patrickdrd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 εχει δευτερη usb υποδοχη η tv σου; αν ναι χρησιμοποιησε και δευτερο καλωδιο για να παιρνεις απο κει ρευμα για τον 2,5αρη σου, κι εγω παρομοια προβληματα εκανα κι απο τοτε που εκανα αυτο, σωθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sygletos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 εχει δευτερη usb υποδοχη η tv σου; αν ναι χρησιμοποιησε και δευτερο καλωδιο για να παιρνεις απο κει ρευμα για τον 2,5αρη σου,κι εγω παρομοια προβληματα εκανα κι απο τοτε που εκανα αυτο, σωθηκα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει αλλα δε νομιζω!κ αν εχει που θα βρω τετοιο καλωδιο;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Arcturus- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ξέρετε αν οι led τηλεοράσεις philips 46PFL560PH, 46PFL7605h και η lcd της samsung 46C650 παίζουν ελληνικούς υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 δεν ειμαι σιγουρος αν εχει αλλα δε νομιζω!κ αν εχει που θα βρω τετοιο καλωδιο;! μ' αυτο εισαι κομπλε για περισσοτερα διαβασε εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά καλημέρα. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημά μου σε προηγούμενες σελίδες αλλά έχω μια απορία. Η Samsung LE32C530 μπορεί να αναπαραγάγει αρχεία divx και mkv από την θύρα USB; Έχω έναν εξωτερικό σκληρό και τον έχω γεμίσει με τέτοια αρχεία και θέλω να μάθω αν τον συνδέσω με την εν λόγω τηλεόραση αν θα τα αναπαραγάγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sygletos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) @patrickdrd ευχαριστω φιλε μου για τη βοηθεια σου αλλα τελικα δεν εχει 2ο usb η tv μου.... οποτε η μονη λυση που βλεπω ειναι 3,5 σκληρος! Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2010 από sygletos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsgiannis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχει ξαναερωτηθεί αλλά δεν βλέπω κάποια απάντηση. Ενδιαφέρομαι για 32άρα samsung που να παίζει αρχεία από τη θύρα usb. μπορεί να μας πει κάποιος συνοπτικά κάποια μοντέλα για να δούμε ποιο είναι και το φθηνότερο? Εκτός δηλαδή από le32c650 και le32b650 που κυμαίνονται στα 550-600 ευρώ η πρώτη και 700-800 η δεύτερη, υπάρχει κάτι άλλο σε χαμηλότερες τιμές, από samsung πάντα? η le32c530 διαβάζει avi και υπότιτλους από τη usb τελικα?συγνώμη για την επανάληψη αλλά έχω ψάξει στο forum και δεν έχει απαντηθεί, αν μπορεί κάποιος να κάνει μια μικρή αναφορά συνοπτικά..ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα η lg 42pj550 παιζει σχεδον τα παντα, (εκτος απο dts) απο τη usb θυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχει ξαναερωτηθεί αλλά δεν βλέπω κάποια απάντηση. Ενδιαφέρομαι για 32άρα samsung που να παίζει αρχεία από τη θύρα usb. μπορεί να μας πει κάποιος συνοπτικά κάποια μοντέλα για να δούμε ποιο είναι και το φθηνότερο? Εκτός δηλαδή από le32c650 και le32b650 που κυμαίνονται στα 550-600 ευρώ η πρώτη και 700-800 η δεύτερη, υπάρχει κάτι άλλο σε χαμηλότερες τιμές, από samsung πάντα? η le32c530 διαβάζει avi και υπότιτλους από τη usb τελικα?συγνώμη για την επανάληψη αλλά έχω ψάξει στο forum και δεν έχει απαντηθεί, αν μπορεί κάποιος να κάνει μια μικρή αναφορά συνοπτικά..ευχαριστώ πολύ http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32.html?keyphrase=Samsung+LE32C530+32 Μόλις δοκίμασα μιά 40άρα τέτοια ενός φίλου με 2,5άρι σκληρό 500GB με MKV 1080p με AC3 ήχο και το έπαιξε νεράκι τουλάχιστον γιά 5 λεπτά που το δοκίμασα.Φυσικά και παίζει avi και υπότιτλους. Α......και ο media player που έχει είναι πιό ....εμφανίσημος από των LG 42lf2510 και 32LH5000 που έχω.Οπότε με 400 ευρώ κάνεις καλά την δουλεία σου ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα η lg 42pj550 παιζει σχεδον τα παντα, (εκτος απο dts) απο τη usb θυρα. Απο οτι καταλαβα, γενικως ολες οι LG που ειτε ειναι ανοικτες ειτε θελουν κολπακι, παιζουν τα παντα απο εικονα, αλλα απο ηχο δεν παιζουν DTS (δεν εχουν τον αποκωδικοποιητη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) καλησπερα. Λοιπον Αν και εχω MP WD live εχω να κανω μια ερωτηση. Διαθετω την LG 42PQ2000-ZA και "φοραει" το V.3.38.0. Δεν κανει αναπαραγωγη dvx ουτε mkv απο το usb. Προσπαθησα να μπω στο κρυφο μενου αλλα ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑποιος που να γνωριζει ; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2010 από barman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Για ριξε μια ματια http://lgusb.wikispaces.com/search/view/pq2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32.html?keyphrase=Samsung+LE32C530+32Μόλις δοκίμασα μιά 40άρα τέτοια ενός φίλου με 2,5άρι σκληρό 500GB με MKV 1080p με AC3 ήχο και το έπαιξε νεράκι τουλάχιστον γιά 5 λεπτά που το δοκίμασα.Φυσικά και παίζει avi και υπότιτλους. Α......και ο media player που έχει είναι πιό ....εμφανίσημος από των LG 42lf2510 και 32LH5000 που έχω.Οπότε με 400 ευρώ κάνεις καλά την δουλεία σου ........ ανοικτο από τη μάνα τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsgiannis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32.html?keyphrase=Samsung+LE32C530+32Μόλις δοκίμασα μιά 40άρα τέτοια ενός φίλου με 2,5άρι σκληρό 500GB με MKV 1080p με AC3 ήχο και το έπαιξε νεράκι τουλάχιστον γιά 5 λεπτά που το δοκίμασα.Φυσικά και παίζει avi και υπότιτλους. Α......και ο media player που έχει είναι πιό ....εμφανίσημος από των LG 42lf2510 και 32LH5000 που έχω.Οπότε με 400 ευρώ κάνεις καλά την δουλεία σου ........ Πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου φίλε μου, σε ευχαριστώ. Πήγα προχθές και την είδα από κοντά στο πλαίσιο. Είμαι πολύ κοντά στο να την αγοράσω και μετά από την πληροφορία αυτή είμαι ακομα πιο κοντά! Εσύ γενικά είσαι ευχαριστημένος όπως την είδες την τηλεόραση? μάλλον σε 32άρα κλείνω εγώ αν και σκέφτηκα και την 40άρα. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου φίλε μου, σε ευχαριστώ. Πήγα προχθές και την είδα από κοντά στο πλαίσιο. Είμαι πολύ κοντά στο να την αγοράσω και μετά από την πληροφορία αυτή είμαι ακομα πιο κοντά! Εσύ γενικά είσαι ευχαριστημένος όπως την είδες την τηλεόραση? μάλλον σε 32άρα κλείνω εγώ αν και σκέφτηκα και την 40άρα. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Ειναι πραγματικά πολύ βολικό να είναι ενσωματωμένος ο Media player στην τηλεόραση γιατί με ένα τηλεχειρηστήριο κάνεις τα πάντα. Εγώ θα έπαιρνα την 40άρα εάν βλέπεις σε απόσταση πάνω από 2 μέτρα. Η 32 μετά από 1-2 βδομάδες θα σου φαίνεται μκρή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα