Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω sl8000 και εχω παρατηρησει οτι στα περισσοτερα καναλια η εικονα στο πανω μερος τρεμοπαιζει.... οταν βλεπω απο usb η οταν εχω το ps3 στο hdmi δεν εχω κανενα προβλημα... μπορει κανεις να βοηθησει...;;;

Εγω εχω φιλε μου την sl9000 και δεν ειδα κατι τετοιο.Παραξενο μου ακουγετε.Και ειδικα τα καναλια της tv τα δειχνει τελεια[με το μαυρο εχει μονο προβλημα αυτη η tv]

Ηταν να παρω την lh9000 αλλα δεν την βρηκα και πηρα την ls 9000 στα 600 ευρω [υπερπροσφορα]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τρεμοπαίζει στα αναλογικά κανάλια, στα ψηφιακά ή και στα δυό??

Πάντως έτσι όπως μου το περιγράφεις, το πρόβλημα είναι λήψης σήματος και όχι τηλεόρασης!

Κοίταξε καλά την κεραία σου (ενισχυτή, καλώδιο κλπ.)...;)

Ψηφιακό δεν εχει έρθει ακόμα στην Πάτρα....

Δεν το κάνει σε όλα τα καναλια αλλα στα περισσοτερα!(ο Αλφα κυρίως)

θα κάνω ότι μπορώ για να διορθώσω τα περιφεριακά και θα επανέλθω... μέχρι τότε όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει! thnx!

εχω sl8000 και προσπαθω να παιξω avi με ενσωματομενους υποτιτλους απο aviaddxsubs. το ιδιο αρχειο παιζει κανονικα στο ps3 μου! η τηλεοραση βλεπει οτι υπαρχουν αλλα δεν τους εμφανιζει. προσεξα οτι υπαρχουν αλλα αχνοφαινονται γιατι τους καλυπτει η εικονα!!! ξερει κανεις καποια ρυθμιση? (φυσικα γνωριζω οτι μπορω να δω εξωτερικους srt αλλα...)

Όχι, φίλε μου...Στις τηλεοράσεις που παίζουν βίντεο από τη usb, το "διάβασμα" των υποτίτλων γίνεται μόνο από εξωτερικό αρχείο με το ίδιο όνομα με το αρχείο βίντεο...;)

διαφωνω με την απαντηση σου... η τηλεοραση κ βλεπει τους υποτιτλους και τους παιζει, απλα οχι σωστα! ρωταω λοιπον αν καποιος ξερει τον τροπο να παιξουν σωστα!???

διαφωνω με την απαντηση σου... η τηλεοραση κ βλεπει τους υποτιτλους και τους παιζει, απλα οχι σωστα! ρωταω λοιπον αν καποιος ξερει τον τροπο να παιξουν σωστα!???

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνείς?:shifty:

Έχει η μάνα μου την ίδια τηλεόραση- μια 32' LG SL8000.

Δεν μου κατέβηκε από το μυαλό, το γράφει στις οδηγίες χρήσης της τηλεόρασης, ότι για να δεις μια ταινία με υπότιτλους πρέπει να βάλεις στο σκληρό δίσκο ή στο USB στικ, εκτός από το αρχείο βίντεο και ένα ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων για την ίδια ταινία (υποστηρίζει: srt, ssa, sub, smi κλπ.), που να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο του βίντεο! (και αυτό ισχύει για τα περισσότερα μοντέλα τηλεοράσεων που αναπαράγουν ταινίες από τη θύρα USB τους)

π.χ.

The Prisoner.avi

+

The Prisoner.srt (ή sub, ssa, smi κ.ά)

Κατά τα άλλα το προγραμματάκι που αναφέρεις- το AVIAddXSubs είναι ένα υπέροχο πρόγραμμα (το χρησιμοποιώ και γω συνέχεια), που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για DVD Players!!

Ενσωματώνει το αρχείο βίντεο και το αρχείο υποτίτλων σε ένα ενιαίο αρχείο!

Και πιό συγκεκριμένα δημιουργήθηκε:

1. Για να εξαλείψει την αδυναμία αναπαραγωγής υποτίτλων από εξωτερικό αρχείο υποτίτλων, που έχουν μερικά μοντέλα DVD Players (Sony, Pioneer κ.ά.)

2. Επίσης και στα μοντέλα, που υποστηρίζουν αναπαραγωγή υποτίτλων (Philips, LG, Samsung, Toshiba κ.ά.) από εξωτερικό αρχείο, αλλά ταυτόχρονα τα δείχνουν θολά ή μικρά, με το πρόγραμμα αυτό φτιάχνεις τους υπότιτλους να φαίνονται όπως τους θες εσύ (μικροί-μεγάλοι, τύπος γραμματοσειράς, θέση στην οθόνη, χρώμα και ούτω καθεξής)!!

Μπορεί πράγματι να δοκίμασες να βάλεις ένα αρχείο που δημιουργήθηκε από AVIAddXSubs στη USB της τηλεόρασής σου και αυτή να το "βλέπει", αλλά δεν το βλέπει σωστά!! "Αχνοφαίνεται..", όπως λες και σύ. Δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου, εφόσον οι οδηγίες χρήσης το λένε σαφέστατα!!

Επίσης γνωρίζω ότι το Playstation αναπαράγει υπότιτλους μόνο ενσωματωμένους με AVIAddXSubs και όχι από εξωτερικό αρχείο υποτίτλων (srt, sub κλπ.) όπως οι τηλεοράσεις.

καλησπερα.εχω μια TV LG 32LF2510 και την εκανα αναβαθμιση σε V.03.65.00. μιση ωρα μετα ανακαλιψα για τιν ολη ιστορια τοy hawk γυρνωντας το στη v3.15.προσπα8ω να το κανω συμφωνα με τισ οδιγιες (πατωντας διλαδη το κουμπι FAV 7 φορες) αλλα κανενα αποτελεσμα.μιπως η δυνατοτητα αυτη καταργηθηκε με τιν αναβαθμιση που εκανα η΄απλα κανω κατι λαθος εγω?

γεια σας παιδια

επειδη εχει μπερδευτει θα ηθελα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα. Θέλω να πάρω μια 32". Επειδη διαβασα εδω οτι οι Samsung ειναι απο τις κορυφαιες λεω να παω προς τα εκει. Το θεμα ειναι οτι η LE32B650 λετε οτι ειναι σειρας 2009 και οτι οι LE32C530 ή C450 ειναι 2010. γιατι η B650 ειναι ομως ακριβοτερη απο τις C? Βασικα με ενδιαφερει να μην εχει προβλημα το μοντελο και να παιζει και σαν Media player. H B650 διαβασα οτι παιζει τα παντα και με dts. To Ιδιο ισχυει και για τις C?

Ευχαριστω

γεια σας παιδια

επειδη εχει μπερδευτει θα ηθελα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα. Θέλω να πάρω μια 32". Επειδη διαβασα εδω οτι οι Samsung ειναι απο τις κορυφαιες λεω να παω προς τα εκει. Το θεμα ειναι οτι η LE32B650 λετε οτι ειναι σειρας 2009 και οτι οι LE32C530 ή C450 ειναι 2010. γιατι η B650 ειναι ομως ακριβοτερη απο τις C? Βασικα με ενδιαφερει να μην εχει προβλημα το μοντελο και να παιζει και σαν Media player. H B650 διαβασα οτι παιζει τα παντα και με dts. To Ιδιο ισχυει και για τις C?

Ευχαριστω

Γειά σου φίλε μου!

Προτείνω LExxB650 (100ΗΖ) ή LExxB750 (200ΗΖ) (η Β750 νομίζω δεν βγαίνει σε 32''), διότι είναι τα κορυφαία μοντέλα της Samsung με φωτισμό CCFL για το 2009!!

Και ακριβώς επειδή είναι του 2009, τα βρίσκεις πλέον και σε πολύ καλή τιμή!!

Γιατί να πάρεις φετινό μικρομεσαίο μοντέλο και σε ακριβή τιμή και να μην πάρεις το κορυφαίο περσινό σε χαμηλοτάτη τιμή!!:rolleyes:

Έχε υπόψη σου, ότι τα φετινά μοντέλα δεν έχουν κάνει ούτε βήμα τεχνολογικής προόδου όσον αφορά την τεχνολογία της οθόνης (πάνελ), χρώματα κλπ. σε σχέση με τα περσινά!!

Παρά μόνο προσφέρουν μεγαλύτερη γκάμα συνδεσιμοτήτων, πιό λεπτό και όμορφο ντιζάϊν ("ελέω" Edge Type LED).

Αλλά εδώ θα σταθώ ξανά και ξανά στο θέμα των 32 ιντσών!!

Δεν νοείται τηλεόραση 32'' να είναι και Full HD!! :shock:

Διότι το Full HD σε τηλεόραση 32 ιντσών είναι πλεονασμός, ένα άχρηστο εξτρά!!

Σε τέτοιου μεγέθους τηλεόραση δεν αντιλαμβάνεσαι Full HD εικόνα!

Για να έχει νόημα η Full HD εικόνα θα πρέπει να κοιτάξεις για οθόνη άνω των 40 ιντσών.

Και με βάση τον παραπάνω συλλογισμό προτείνω ανεπιφύλακτα

την 42" (ή 47") LG LH9000!!

Ένα από τα δύο μοναδικά μοντέλα του 2009, μαζί με τη ναυαρχίδα της Philips 9704 (η οποία όμως, ακόμα και σήμερα έχει 2100 Ευρώ), που είναι Direct LED & Local Dimming- δηλ. LCD τηλεοράσεις με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ LED ΦΩΤΙΣΜΟ!!! .

Και η τιμή της?

Ξεκίνησε πέρσι με 1800 Ευρώ και σήμερα την βρίσκεις (..ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ) με 950 (με λίγα παζάρια- από μαγαζί, όχι αλυσίδα, μπορεί και 900) !!!

900 ευρουλάκια και έχεις μια τηλεόραση στραμμένη στο μέλλον με αυτοπεποίθηση!!

;)

σχετικά με την LG LH9000!!της οποιας ειμαι περήφανος κάτοχος εδώ και 2 μήνες!

εχω ενα θεματάκι!

Μου κάνει "νερά" στην κίνηση (όχι συχνά, αλλά ούτε και αραιά)!

Και εντάξει, φαντάζομαι ότι το ότι εχω μονιμα ενεργοποιημένα τα 200hz, ειναι αυτό που φταίει όταν βλέπω ψηφιακά κανάλια.

αλλά μου το κάνει, και όταν συνδέω το σκληρό μου, και βλέπω 720p ή 1080p.

πως θα μπορούσα να το διορθώσω?

σχετικά με την LG LH9000!!της οποιας ειμαι περήφανος κάτοχος εδώ και 2 μήνες!

εχω ενα θεματάκι!

Μου κάνει "νερά" στην κίνηση (όχι συχνά, αλλά ούτε και αραιά)!

Και εντάξει, φαντάζομαι ότι το ότι εχω μονιμα ενεργοποιημένα τα 200hz, ειναι αυτό που φταίει όταν βλέπω ψηφιακά κανάλια.

αλλά μου το κάνει, και όταν συνδέω το σκληρό μου, και βλέπω 720p ή 1080p.

πως θα μπορούσα να το διορθώσω?

Οταν λες νερα τι ενοεις?ενω κινηται ο ανθρωπος απο διπλα του σαν μικρα μικρα πιξελ?Εμενα πατνως μου το κανει αυτο ,αλλα σπανια.Εχω την sl9000

Οταν λες νερα τι ενοεις?ενω κινηται ο ανθρωπος απο διπλα του σαν μικρα μικρα πιξελ?Εμενα πατνως μου το κανει αυτο ,αλλα σπανια.Εχω την sl9000

οχι ακριβως,δεν πιξελιάζει ακριβως.

κυριολεκτικά, ειναι σα να...εμφανιζεται μια σκιά από νερό , στην ΄κίνηση του ηθοποιού.

δε μπορώ να το περιγράψω πολύ καλύτερα/...

οχι ακριβως,δεν πιξελιάζει ακριβως.

κυριολεκτικά, ειναι σα να...εμφανιζεται μια σκιά από νερό , στην ΄κίνηση του ηθοποιού.

δε μπορώ να το περιγράψω πολύ καλύτερα/...

Ναι αυτο ενοω.Το κανει και η δικια μου ,ορισμενες φορες ,οχι παντα .Παντως δεν το βλεπω σε ολες τις ταινιες

σε όλες τις ταινίες όχι, αλλά σε αρκετές θα έλεγα.

είμαι σίγουρος ότι οφείλεται σε κάποια ρύθμιση, ότι δεν ειναι δηλαδή όύτε πρόβλημα της ταινίας, ούτε πρόβλημα της τηλεόρασης.

αλλά δεν ξέρω τι να κανω για να το διορθωσω!

παντως για να σε καθυσηχασω ,το κανει και σε εμενα.Δνε μου φαινετε τοσο εντονο για να χαλιεμαι παντως.

δε χαλιέμαι και τρελλά, αλλα ρε συ, όταν δίνεις τόσα λεφτά, εχεις 10γιγα ταινία, δεν περιμένεις τέτοια ελαττώματα!

Λοιπόν, ψάχνοντας για φίλο που έχει την Samsung UE40B6000, η οποία είναι επίσης εκπληκτική τηλεόραση led, αλλά δεν εχει ενσωματωμένο media player, ανακαλυψα...οτι έχει!

με το κρυφό menu (από Standby πατώντας info-menu-mute-power) και στη συνέχεια βγαίνει αριστερά το "κρυφό" Menu της Samsung.

εκεί που γράφει Model UB6000, το κάνεις απλά UB7000. Τώρα, ως δια μαγείας, το Menu για προβολή Video είναι ενεργό, με ικανότητα να παίζει ακόμα και τα Matroska αρχεία (Full HD)!

Λοιπόν παιδιά,

μετά από αρκετό ψάξιμο, κατέληξα στην samsung LE40C530. Έχει κάποιο μειονέκτημα στο παίξιμο οποιουδήποτε αρχείου από USB;

Υπάρχει κάποια καλύτερη που θα μπορούσα να κοιτάξω; Τα 600 ευρώ είναι το απόλυτο μάξιμουμ που διαθέτω, ούτε ευρώ παραπάνω, όσο χαμηλότερα, τόσο καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...