Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν ...

σκέφτομαι να περιορίσω λίγο το budget, στα 500 περίπου

είμαι μεταξύ LG 32LH7020, 32LH5020, 32LH5000 και της Samsung LE32C630

πιο πολύ κλίνω στην LG 32LH5000

εσείς έχετε καμιά πρόταση για τις παραπάνω; ή και μια εναλλακτική;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

λοιπόν ...

σκέφτομαι να περιορίσω λίγο το budget, στα 500 περίπου

είμαι μεταξύ LG 32LH7020, 32LH5020, 32LH5000 και της Samsung LE32C630

πιο πολύ κλίνω στην LG 32LH5000

εσείς έχετε καμιά πρόταση για τις παραπάνω; ή και μια εναλλακτική;

Εγώ έχω την 22LH2000 με 3,55.

Δοκίμασα το κρυφό menu service και το advanced menu χωρίς αποτέλεσμα,

δεν εμφανίζει τίποτα.

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Ευχαριστώ.

Εγώ έχω την 22LH2000 με 3,55.

Δοκίμασα το κρυφό menu service και το advanced menu χωρίς αποτέλεσμα,

δεν εμφανίζει τίποτα.

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Ευχαριστώ.

Φίλε μου έχω την LG7020 . Είναι πολύ καλή και τίμια TV. Παίζει ακόμα και mkv αρχεία δηλαδή τα πάντα και με ελληνικούς υπότιτλους ,έχει ωραία χρώματα και 100ΗΖ. Για το τελευταία δεν δουλεύει άψογα δηλ. ο επεξεργαστής καθυστερεί λίγο αλλά έχει συνολικά καλή απόδοση. Η τηλεόραση είναι φίλε μου μία.. PHILIPS. Είναι οι καλύτερες σε απόδοση από κάθε άποψη, σου το λέω εγγυηένα. Ούτε LG ούτε Smasung εάν θέλεις το καλύτερο. Πρόσφατα έιδα μία Philips led στα Carrefour 32άρα, δυστυχώς δεν θυμάμαι το μοντέλο αλλά τιμή είχε περιπου στα 570. Είναι 100HZ. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη 32άρα Philips που να είναι LED. Πραγματικά η τηλεόραση ΠΕΤΑΕΙ. Την είδα σε σύγκριση με όλες τις άλλες (που είναι και ακριβότερες) και παίζει απολύτως τέλεια. Το καλό με τις led είξαι ότι έχουν τρελή αντίθεση 500.000:1 ή υψηλότερη ενώ η δικια μου 50.000:1 Παρόλα αυτά εάν βρεις την δική μου σε καλή τιμή σου την προτείνω (κάτω από 450€) και μόνο εάν δεν έχει να διαθέσεις 150Ε συν για την Philips. Σου τα λέω γιατί έχω μάτι που τα πιάνει πραγματικά όλα και είναι ευάσθητο συν κίνηση και τα χρώματα. Ελπίζω να σε πρόλαβα και να μην έχει πάρει ακόμα τηλεόραση.

Θέλω να αγοράσω μια τηλεοραση 32 ιντσών με την τιμή είναι 300-350 ευρώ.θέλω να αποφύγω τα 400 και πάνω.

Θέλω να παίζει αν γίνεται ταίνια απευθείας απο usb δεν με ενδιαφέρει να είναι είναι full hd,δεν έχει νόημα απότι έχω καταλάβει στις τόσες ίντσες/

απ'ότι έχω καταλάβει πρέπει να κοιτάξω σε lg/samsung .

παίζει τώρα μεσα στον Σεπτέβρη να υπάρξουν εκπτώσεις σε ηλεκτρονικά λόγω των φοιτητών?καμιά προταση για ποια μοντέλα να κοιτάξω σε αυτό το budget και μετά από μαγαζία σε mediamarkt/saturn/Κωτσοβολο?

οτιδήποτε έχετε να μου πείτε,ευπροσδεκτο!

lazmelet προφανώς εννοείς την Phillips 32PFL5605H.

