vrodinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Τελικα στην Lg6000 την Scarlet γινεται στη θυρα usb της ? Μονο μουσικη και φωτο.
vrodinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Τελικα στην Lg6000 την Scarlet γινεται στη θυρα usb της ? Μονο μουσικη και φωτο.
pournaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 δε μπρω να το βγαλω αραγε αυτο το μπουστ?μηπωσ φταιει που ειναι πορταμπλ κ δε το φτανει το ρευμα που παρεχει η τβ απο το usb? τωρα ετοιμαζομαι να τσεκαρω ενα ελεμεντσ απο ενα φιλο που εινα ντφσ! ειδομεν... και ναι τελικα τον διαβαζει!ειχεσ δικιο φιλε μου τελικα! τωρα πρεπει να δωσω το 2,5 κ να παω για 3.5 σκληρο!!!! Παντως δε νομιζω οτι φταιει το οτι ειναι 2.5" αλλα το usb boost (δεν εχω και κανενα 2.5" αρι να δοκιμασω να σου πω, γιατι κι εγω ενα wd passport ας πουμε πολυ τον ζαχαρωνω, για να μη μπλεκω με ρευματα). μεταξυ samsung le40c530 και lg 42ld450 ποια θα προτεινατε? απο οτι εχω καταλαβει και οι 2 υποστηριζουν ταινιες απο usb. η κυρια χρηση της τηλεορασης θα εινα για τηλεοπτικο σημα και ταινιες. εγω βεβαια βλεπω και την panasonic tx-p42u20 παρολο που δεν υπαρχει η δυνατοτητα για βιντεο. Ειναι αρκετα υποκειμενικο μιας και οι διαφορες εινα λιγο στα χρωμα της εικονας κλπ, που ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα. Το μονο υπερ ειναι οτι η LG κραταει τα πρωτεια στο service και αυτο ειναι μεγαλο ατου ακομη.
pournaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 δε μπρω να το βγαλω αραγε αυτο το μπουστ?μηπωσ φταιει που ειναι πορταμπλ κ δε το φτανει το ρευμα που παρεχει η τβ απο το usb? τωρα ετοιμαζομαι να τσεκαρω ενα ελεμεντσ απο ενα φιλο που εινα ντφσ! ειδομεν... και ναι τελικα τον διαβαζει!ειχεσ δικιο φιλε μου τελικα! τωρα πρεπει να δωσω το 2,5 κ να παω για 3.5 σκληρο!!!! Παντως δε νομιζω οτι φταιει το οτι ειναι 2.5" αλλα το usb boost (δεν εχω και κανενα 2.5" αρι να δοκιμασω να σου πω, γιατι κι εγω ενα wd passport ας πουμε πολυ τον ζαχαρωνω, για να μη μπλεκω με ρευματα). μεταξυ samsung le40c530 και lg 42ld450 ποια θα προτεινατε? απο οτι εχω καταλαβει και οι 2 υποστηριζουν ταινιες απο usb. η κυρια χρηση της τηλεορασης θα εινα για τηλεοπτικο σημα και ταινιες. εγω βεβαια βλεπω και την panasonic tx-p42u20 παρολο που δεν υπαρχει η δυνατοτητα για βιντεο. Ειναι αρκετα υποκειμενικο μιας και οι διαφορες εινα λιγο στα χρωμα της εικονας κλπ, που ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα. Το μονο υπερ ειναι οτι η LG κραταει τα πρωτεια στο service και αυτο ειναι μεγαλο ατου ακομη.
sygletos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 ευκολια 2,5αρης usb, δεν το συζητω!φαντασου οτι αφου πειστηκα οτι παιζουν ολοι οι σκληροι 3,5" ειτε με ntfs ειτε με fat,παλι δε θελω να μπλεξω με ρευματα κ ψαχνομαι για portable! παιδια κανεις με 2,5 αρι σκληρο που να τον παιζει η lg απο usb?
sygletos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 ευκολια 2,5αρης usb, δεν το συζητω!φαντασου οτι αφου πειστηκα οτι παιζουν ολοι οι σκληροι 3,5" ειτε με ntfs ειτε με fat,παλι δε θελω να μπλεξω με ρευματα κ ψαχνομαι για portable! παιδια κανεις με 2,5 αρι σκληρο που να τον παιζει η lg απο usb?
