gorillaz_gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ερωτηση;Προσπάθησα πρωτη φορά στην τηλεόρασή μου, να συνδέσω σκληρό usb δισκο, και να γράψω κάτι απο ψηφιακό κανάλι.(στην lg LH9000). Μου βγαζει μήνυμα η τηλεόραση ότι ξεκινάει την εγγραφή, ότι τελείωσε την εγγραφή, και...μετά, δε βρίσκω που εχει γραφτεί το αρχείο... Που ειναι το αρχείο, οεο? επειδή το έχω ξαναδιαβάσει εδω γύρω, το πρόβλημα είναι γνωστό. ΔΕΝ είναι πρόβλημα , αλλά "κακή" μετάφραση. Το συγκεκριμένο πεδίο στο μενου, δεν εννοεί ότι θα κάνει εγγραφή στην USB αλλά προγραμματίζεις να ανοίξει/σβήσει αυτόματα η τηλεόραση σε συγκεκριμένο κανάλι , για να κάνεις εγγραφή σε κάποια εξωτερική συσκευή (πιθανόν αρκέτα παλιό video) μέσω SCART OUT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 χωρίς σπάσιμο? με meliconi? Οχι, κανονικα με ξεκλειδωμα με ir remote (χρησιμοποιησα ενα nokia N80). Αυτο που εγραψα για το δισκο πηγαινε συγκεκριμενα στον sygletos οπου το παιδι ειχε προβλημα με τους δισκους των 2,5". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 επειδή το έχω ξαναδιαβάσει εδω γύρω, το πρόβλημα είναι γνωστό. ΔΕΝ είναι πρόβλημα , αλλά "κακή" μετάφραση. Το συγκεκριμένο πεδίο στο μενου, δεν εννοεί ότι θα κάνει εγγραφή στην USB αλλά προγραμματίζεις να ανοίξει/σβήσει αυτόματα η τηλεόραση σε συγκεκριμένο κανάλι , για να κάνεις εγγραφή σε κάποια εξωτερική συσκευή (πιθανόν αρκέτα παλιό video) μέσω SCART OUT. THANKS! πράγματι, τη στιγμή του προγραμματισμού, γυρίζει στο κανάλι, και "κλειδώνει" εκεί *(δεν αλλάζει κανάλι)! αλλά θεώρησα ¨"Δεδομένο", ότι θα μπορούσε να εγγραψει κανονικά, δεν πήγε το μυαλό μου σε καμία άλλη λύση, όπως η κακή μετάφραση! Μάλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sygletos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Οχι, κανονικα με ξεκλειδωμα με ir remote (χρησιμοποιησα ενα nokia N80). Αυτο που εγραψα για το δισκο πηγαινε συγκεκριμενα στον sygletos οπου το παιδι ειχε προβλημα με τους δισκους των 2,5". πωωω θα τρελαθω...πως γινεται παλι αυτο;να παιζει ο seagate και ο wd οχι;!φιλε μου κ απο κωδικοποιηση τι ειχε;!αν οντως διαβαζει τον συγκεκριμενο 2,5αρι και με ntfs εχω φυγει για πλαισιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lurtzaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 εγω που έχω μια Samsung A656 που έχει usb υποδοχη αλλα οταν συνδεω usb μου βγαζει επιλογη να πεζει μουσικη η να δω φωτογραφιες μπορω να κανω κατι για να δω καμια ταινία? μηπως αν κατέβασα κανενα update και το περναγα στο flashaki ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) σήμερα αγόρασα από saturn την samsung le32c530 μολις 399 ευρώ πιστεύω είναι εξαιρετική επιλογή στις 32 ιντσες και παίζει σχεδόν τα πάντα απο το usb( την δοκίμασα σε 10gb mkv) αυτο που θα ηθελα να ρωτήσω ειναι αν ξερει κανεις τη γίνετε με τα gr subs γιατι δεν βρισκω καμια ρύθμιση αν γνωρίζει καπιος ας postαρι Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2010 από 6xXx6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 σήμερα αγόρασα από saturn την samsung le32c530 μολις 399 ευρώ πιστεύω είναι εξαιρετική επιλογή στις 32 ιντσες και παίζει σχεδόν τα πάντα απο το usb( την δοκίμασα σε 10gb mkv) αυτο που θα ηθελα να ρωτήσω ειναι αν ξερει κανεις τη γίνετε με τα gr subs γιατι δεν βρισκω καμια ρύθμιση αν γνωρίζει καπιος ας postαρι χωρίς hack, από τη μάνα τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vika08gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Βοήθεια!!! ξέρει κανείς γιατί το usb παίζει στην τηλεόραση μόνο ταινίες τύπου dvdRip και ποτέ mkv HDRip BDrip?? υπάρχει τίποτε που μπορώ να κάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν το τρόπο για να ξεκλειδώσει το usb, Virtual Remote Control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 υπάρχει τρόπος να μπω στο service menu της 26ld350 χωρίς το irremote γιατί δεν βρίσκω κινητό nokia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 δοκίμασε με το virtual remote control που γράφω στην προηγούμενη σελίδα, ή μπορείς να αγοράσεις ένα universal control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 αυτό με το virtual remote control δεν κατάλαβα τι ακριβώς καλώδιο ζητάει γιατί δεν ξέρω και πολλά από αυτά επίσης έχω remote control για όλες τις tv (και άλλες συσκευές) από τα lidl το είχα πάρει λες να κάνει τη δουλειά? αν ναι τι πρέπει να κάνω ακριβώς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 από καλώδιο χρειάζεσαι αυτό. (δε ξέρω αν έχει τέτοια υποδοχή η tv σου,έλεγξε το πρώτα) εξαρτάται από το control , μπορείς να δεις εδώ γενικές οδηγίες. αν δε τα καταφέρεις googlarisma το μοντέλο του control (μαζί με lg hack) μπας και το έχει κάποιος άλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Η τηλεόραση που έχω είναι η Samsung C530. Χθες έβαλα ένα αρχείο mkv 1080p που είχε ενσωματωμένους υπότιτλους και μου εμφάνισε στο Tools το μενού Ρύθμιση Υποτίτλων κανονικά. Σε αναπαραγωγή αρχείου mkv 720p επίσης με ενσωματωμένους υπότιτλους (στον υπολογιστή δεν εμφανίζονται καν όταν ανοίγεις τον φάκελο οι υπότιτλοι παρόλο που το αρχείο έχει παραπάνω από έναν. Πχ: αγγλικούς, ιταλικούς κτλ) το συγκεκριμένο μενού στα Εργαλεία δεν μου το εμφανίζει!! Πως είναι δυνατόν;; Επίσης μια τελευταία απορία. (Τραβάω σε μάκρος το ξέρω). Όταν λέμε ότι οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με το αρχείο εννοούμε πλήν της καταλήξεως σε srt σωστά; Δηλαδή όνομα αρχείου βίντεο Τάδε.S01E01.720p. και όνομα αρχείου Τάδε.S01E01.en.srt ή με κατάληξη gr.srt για ελληνικούς υπότιτλους ή ξεχνάμε εντελώς τις καταλήξεις;;; Τότε πως θα ξεχωρίζω τους ελληνικούς από τους αγγλικούς υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει, τελικά έβγαλα άκρη με τους υπότιτλους. Πρέπει να υπάρχει η κατάληξη srt μόνο και να μην προηγείται en ή gr. Για όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα