Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι πραγματικά πολύ βολικό να είναι ενσωματωμένος ο Media player στην τηλεόραση γιατί με ένα τηλεχειρηστήριο κάνεις τα πάντα.

Εγώ θα έπαιρνα την 40άρα εάν βλέπεις σε απόσταση πάνω από 2 μέτρα.

Η 32 μετά από 1-2 βδομάδες θα σου φαίνεται μκρή ;)

Σίγουρα η 40άρα θα είναι καλύτερη αλλά είναι για μικρό χώρο και δε θέλω να είναι και υπερβολικά μεγάλη για το χώρο αυτό. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Έχουν κάτι δικοί μου την samsung le32b530. προφανώς θα είναι το προηγούμενο μοντέλο της σειράς για την οποία μιλάμε. Από άποψη εικόνας, ευκρίνειας και γενικά σαν τηλεόραση είναι πάνω κάτω η ίδια με την le32c530?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σίγουρα η 40άρα θα είναι καλύτερη αλλά είναι για μικρό χώρο και δε θέλω να είναι και υπερβολικά μεγάλη για το χώρο αυτό. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Έχουν κάτι δικοί μου την samsung le32b530. προφανώς θα είναι το προηγούμενο μοντέλο της σειράς για την οποία μιλάμε. Από άποψη εικόνας, ευκρίνειας και γενικά σαν τηλεόραση είναι πάνω κάτω η ίδια με την le32c530?

ΝΑΙ ειναι ιδια

Φίλοι μου, θα ήθελα να παρακαλέσω, όλους όσοι αγόρασαν καινούρια τηλεόραση (φετινό μοντέλο του 2010) να μας ενημερώσουν για τα εξείς:

1. Υποστηρίζει DTS από αρχείο mkv η τηλεόρασή τους ή είναι "μουγγή"??

Και ποιό μοντέλο είναι αυτό??

2. Είναι δυνατή η εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος σε σκληρό δίσκο από την τηλεόρασή τους και ποιό μοντέλο είναι αυτό??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;);)

Καλημέρα.

θα ήθελα την βοήθεια σας.....θέλω να αγοράσω μια Τv-monitor(20-24 ιντσών) μέχρι 400 € ...απλά επειδή ως επί το πλείστον θα χρησιμοποιήται ως ΤV, γνώρισεται ποιά παίζει από την USΒ θύρα της κανονικά και με ελάχιστες μετατροπές(ξεκλείδωμα)?:rolleyes:

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι....

Μόλις πήρα καινούργια τηλεόραση, την LG 5300, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Όμως δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα...

Όταν πατάω πάνω σε ένα πρόγραμμα (στο GUIDE για όσους ξέρουν/ όσοι δεν ξέρουν είναι το πρόγραμμα όλων των καναλιών για την ημέρα) πχ πάνω σε ένα σήριαλ, μου βγάζει την επιλογή "εγγραφή" και ενώ πατάω "ναι" λέει πως το γράφει (και μάλιστα όταν γράφει δεν μπορώ να αλλάξω και κανάλι!!!!) αλλά μετά δεν μπορώ να βρω το που το γράφει!

Παρεπιπτόντως έχει θύρα για USB....και αφού έβαλα USB προσπάθησα να γράψω μία ταινία, αλλά μετά είδα πως ενώ τόση ώρα έλεγε πως γράφει, το USB ήταν άδειο!

Οποιος μπορεί τον παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του!

Ευχαριστώ!

Δδε γραφεις απο την τηλεοραση στο usb.Αυτο ειναι αδυνατον. Απλα βαζεις την ταινια στο usb και παιζει στην τηλεοραση.

Στην τελικη δεν εχει πουθενα record (εχει; )

Η σειρα LD παιζει, πρωτα κανε απο μονος σου check μηπως το εχει ηδη ξεκλειδωτο (βαλε ενα στικακι με μια ταινια, και δες στο μενθ που θα σου βγαλει αν εχει και αναπαραγωγη ταινιων, εκτος των φωτογραφιων-μουσικης). Αν οχι τοτε πας με τον τροπο του remote

http://lgusb.wikispaces.com/IR+Hack

H σειρά LE της LG παίζει υπότιτλους (ενσωματωμένους και μη) χωρίς ξεκλείδωμα; Ξέρετε; Γιατί άκουσα ότι άν κάνεις μόνο σου το ξεκλείδωμα μπορεί μετά να μην ισχύει η εγγύηση και υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να τα φτύσει η TV...

Η σειρα LD παιζει, πρωτα κανε απο μονος σου check μηπως το εχει ηδη ξεκλειδωτο (βαλε ενα στικακι με μια ταινια, και δες στο μενθ που θα σου βγαλει αν εχει και αναπαραγωγη ταινιων, εκτος των φωτογραφιων-μουσικης). Αν οχι τοτε πας με τον τροπο του remote

με το meliconi μπαινεις στο κρυφο menu αλλα αντι 0000 βαζεις 0413. παιζει αvi κανονικα

παιδες μολις τσεκαρα την tv μου με ενα portable 2.5" WD 500gb και τζιφος!δεν τον διαβαζει καν!οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι το ρευμα απο το usb της τβ δεν μπορει να παιξει το δισκο!ετσι κατευθυνομαι σε εξωτερικο 3.5" με δικη του τροφοδοσια!

Μολις δοκιμασα τον Seagate Freeagent Go 500GB (τον 2,5" ), και λειτουργει κανονικα στην LG32LD450

ερωτηση;

Προσπάθησα πρωτη φορά στην τηλεόρασή μου, να συνδέσω σκληρό usb δισκο, και να γράψω κάτι απο ψηφιακό κανάλι.(στην lg LH9000).

Μου βγαζει μήνυμα η τηλεόραση ότι ξεκινάει την εγγραφή, ότι τελείωσε την εγγραφή, και...μετά, δε βρίσκω που εχει γραφτεί το αρχείο...

Που ειναι το αρχείο, οεο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...