Παναγιωτης1990 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Προσφατα αγορασα μια τηλεοραση την Philips 32PFL5605H και δυστυχως δεν μπορω να αναπαραγω ταινιες απο usb που ειναι σε μορφη mkv υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω αυτο ??? ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Προσφατα αγορασα μια τηλεοραση την Philips 32PFL5605H και δυστυχως δεν μπορω να αναπαραγω ταινιες απο usb που ειναι σε μορφη mkv υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω αυτο ??? ευχαριστω.. Φίλε μου, το μοντέλο σου μάλλον δεν υποστηρίζει την αναπαραγωγή mkv και δυστυχώς, στις τηλεοράσεις της Philips (τουλάχιστον στα περσινά μοντέλα), δεν μπορούσες να κάνεις τροποποιήσεις στο λογισμικό, κάτι που γίνεται αντίστοιχα στις Samsung και LG. Αλλά επειδή το μοντέλο αυτό είναι φετινό (τελειώνει σε 5, περσυ ήταν τα 4άρια) δεν είμαι και απόλυτος... Μακάρι να σου απαντήσει κάποιος φίλος από το τόπικ, που ξέρει. Έχουμε πολλούς χακεράδες εδώ, που αναμόρφωσαν τα μοντέλα τους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 γινεται να μετατρεψω σε avi τα mkv αρχεια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 γινεται να μετατρεψω σε avi τα mkv αρχεια?? Φυσικά και γίνεται!!! Υπάρχουν πάμπολλα προγράμματα Video Converters (μετατροπείς βίντεο), όπου μετατρέπεις αρχεία βίντεο από τη μιά μορφή σε άλλη. Πάντως τα περισσότερα είναι με πληρωμή, τα free είναι ελάχιστα. Αλλά θα βρείς και "σπασμένα", οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος (...αν και έχω παλιό υπολογιστή) το υπέροχο προγραμματάκι Xilisoft Video Converter Ultimate, το οποίο μετατρέπει τα πάντα στα πάντα και όχι μόνο βίντεο αρχεία, αλλά και audio!!! Όμως να ξέρεις ότι παίρνει κάποιο χρόνο η μετατροπή του βίντεο. Εγώ θα σου συνιστούσα καλύτερα να κατεβάσεις την ίδια ταινία που έχεις σε μορφή mkv, σε avi!!! Πιό γρήγορη είναι η διαδικασία του downloading, παρά της μετατροπής από mkv σε avi!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 ooook ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 ooook ευχαριστω Πάντως είναι απαραίτητο να έχεις έναν μετατροπέα (Video Converter) στον υπολογιστή σου, γιατί π.χ. ένα βίντεο που θα κατεβάσεις από το διαδίκτυο και που θα είναι σε μορφή π.χ. flv, θα μπορείς με την μετατροπή του σε Xvid (*.avi) να το απολαύσεις στον οικιακό σου DVD Player!! Ή το βίντεο που έχεις τραβήξει στις διακοπές σου με την ψηφιακή σου φωτογραφική μηχανή (επειδή πολλές τραβάνε βίντεο σε πιό σπάνια φορμάτ..) επίσης θα μπορείς με την μετατροπή του σε Xvid, να το δεις στο DVD σου. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas5579 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 γεια σας.εχω την samsung le 32 c 652.ξερετε αν μπορω να γραψω τηλεοπτικα προγραμματα στο usb ? ευχαριστω Αν δε το έμαθες ήδη που αμφιβάλλω, στην C750 υπάρχει η δυνατότητα για USB Recording, δυστυχώς όχι στη σειρά C650-52. Συγχαρητήρια πάντως για την επιλογή σου, πρέπει να είναι πολύ καλό μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 καλησπέρα θέλω να ρωτήσω να υπάρχει καποια tv με την δυνατότητα αναπαραγωγής απο usb mkv αρχεια (και ελληνικούς υποτίτλους φυσικά) που να μην υπερβαίνει τα 450 ευρω (στις 32 ιντσες) εχετε να μου προτεινετε κατι ? ψηνόμουν βεβαία και για την samsung B650 αλλα δυστυχώς βγαίνω εκτός budget:fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carl_Barks Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Παίδες καλησπέρα κατ'αρχάς. Σκοπεύω να αγοράσω τηλεόραση 32" και για να μην ανοίγω νέο τόπικ έιπα να ρωτήσω εδώ. Είμαι ανάμεσα στα εξής μοντέλα: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32LD750-LCD-TV-32-32LD750.htm http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/SONY-KDL-32NX500-LCD-TV-32.htm http://www.technosound.gr/product_info.php?products_id=715 http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=18724 Μη μου πείτε για σκρούτζ, εννοείται απο κεί θα τις τσιμπήσω και όχι απο πλαίσιο, απλά αυτό το λίνκ είχα εύκαιρο! Πείτε γνώμες για αυτές τις 4 ή κάποια άλλη που προτείνετε(μέχρι 600γιούρια) καθώς και τι usb υποστήριξη έχουν αυτές (αρχεία .mkv, .avi και τα σχετικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Παίδες καλησπέρα κατ'αρχάς.