Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά...

μια γρηγορη ερώτηση.

φίλος ψάχνει για αμεση αγορα 27" TV

η LG M2762D και η M2794D ξεκλειδώνουν για να παίξουν video από το USB τους;

ευχαριστω!!!

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδιά...

μια γρηγορη ερώτηση.

φίλος ψάχνει για αμεση αγορα 27" TV

η LG M2762D και η M2794D ξεκλειδώνουν για να παίξουν video από το USB τους;

ευχαριστω!!!

Βασικα αυτο ειναι μονιτορ. Απο το λιγο που εχω ψαξει, γενικα λεγεται οτι σαν τηλεοραση δεν εχει και την καλυτερη αποδοση. Σαν μονιτορ δεν ξερω. Οσο για το ξεκλειδωμα, υποθετω πως θα γινεται. Ειτε σε αυτη ειτε στο αντιστοιχο Samsung μονιτορ 27αρι στην ιδια τιμη.

Κατι που θελω να ρωτησω εγω οσους ξερουν. Ειναι καλυτερα να παιζεις ταινιες απο USB ή με συνδεση HDMI απο τον υπολογιστη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει, τελικά έβγαλα άκρη με τους υπότιτλους. :) Πρέπει να υπάρχει η κατάληξη srt μόνο και να μην προηγείται en ή gr. Για όποιον ενδιαφέρεται.

Μια επιβεβαίωση αν δεν σου είναι κοπος για την Samsung σειρα C530 (32''/37'' δεν νομίζω να έχει διαφορά, το ιδιο λογισμικό θα εχουνε λογικά)

1. Μπορώ να έχω 2 υποτιτλους το ιδιο folder π.χ. movie_EN.srt και movie_GR.srt και να διαλέγω όποιο είναι απο το μενού? (αν καταλαβα καλα το προβλημα ήτανε το moviename.gr.srt)

2.Απο οτι καταλαβαίνω, Ελληνικους υπότιτλους 'παίζει' απο την 'μανα' της? Δεν χρείαζεετε να κανω τιποτα firmware update κτλ κτλ?

Κοίταγα προς C650 μεριά αλλα τα 700+ μου πέφτουνε λιγο βαριά, και στην τελική δεν νομίζω να πεθαίνω κιολας που δεν θα έχω ethernet στην τηλεόραση. Οποτε η C530 είναι πολυ δελεαστικη!

...Κατι που θελω να ρωτησω εγω οσους ξερουν. Ειναι καλυτερα να παιζεις ταινιες απο USB ή με συνδεση HDMI απο τον υπολογιστη?

Δεν νομίζω να έχει διαφορά (εννοείτε οτι το αρχείο ειναι το ίδιο :P )

Επεξ/σία από panosp1
Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω ποια τηλεοραση θα προτεινατε αυτην την στιγμη που να κανει αναπαραγωγη των περισσοτερων αρχειων βιντεο

Να ειναι 22΄΄-24''(θα μπει σε υπνοδωματιο). Εχω βρει την Samsung LE22C450 αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τιποτα καλυτερο που να μην ξεφευγει και στην τιμη. Ευχαριστω

Δημοσ.

Μια επιβεβαίωση αν δεν σου είναι κοπος για την Samsung σειρα C530 (32''/37'' δεν νομίζω να έχει διαφορά, το ιδιο λογισμικό θα εχουνε λογικά)

1. Μπορώ να έχω 2 υποτιτλους το ιδιο folder π.χ. movie_EN.srt και movie_GR.srt και να διαλέγω όποιο είναι απο το μενού? (αν καταλαβα καλα το προβλημα ήτανε το moviename.gr.srt)

2.Απο οτι καταλαβαίνω, Ελληνικους υπότιτλους 'παίζει' απο την 'μανα' της? Δεν χρείαζεετε να κανω τιποτα firmware update κτλ κτλ?

Κοίταγα προς C650 μεριά αλλα τα 700+ μου πέφτουνε λιγο βαριά, και στην τελική δεν νομίζω να πεθαίνω κιολας που δεν θα έχω ethernet στην τηλεόραση. Οποτε η C530 είναι πολυ δελεαστικη!

Δεν νομίζω να έχει διαφορά (εννοείτε οτι το αρχείο ειναι το ίδιο :P )

Δημοσ.

Δεν μπορείς να έχεις δύο αρχεία srt με διαφορετική κατάληξη πχ gr.srt ή en.srt. Ξεχνάς τα gr en , επιλέγεις ένα αρχείο υποτίτλων και βάζεις ακριβώς το όνομα του αρχείου βίντεο με την κατάληξη srt. Πχ Lost.S01E01.HDTV.srt

Ελληνικούς υπότιτλους παίζει στην δική μου χωρίς αναβάθμιση λογισμικού.