συχνότητα στα 100, αντίθεση στα 500:000, με LED, απόκριση στα 2 ... αυτή θα είναι. τιμή όντως 570 στον tsampa. η φωτεινότητά της στα 450 προφανώς δεν πρέπει να με προβληματίζει.

να πω την αλήθεια είμαι πιο κοντά στην LG 32LH5000, αλλά θα σκεφτώ και την πρότασή σου.

επίσης μήπως έτυχε εκεί που είδες τη Phillips, να είχε και την Samsung UE32C4000 επίσης με LED και σε παρόμοια τιμή;

Καλησπερα παιδια και απο μενα!!θα ηθελα την βοηθεια σας!!

θελω να παρω τηλεοραση εντος των ημερων και θελω να μου προτεινετε καποια με τιμη μεχρι 600 ευρω περιπου.

Y.Γ 1 σκεφτομουν για την samsung 40C530.ξερει κανεις αν παιζει ολα τα βιντεο με υποτιτλους απο usb??

Υ.Γ 2 Οι LG 42LD450 και 42LD550 παιζουν επισης απο usb?

Y.Γ 3 Μπορει καποιος να φτιαξει ενας τωρινο πινακα με τηλεορασεις που καλυπτουν το θεμα του thread μιας και ειχε ξεκινησει πριν 1 χρονο περιπου και ως γνωστον τα νεα μοντελα τρεχουν!!!

Καλησπερα παιδια και απο μενα!!θα ηθελα την βοηθεια σας!!

θελω να παρω τηλεοραση εντος των ημερων και θελω να μου προτεινετε καποια με τιμη μεχρι 600 ευρω περιπου.

Y.Γ 1 σκεφτομουν για την samsung 40C530.ξερει κανεις αν παιζει ολα τα βιντεο με υποτιτλους απο usb??

Υ.Γ 2 Οι LG 42LD450 και 42LD550 παιζουν επισης απο usb?

Y.Γ 3 Μπορει καποιος να φτιαξει ενας τωρινο πινακα με τηλεορασεις που καλυπτουν το θεμα του thread μιας και ειχε ξεκινησει πριν 1 χρονο περιπου και ως γνωστον τα νεα μοντελα τρεχουν!!!

Κανενας βρε παιδια τιποτα???

Κανενας βρε παιδια τιποτα???

Επειδή και εγώ αυτόν τον καιρό ψάχνω, μάλλον θα καταλήξω εδώ.

Επειδή έχω δει πολλά μοντέλα αυτόν τον καιρό, μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη έχει πάρα πολύ καλή εικόνα, αντίστοιχη ακριβότερων τηλεοράσεων. Η κατανάλωσή της δεν είναι τίποτα το φοβερό με απόλυτα κριτήρια (275W ανακοινώνει η Panasonic, γύρω στα 200 είναι μετρημένη από χρήστες) και δεν με πειράζει αν καεί στις 100000 ώρες, θα την έχω πετάξει πολύ πριν. Απλά καλό είναι να μην συνδεθεί με κονσόλα ή PC, μην της κάνουμε κανένα burn in. Αν και στα καινούργια panels και αυτό έχει βελτιωθεί.

Media Player έχει έναν υποτυπώδη, οπότε θα πάρω με €120 και έναν εξωτερικό και τέλος.

Παιδιά καλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γνώμη έχετε για την LG 32LD650 και αν παίζει mkv αρχεία το usb της.

Την θέλω για τηλεόραση και υπολογιστή.

παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης απο 22-27 ιντσες στην οποια να μπορω να δω ταινιες απο to usb stick

τι θα μου προτεινατε?

ευχαριστω

Καλησπερα george69.Σου στελνω pm επειδη βλεπω πως εισαι σχετικα ενημερωμενος και θα ηθελα την βοηθεια σου!

Θελω να αγορασω καινουργια τηλεοραση και σκοπευω να την χρησιμοποιησω για προβολη ελληνικων προγραμματων καθως και ταινιων και σειρων μεσω θυρας usb.