nikzak74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, εσείς με την LG 2762D, ψάξατε στις προηγούμενες σελίδες του τόπικ να βρείτε το λινκ προς την αγγλόφωνη σελίδα με το "ξεκλείδωμα" του συγκεκριμένου μοντέλου?? Εγω προσωπικα εχω ψαξει ολο αυτο το τοπικ περιπου 90σελιδες, βρηκα μονο 1 απαντηση που με πεταγε σε αγγλοφωνο σαιτ.Ουτε εκει μπορεσα να βρω λυση.Δεν εχω χασει ακομα τις ελπιδες μου,ψαχνω ακομα.Η παροιμια λεει:οτι κλειδωνει,ξεκλειδωνει:-)
pournaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 nikzak δεν ξερω αν η σειρα LG ειναι ιδια με την Μ, αλλα το μονο που βρηκα ειναι αυτο ... http://lgusb.wikispaces.com/message/view/Firmware+Updates/24038781
nikzak74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 nikzak δεν ξερω αν η σειρα LG ειναι ιδια με την Μ, αλλα το μονο που βρηκα ειναι αυτο ... http://lgusb.wikispaces.com/message/view/Firmware+Updates/24038781 Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,αλλα και αυτο το φορυμ δεν λεει κατι ειδομεν.
pournaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 δοκιμασες δηλαδη με καποιο remote ωστε να μπεις3 στο μενου; Εδω εχει το codebase και αλλες πληροφοριες http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1198296-lg-m227wd-pz-how-enable-divx.html
nikzak74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 δοκιμασες δηλαδη με καποιο remote ωστε να μπεις3 στο μενου; Εδω εχει το codebase και αλλες πληροφοριες http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1198296-lg-m227wd-pz-how-enable-divx.html Ναι δομιμασα με το fully8,αλλα δεν αλλαζει o media player se pmm
thanvot Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Βρέθηκε αυτό: http://lgusb.wikispaces.com/message/view/Firmware+Updates/24038781#25510179 Λέει ότι The first item (the one with a number) will be selected, press OK to choose. You'll get to another menu. navigate down to the option that has EMF-PM. Then when it is selected press right to choose the next option which should be EMF-PMM. Λέει ότι μπαίνεις στην πρώτη επιλογή (με τον αριθμό). Απ' ότι κατάλαβα δεν είναι to tool option.
nikolasvar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ξερουμε οτι UE32C6500 παιζει DTS σιγουρα. Ξέρει κανεις ,στα σιγουρα, αν παζει και η σειρα UE32C6000????
nikolis86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Να αναφερω οτι μολις ξεκλειδωσα με τη μεθοδο του firmware downgrade/upgrade τη δικη μου LG 32LF2510. (Ειχα το 3.55, πηγα στο 3.15 κανοντας το hack, και επειτα ξαναγυρισα στο 3.55. Μακρια απο το 3.63!!) Παιζει αρχεια εικονας, ηχου, αλλα και βιντεο avi και mkv εως και 1920x1080@25fps χωρις κανενα κολλημα ή σπασιμο, αρκει να μην ειναι τεραστια. Τυπικα rips ταινιων στα 4-8GB για HD και στα 8-15GB για FULL HD παιζουν ανετα. Επισης παιζει και ελληνικους εξωτερικους υποτιτλους srt. Μοναδικο ελλατωμα: Οι ταινιες με DTS ηχο εμφανιζονται χωρις ηχο (μπορουν να μετατραπουν ευκολα στο PC). Συμπερασμα: Αξιζει καθε δεκαρα απο τα 390 ευρω που εδωσα περσυ (χωρις προσφορα) για μια 32ρα budget οθονη FULL HD. Η οθονη εχει αποδειχτει εξαιρετικη, εχοντας mpeg4 ψηφιακο δεκτη, πανελ σιγουρα οχι TN, και τωρα παιρνει και το ρολο media player απο τη SERVICE ONLY USB υποδοχη της ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΘ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ tnX a LOT [email protected]
sygletos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 παιδες μολις τσεκαρα την tv μου με ενα portable 2.5" WD 500gb και τζιφος!δεν τον διαβαζει καν!οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι το ρευμα απο το usb της τβ δεν μπορει να παιξει το δισκο!ετσι κατευθυνομαι σε εξωτερικο 3.5" με δικη του τροφοδοσια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα