Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, ψάχνοντας για φίλο που έχει την Samsung UE40B6000, η οποία είναι επίσης εκπληκτική τηλεόραση led, αλλά δεν εχει ενσωματωμένο media player, ανακαλυψα...οτι έχει!

με το κρυφό menu (από Standby πατώντας info-menu-mute-power) και στη συνέχεια βγαίνει αριστερά το "κρυφό" Menu της Samsung.

εκεί που γράφει Model UB6000, το κάνεις απλά UB7000. Τώρα, ως δια μαγείας, το Menu για προβολή Video είναι ενεργό, με ικανότητα να παίζει ακόμα και τα Matroska αρχεία (Full HD)!

Λοιπόν φίλε antreaslam, μου φαίνεται ότι έχεις πολύ καιρό να παρακολουθήσεις το τόπικ!!

Το θέμα του "ξεκλειδώματος" της Samsung UExxB6000 το έχουμε θίξει εδώ και αρκετό καιρό σε αυτό εδώ το τόπικ, αρκετές σελίδες πίσω!! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπόν φίλε antreaslam, μου φαίνεται ότι έχεις πολύ καιρό να παρακολουθήσεις το τόπικ!!

Το θέμα του "ξεκλειδώματος" της Samsung UExxB6000 το έχουμε θίξει εδώ και αρκετό καιρό σε αυτό εδώ το τόπικ, αρκετές σελίδες πίσω!! ;)

ρε συ, και τόσο καιρό είχα τρελαθεί, που καινούργια led, δεν παίζει απευθειας HD!

σορρυ που το επαναλαμβανώ λοιπόν!!!!

επιβεβαιώνεις και ...εσύ ότι ο τρόπος που περιγράφω είναι ο σωστός?

ρε συ, και τόσο καιρό είχα τρελαθεί, που καινούργια led, δεν παίζει απευθειας HD!

σορρυ που το επαναλαμβανώ λοιπόν!!!!

επιβεβαιώνεις και ...εσύ ότι ο τρόπος που περιγράφω είναι ο σωστός?

Μα, φυσικά... αν ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες θα το δεις και μόνος σου.

BTW εσύ δεν μας είχες πει ότι αγόρασες μια Samsung UEB650?

Μα καλά, πόσες τηλεοράσεις αγοράζεις κατ' έτος??? :lol::lol::lol:

Πλάκα σου κάνω... Μπορεί να κάνω και λάθος στο πρόσωπο.;);)

Μα, φυσικά... αν ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες θα το δεις και μόνος σου.

BTW εσύ δεν μας είχες πει ότι αγόρασες μια Samsung UEB650?

Μα καλά, πόσες τηλεοράσεις αγοράζεις κατ' έτος??? :lol::lol::lol:

Πλάκα σου κάνω... Μπορεί να κάνω και λάθος στο πρόσωπο.;);)

αγόρασα για εμένα την lg 47αρα, και πλήρωσα τη μισή σάμσουνγκ, σαν κουμπάρος στον κολλητό μου ρε!

*(by the way, επαιξε και σε εκείνον μια χαρά το ξεκλείδωμα)!

για την lg, κανα τριπάκι για να...την κάνουμε καλύτερη? :)

Για δοκιμασε να απανεργοποιησεις τελειως το trumotion[truemotion off]και δοκιμασε

ρε συ, αν το κανεις αυτό, χαάνεις το πλεονέκτημα της ρολαρισμένης κίνησης....

ο σκοπός είναι να βρει κάποιος τις ρυθμίσεις που χωρίς να χάνει το πλεονέκτημα της smooth κινησης, να μην κανει τοσα νερα...

Με το true motion παντα χανεις κατι.Μπορει ορισμενες φορες να σου φαινεται και σαν να λαγκαρει.απλα τεσταρε να δεις αμα ειναι αυτο ,και αμα θελεις το ξαναβαζεις.

Κατεβαζεις το Subtitle Workshop, ανοιγεις με αυτο τους υποτιτλους που σου κανουν το προβλημα και τους αποθηκευεις με την καταληξη .ass (με το ιδιο filename παλι φυσικα που εχει και το αρχειο της ταινιας). Απο .srt δηλαδη σε .ass :-)

τις τελευταιες γραμμεσ πρεπει να διαγραψεις, να κανεις αυτο με το ass, αν και το ass εγω το ειχα προτοαναφερει τελικα πιο ευκολο ειναι να το ανοιξεις με το notepad και να διαγραψεις τις τελευταιες γραμμες

Κατεβαζεις το Subtitle Workshop, ανοιγεις με αυτο τους υποτιτλους που σου κανουν το προβλημα και τους αποθηκευεις με την καταληξη .ass (με το ιδιο filename παλι φυσικα που εχει και το αρχειο της ταινιας). Απο .srt δηλαδη σε .ass :-)

τις τελευταιες γραμμεσ πρεπει να διαγραψεις, να κανεις αυτο με το ass, αν και το ass εγω το ειχα προτοαναφερει τελικα πιο ευκολο ειναι να το ανοιξεις με το notepad και να διαγραψεις τις τελευταιες γραμμες

Μια πρόταση για 32άρα; Ας πούμε κοντά στα 550.

Προς το παρόν έχω δώσει ένα προβάδισμα στις Samsung LE32B650 και LG 32LD750 και 32SL8000.

Θα με ενδιέφερε εν μέρει και μια ορθή αναλογία απόδοσης-τιμής, εκτός κι αν το ακριβότερο έχει τη βέλτιστη αναλογία. :P

Μια πρόταση για 32άρα; Ας πούμε κοντά στα 550.

Προς το παρόν έχω δώσει ένα προβάδισμα στις Samsung LE32B650 και LG 32LD750 και 32SL8000.

Θα με ενδιέφερε εν μέρει και μια ορθή αναλογία απόδοσης-τιμής, εκτός κι αν το ακριβότερο έχει τη βέλτιστη αναλογία. :P

Η καλυτερη απο αυτες που ειπες ειναι η 32 ld750 αν και λιγο ακριβη.Λογω οτι τα 200 hz δεν ειναι και οτι καλυτερο[δεν τα βλεπεις δηλαδη]θα σου προτεινα να πας σε κατι οικονομικοτερο οπως την lg ld550

Η καλυτερη απο αυτες που ειπες ειναι η 32 ld750 αν και λιγο ακριβη.Λογω οτι τα 200 hz δεν ειναι και οτι καλυτερο[δεν τα βλεπεις δηλαδη]θα σου προτεινα να πας σε κατι οικονομικοτερο οπως την lg ld550

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...