Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα

εχω 2 τηλεορασεις LG μια ειναι η 26LD350 την πηραμε προχτες και η αλλη ειναι η 32LG5600 εχει κανα 2 χρονια που την αγορασαμε νμζ

θελω να ρωτησω καποια πραγματα

1. αμα hackaronte για να βλεπω ταινιες απο την tv? (η παλια εχει μια θυρα usb και λεει service only ενω η καινουργια εχει να επιλεξω μονο να δω φωτογραφια και να ακουσω μουσικη)

2. αμα τις hackarw η εγγυηση χανετε?

3. υπαρχει πιθανοτητα να χαλασει η tv? (προχτες την πηρα την μια δεν λεει να την καταστρεψω απο τωρα :D)

4. με αυτο τον οδηγο θα καταφερω τπτ η μπα? http://lgusb.wikispaces.com/IR+Hack

ευχαριστω

Δημοσ.
οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι απο το usb τησ lg δε μπορουμε να δουμε ταινια μεγαλυτερη των 4γιγα;;!!

μα την κόψεις στη μέση. Πολλά προγράμματα το κάνουν αυτο

Δημοσ.

H LD450 παιζει κανονικα τα παντα.

Δεν εχει να κανει με το fat32 (αν και το λεει καπου οτι το θελει).

Εχω εναν εξωτερικο WD elements (ο οποιος ειχε μεσα εναν 640, και τον αλλαξα με ενα 1Τ green), φορμαρισμενο σε ntfs και παιζει φυσιολογικοτατα.

Επισης 2 stickakia 8gb (ενα kingston κι ενα apacer) τα εχω φορμαρει σε ntfs και λειτουργουν κι αυτα τελεια.

Devilfish, βρες ενα κινητο με symbian 60 και υπερυθρες (πχ το Ν80), και θα γινει η δουλεια σου σε 5 λεπτα.

http://lgusb.wikispaces.com/IR+Hack

Δημοσ.
H LD450 παιζει κανονικα τα παντα.

Δεν εχει να κανει με το fat32 (αν και το λεει καπου οτι το θελει).

Εχω εναν εξωτερικο WD elements (ο οποιος ειχε μεσα εναν 640, και τον αλλαξα με ενα 1Τ green), φορμαρισμενο σε ntfs και παιζει φυσιολογικοτατα.

Επισης 2 stickakia 8gb (ενα kingston κι ενα apacer) τα εχω φορμαρει σε ntfs και λειτουργουν κι αυτα τελεια.

Devilfish, βρες ενα κινητο με symbian 60 και υπερυθρες (πχ το Ν80), και θα γινει η δουλεια σου σε 5 λεπτα.

http://lgusb.wikispaces.com/IR+Hack

μηπωσ φταιει το frmware τοτε?

ποια εκδοση εχει εσενα φιλε μου?

Δημοσ.

Αυτο που φοβαμαι για σενα ειναι ενα Usb Boost που γραφει οτι εχει ο δισκος σου. Διοτι κι εμενα κατι φλασακια που εχω 2 gb τα οποια εχουν κατι τετοια για να αυξανουν ταχυτητες, δεν μου τα αναγνωριζει.

Πριν κανεις οτιδηποτε, η γνωμη μου ειναι βρεις απο καποιο φιλο ενα αλλο δισκο, και να τον δοκιμασεις, και μετα να κανεις την οποιαδηποτε κινηση σου, διοτι λογικα απο τη στιγμη που παιζει απο το φλασακι σου πρεπει να παιξει και απο το δισκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτο που φοβαμαι για σενα ειναι ενα Usb Boost που γραφει οτι εχει ο δισκος σου. Διοτι κι εμενα κατι φλασακια που εχω 2 gb τα οποια εχουν κατι τετοια για να αυξανουν ταχυτητες, δεν μου τα αναγνωριζει.

Πριν κανεις οτιδηποτε, η γνωμη μου ειναι βρεις απο καποιο φιλο ενα αλλο δισκο, και να τον δοκιμασεις, και μετα να κανεις την οποιαδηποτε κινηση σου, διοτι λογικα απο τη στιγμη που παιζει απο το φλασακι σου πρεπει να παιξει και απο το δισκο.

δε μπρω να το βγαλω αραγε αυτο το μπουστ?

μηπωσ φταιει που ειναι πορταμπλ κ δε το φτανει το ρευμα που παρεχει η τβ απο το usb?

τωρα ετοιμαζομαι να τσεκαρω ενα ελεμεντσ απο ενα φιλο που εινα ντφσ!

ειδομεν...

και ναι τελικα τον διαβαζει!ειχεσ δικιο φιλε μου τελικα!

τωρα πρεπει να δωσω το 2,5 κ να παω για 3.5 σκληρο!!!!

Επεξ/σία από sygletos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεταξυ samsung le40c530 και lg 42ld450 ποια θα προτεινατε? απο οτι εχω καταλαβει και οι 2 υποστηριζουν ταινιες απο usb. η κυρια χρηση της τηλεορασης θα εινα για τηλεοπτικο σημα και ταινιες. εγω βεβαια βλεπω και την panasonic tx-p42u20 παρολο που δεν υπαρχει η δυνατοτητα για βιντεο.

Επεξ/σία από VasKag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...