kostastnt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Γειά σε όλους! Ψάχνω τηλεόραση για φίλο 32" στα 700€... Και λίγο χαμηλότερα δεν μας χαλάει... Δεν θέλει τίποτα ιδιαίτερο απλά να παίζει ταινίες από σκληρό δίσκο Μια ματιά που έριξα είδα την LG 32 LD750... Είναι καλή? Ταινίες με ελληνικούς υπότιλους παίζει? MKV παίζει? Θέλει ξεκλειδώματα και ιστορίες? Ευχαριστώ πολύ!! ΥΓ. Είδα επίσης και αυτή Samsung UE32C6500 Αξίζει αυτή η LED τα παραπάνω λεφτά?
patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 εγω φιλε θα σου προτεινα αυτη εδω, πηρα περσυ το προηγουμενο μοντελο της LE32B650 κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, παιζει τα παντα απο το usb, εχει πολυ καλη εικονα κλπ
kostastnt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον σε αυτή καταλήγω! Και αλλού μου είπαν ότι είναι καλύτερη σε αυτά που ψάχνω!
alexcool Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια το εκανα αυτο και δεν μου εμφανιζει το κρυφο μενου τι γινεται τωρα πατημενα το ο.κ και απο το τηλεκοντρολ και απο την τηλεωραση ετσι δεν ειναι; εδειξε οτι εκανε την αναβαθμιση θα πρεπει να ειναι σε καποιο συγκεκριμενο καναλι;ποιο φιλμγουερ κατεβαζω μετα το 3.63 η 3.67; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2010 από alexcool
fysikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 PHILIPS 231T1SB παιδιά υπάρχει τίποτα για αυτή??
thanvot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας,εχω την LG 2762D PC,για οποιον ενδιαφερεται να την αγορασει και να παιζει ο player απο usb,δεν παιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ψαχνω τωρα 10 μερες,πηρα και το fully8,δεν γινεται τιποτα!!!!!!!!!! Oύτε κι εγώ μπορώ ενώ έχω ξεκλειδώσει κι άλλες LG. Μπαινω στο κρυφό μενού και στο Tool Option αλλά ο τύπος του Media player δεν αλλάζει με τίποτα... Ίσως επειδή είναι καινούρια να έχουν διορθώσει το firmware..
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 PHILIPS 231T1SB παιδιά υπάρχει τίποτα για αυτή?? ναι ρε παιδια, παιζει τίποτα; και εγω ενδιαφερομαι...
george69 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, εσείς με την LG 2762D, ψάξατε στις προηγούμενες σελίδες του τόπικ να βρείτε το λινκ προς την αγγλόφωνη σελίδα με το "ξεκλείδωμα" του συγκεκριμένου μοντέλου??
injen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Παιδες ξερετε πως ξεκλειδωνει μια LG 42LD420? Εχει μονο την δυνατοτητα να βλεπει φωτογραφιες απο usb και στο net δεν εχω βρει κατι. Ευχαριστω πολυ Sent from my iPhone using Insomnia.app
thanvot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, εσείς με την LG 2762D, ψάξατε στις προηγούμενες σελίδες του τόπικ να βρείτε το λινκ προς την αγγλόφωνη σελίδα με το "ξεκλείδωμα" του συγκεκριμένου μοντέλου?? Φιλε George έχω ξεκλειδώσει ήδη κάποιες LG με δύο διαφορετικά hidden menu, μάλιστα. Επειδή έχω χάσει την μπάλα στο τοπικ, μπορείς δώσε το link ή εδώ ή με pm. Ευχαριστώ.
alexcool Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ποιος εχει τα κλειδια ρε παιδια ας βγαλει κανενα αντικλειδη και για εμας.
sygletos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 γεια σας κ απο μενα,μολισ πριν λιγεσ μερες εγινα ενασ χαρουμενος κατοχοσ μιας lg 32ld450 την οποια κ αμεσωσ εκανα χακ απο δω...http://lgusb.wikispaces.com/IR+Hack... μπηκα στο τρυπακι κ αγορασα ενα εξωτερικο σκληρο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10085951 για να τον φορτωνω hd ταινειεσ κ να τισ παιζω μεσω του player τησ tv! δυστυχωσ ομωσ η τηλεοραση δεν τον αναγνωριζει καθολου ενω απο στικακι 2 γιγα παιζει μια χαρα! κανω συνεχεια δοκιμεσ κ ακρη δεν εχω βγαλει! καμια ιδεα κανεισ???!!
sygletos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 γεια σας κ απο μενα,μολισ πριν λιγεσ μερες εγινα ενασ χαρουμενος κατοχοσ μιας lg 32ld450 την οποια κ αμεσωσ εκανα χακ απο δω...http://lgusb.wikispaces.com/IR+Hack... μπηκα στο τρυπακι κ αγορασα ενα εξωτερικο σκληρο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10085951 για να τον φορτωνω hd ταινειεσ κ να τισ παιζω μεσω του player τησ tv! δυστυχωσ ομωσ η τηλεοραση δεν τον αναγνωριζει καθολου ενω απο στικακι 2 γιγα παιζει μια χαρα! κανω συνεχεια δοκιμεσ κ ακρη δεν εχω βγαλει! καμια ιδεα κανεισ???!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα