μουσικ και φωτογραφιες θα το παιξει, τοτε ξεκλειδωνει. Η σειρα LD δεν θελει πειραγμα στο firmware, ολη η δουλεια θα γινει με remote, ειτε απο καποιο κινητο με ir και symbian, ειτε απο universal remote, ειτε απο virtual remote (μεσω της RS232).

Διαβασε στο http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LG_USB_Port_Hack χαμηλα που λεει για το virtual remote, οπως επισης και στο http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/IR_Hack

(Κουφο, μολις διαβασα στο παραπανω λινκ οτι μπορει λεει να ξεκλειδωσει, βαζοντας ενα led στην εξοδο απο ενα mp3 player και παιζοντας ενα συγκεκριμενο ηχο wav. Total Respect τα ατομα που το σκεφτηκαν).

Απο τη στιγμη που εχει usb και αν βαλεις στικακι με μουσικ και φωτογραφιες θα το παιξει, τοτε ξεκλειδωνει. Η σειρα LD δεν θελει πειραγμα στο firmware, ολη η δουλεια θα γινει με remote, ειτε απο καποιο κινητο με ir και symbian, ειτε απο universal remote, ειτε απο virtual remote (μεσω της RS232).

Διαβασε στο http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LG_USB_Port_Hack χαμηλα που λεει για το virtual remote, οπως επισης και στο http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/IR_Hack

(Κουφο, μολις διαβασα στο παραπανω λινκ οτι μπορει λεει να ξεκλειδωσει, βαζοντας ενα led στην εξοδο απο ενα mp3 player και παιζοντας ενα συγκεκριμενο ηχο wav. Total Respect τα ατομα που το σκεφτηκαν).

μεσω καλωδιου φοβαμαι να περιαξω μηπως κανω ζημια, με universal remote γινετε με οποιδηποτε? δηλ οποιο και να παρω θα την κανει την δουλεια? εχουν ενα στα lidl πολυ φτηνα σιλωερψρεστ αλλα δεν ξερω μοντελο για να δω αν κανει το χει κανεις δοκιμασει?

καλησπερα παιδια

εχω την lg 32lg2000 κ διαβαζα στο νετ οτι μπορει να παιξει divx με το

LG_GolTV.divx

αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα. κανεισ που να εχει την ιδια κ να το εχει πετυχει???

αγορασα την Philips 42PFL5405 και διστυχως δεν μπορω να αναπαραγω ταινιες απο usb που ειναι σε μορφη mkv ενω στο manual αναφερεει πως αναπαραγει! υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω αυτο ??? ευχαριστω..

George69 η τηλεόραση που κάνει αυτά που ζητάς είναι η ( SAMSUG LED UE37C6600UW )

Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος 1) Εάν η τηλεόραση ( SAMSUG LED UE37C6600UW ) υποστηρίζει ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους srt και 2)Ταινία με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους παίζει κανονικά, όταν όμως η ενσωμάτωση ελληνικών υπότιτλων έγινε μέσω προγράμματος ενώ παίζει στο PC δεν παίζει τους υπότιτλους στην TV .

Σημειώνω ότι η ταινία είναι γραμμένη σε εξωτερικό δίσκο 2.5 και η σύνδεση στην TV όσο και στο PC γίνεται μέσω USB

Όντως respect,το έκανα σήμερα με μία λυχνία υπερύθρων από ένα παλιό τηλεκοντρόλ και ένα καλώδιο 3,5" mini-jack από παλιά ακουστικά που σύνδεσα στο desktop,έπαιξα τον ήχο και ΔΟΥΛΕΨΕ,έμεινα κάγκελο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...