Αγορά από Πλαίσιο.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να έχεις δύο αρχεία srt με διαφορετική κατάληξη πχ gr.srt ή en.srt. Ξεχνάς τα gr en , επιλέγεις ένα αρχείο υποτίτλων και βάζεις ακριβώς το όνομα του αρχείου βίντεο με την κατάληξη srt. Πχ Lost.S01E01.HDTV.srt

Ελληνικούς υπότιτλους παίζει στην δική μου χωρίς αναβάθμιση λογισμικού.

Αγορά από Πλαίσιο.

Αχα... Κατάλαβα.... Ευχαριστω!! :)

Δημοσ.

Αυτη η τηλεοραση κανει 250ευρώ απο το Ιντερνετ και νομιζω ειναι καλα. Δεν θελω να παει πολυ περισσοτερο

Απλα σε ρωτησα γιατι πλεον οι 22αρες μου φαινονται πολυ μικρες :)

Αλλα σε αυτα τα χρηματα, και με usb δε νομιζω να βρεις κατι καλυτερο (τωρα βεβαια απο samsung δεν ξερω, ως προς το usb της και το τι παιζει).

Εγω θα εδινα κατι παραπανω και θα επαιρνα ας πουμε την 26αρα αυτη που απο το usb με ξεκλειδωμα παιζει σχεδον τα παντα (εκτος dts ηχου)

http://www.skroutz.gr/s/264681/LG-26LD350-26%27%27.html

Δημοσ.

Τελικα πήρα την Samsung την LE22C450 οπως είπα παραπανω. Ακόμα στο κουτί είναι οπότε μπορώ να πω αν βγήκε καλή τις επόμενες μέρες

Ναι το ξέρω 22" δεν είναι και πολύ μεγάλη αλλα για την απόσταση που θα μπει στο υπνοδωματιο μια χαρα φενεται. Θα δείξει σύντομα...

Ευχαριστω παντως

Δημοσ.

παιδιά εγώ έχω εδώ και κάμποσο καίρο αυτό το μοντέλο(lg42ld450)

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-lcd-tv-42LD450.jsp ξέρει κανείς αν γίνεται να δω ταίνιες μέσω usb???όπιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας γράψει καμια συμβούλη και καμια οδηγία!!!!ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?

στην δικια μου TV οταν βαζω το στικακι ολα καλα. παιζει ταινιες -υποτιτλους-μουσικη κλπ

πηγα να συνδεσω τον 500αρη εξωτερικο μου σκληρο και δεν τον αναγνωριζει.

πως δουλεβει το ολο συστημα δλδ? μεχρι καποια gb μπορει να δει η τηλεοραση 'η φταιει κατι αλλο?

Δημοσ.

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-lcd-tv-42LD450.jsp ξέρει κανείς αν γίνεται να δω ταίνιες μέσω usb???όπιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας γράψει καμια συμβούλη και καμια οδηγία!!!!ευχαριστώ πολύ

ενας φιλος πηρε προσφατα την lg42ld550. μπηκε στο κρυφο μενου και αλλαξε μια επιλογη και τωρα παιζει video apo to usb. με το Meliconi Fully 8 Universal Remote Control http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Universal-Remote-Controls/Meliconi-Fully-8-Universal-Remote-Control-FULLY-8.htm πρωτα το συντονιζεις να δουλευει με lg τηλεορασεις. η διαδικασια ειναι αυτη Press 'Enter Service Menu' on Meliconi. press 0413 and you'r in.

Under tool options go to "3. tool options", change divx “0" to divx “1" and exit system menu. ''μονο αυτο αλλαζεις γιατι μπορει να κανεις ζημια στην τηλεοραση''. παιζει avi και matroska, δεν υποστηριζει dts ηχο. λογικα το ιδιο πρεπει να γινεται και στη δικια σου

Δημοσ.
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?

στην δικια μου TV οταν βαζω το στικακι ολα καλα. παιζει ταινιες -υποτιτλους-μουσικη κλπ

πηγα να συνδεσω τον 500αρη εξωτερικο μου σκληρο και δεν τον αναγνωριζει.

πως δουλεβει το ολο συστημα δλδ? μεχρι καποια gb μπορει να δει η τηλεοραση 'η φταιει κατι αλλο?

σε τι file system είναι ο σκληρός και σε τι το usb?

(στον υπολογιστή μου,δεξί κλικ στον δίσκο και μετά properties)

http://www.lg.com/gr...-tv-42LD450.jsp ξέρει κανείς αν γίνεται να δω ταίνιες μέσω usb???όπιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας γράψει καμια συμβούλη και καμια οδηγία!!!!ευχαριστώ πολύ

αν έχεις καλώδιο rs232 μπορείς να δοκιμάσεις και με αυτόν τον τρόπο, link

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...