Ψαχνω και κοιταω σε forums μια βδομαδα τωρα και εχω λιγο χασει την μπαλα!Υποψη οτι σκεφτομαι να δωσω μεχρι 600 ευρω περιπου.Ποια προτεινεις εσυ σε αυτα τα λεφτα και για τους λογους που την θελω??με ενδιαφερει να παιζει τα παντα απο usb!!H αληθεια ειναι οτι καλοβλεπω την samsung 40b650 αλλα 1' date='5 χρονο μετα την κυκλοφορια της εχει 800 ευρω!!!Ξερω οτι ειναι φοβερη η 42lh9000 αλλα ξεφευγουμε πολυ (1000 περιπου)

Eπισης διαβασα στο forum για usb οτι η σειρα lh3000-4000-8000-9000 παιζουν τα παντα απο usb απλα οι 2 πρωτες με ξεκλειδωμα σωστα?

Η σειρα ld4000 της LG ειναι φετινη?Εχω βρει προσφορα την 42LD420 στα 499 και την 42LD450 στα 549.Τι παιζει με αυτες τις 2 αναφορικα με usb??αξιζουν?

Τελος ενας φιλος μου πουλαει ενα περσυνο μοντελο της samsung το LE40A558P.Ξερεις για την σειρα 5α της samsung τι γινεται με usb?

Sorry αν σε κουρασα με αυτα που εγραψα!περιμενω απαντηση σου!!!!ευχαριστω προκαταβολικα!![/quote']

Εφόσον έχεις οροφή τα 600 ευρώ, πήγαινε σε LG σειρά LH (περσινή) ή LD (φετινή), οι οποίες δεν διαφέρουν από άποψη εικόνας (ειλικρινά!!), αλλά οπωσδήποτε πάνω από 40 ίντσες!

Είναι και οι 2 LCD με φωτισμό CCFL.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι η σειρά LD παίζει τα πάντα από τη usb.

Αλλά αυτό που κυρίως θα πρέπει να προσέξεις φέτος, στα φετινά μοντέλα, δεν είναι εάν υποστηρίζουν όλα τα αρχεία βίντεο (διότι πλέον όλα τα μοντέλα τα υποστηρίζουν), αλλά πριν αγοράσεις φρόντισε να μάθεις δύο πράγματα:

1. Εάν σε αναπαραγωγή αρχείου βίντεο (κυρίως mkv) με ήχο DTS έχεις ήχο από την τηλεόρασή σου (έστω και χωρίς passthrough) και όχι μόνο εικόνα!!

2. Εάν μπορείς από τη θύρα USB να καταγράφεις τηλεοπτικό πρόγραμμα σε σκληρό ή φλασάκι.

Τα παραπάνω τα κάνουν σίγουρα φετινά μοντέλα της Samsung (σειρά C), αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουν από την οροφή που έχεις θέσει.

Αυτά...;)

Η LD 350 νομίζω θέλει hack για να παίξει

Δε το εχω δει σε κανένα forum.... αλλα φαντάζομαι ότι ειναι το ίδιο με τις άλλες

Από 450 και πάνω παίζουν μόνες τους

Δυνατότητες μερικών φετινών μοντέλων τηλεοράσεων:

1. Σε αναπαραγωγή αρχείου βίντεο (κυρίως mkv) με ήχο DTS έχεις ήχο από την τηλεόρασή σου (έστω και χωρίς passthrough) και όχι μόνο εικόνα!!

2. Δυνατότητα από τη θύρα USB να καταγράφεις τηλεοπτικό πρόγραμμα σε σκληρό ή φλασάκι.

Υπάρχει κανείς, που να μας απαριθμήσει τα (φετινά, φυσικά) μοντέλα που έχουν τις παραπάνω ιδιότητες??

;)

• Super Moderators

οι ακριβές plasma τις Panasonic έχουν σίγουρα το 2ο...

είναι όμως με διπλό tuner έτσι ώστε να βλέπεις ένα κανάλι και να γράφεις άλλο ή αναγκαστηκά γράφεις μόνο αυτό που βλέπεις? γίνεται δουλειά και με κλειστή τηλεόραση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...