Σκοπεύω να αγοράσω τηλεόραση 32" και για να μην ανοίγω νέο τόπικ έιπα να ρωτήσω εδώ. Είμαι ανάμεσα στα εξής μοντέλα: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32LD750-LCD-TV-32-32LD750.htm http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/SONY-KDL-32NX500-LCD-TV-32.htm http://www.technosound.gr/product_info.php?products_id=715 http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=18724 Μη μου πείτε για σκρούτζ, εννοείται απο κεί θα τις τσιμπήσω και όχι απο πλαίσιο, απλά αυτό το λίνκ είχα εύκαιρο! Πείτε γνώμες για αυτές τις 4 ή κάποια άλλη που προτείνετε(μέχρι 600γιούρια) καθώς και τι usb υποστήριξη έχουν αυτές (αρχεία .mkv, .avi και τα σχετικά) Αφου θες οπωσδηποτε 32'', μια ευκαιρια τωρα στο Saturn 32 SL 8000 444 euros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 καλησπέρα θέλω να ρωτήσω να υπάρχει καποια tv με την δυνατότητα αναπαραγωγής απο usb mkv αρχεια (και ελληνικούς υποτίτλους φυσικά) που να μην υπερβαίνει τα 450 ευρω (στις 32 ιντσες)εχετε να μου προτεινετε κατι ? ψηνόμουν βεβαία και για την samsung B650 αλλα δυστυχώς βγαίνω εκτός budget:fear: lh3000 Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikakom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Την LH3000 στις 42 όμως ιντσες την πήρα 449 ευρώ απο Κωτσοβολο πριν 1,5 μήνα. Καταπληκτικη TV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 καλησπέρα θέλω να ρωτήσω να υπάρχει καποια tv με την δυνατότητα αναπαραγωγής απο usb mkv αρχεια (και ελληνικούς υποτίτλους φυσικά) που να μην υπερβαίνει τα 450 ευρω (στις 32 ιντσες)εχετε να μου προτεινετε κατι ? ψηνόμουν βεβαία και για την samsung B650 αλλα δυστυχώς βγαίνω εκτός budget:fear: Αφου θες οπωσδηποτε 32'', μια ευκαιρια τωρα στο Saturn 32 SL 8000 444 euros Ορίστε, ο φίλος vrodinos απαντώντας στον φίλο Carl_Barks πιό πάνω, σου έδωσε τη λύση και είσαι και μες στο budget σου!!! Όσο για την LH3000, σε αντίθεση με την SL8000, θέλει να κάνεις την αλλαγή του firmware, που περιγράψαμε στις προηγούμενες σελίδες του τόπικ, για να σου παίζει τα mkv αρχεια σπό τη usb. ;) ---------- Προσθήκη στις 13:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ---------- Φίλοι μου, εσείς που σκοπεύετε να προχωρήσετε σε αγορά τηλεόρασης άμεσα χωρίς χαμηλό περιορισμό στο budget σας και συγχρόνως δεν επιμένετε τόσο στο 3D (που εγώ προσωπικά θεωρώ άχρηστο την παρούσα χρονική στιγμή!!), θα σας πρότεινα με κλειστά μάτια την LG LH9000 με φωτισμό Direct LED & Local Dimming!! Είναι μοντέλο του 2009, γι'αυτό και θα τη βρείτε φθηνή!! Μακράν η καλύτερη επιλογή!! Και όχι το "ολίγον έγκυος" Edge Type LED, που φωτίζει μόνο περιμετρικά την οθόνη. Αν και απέχει αρκετά ακόμα από τις Plasma, όσον αφορά την απόδοση του μαύρου και του γκρι, σε σχέση με τις Edge Type LED είναι πολύ καλύτερη. Σήμερα η 42άρα LG LH9000 έχει κάτω από 1000 ευρουλάκια!! Ένας φίλος την πήρε προχθές ύστερα από προτροπή δική μου με 950 Ευρώ και... τρελάθηκε!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ambas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Εχω sl8000 και εχω παρατηρησει οτι στα περισσοτερα καναλια η εικονα στο πανω μερος τρεμοπαιζει.... οταν βλεπω απο usb η οταν εχω το ps3 στο hdmi δεν εχω κανενα προβλημα... μπορει κανεις να βοηθησει...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Εχω sl8000 και εχω παρατηρησει οτι στα περισσοτερα καναλια η εικονα στο πανω μερος τρεμοπαιζει.... οταν βλεπω απο usb η οταν εχω το ps3 στο hdmi δεν εχω κανενα προβλημα... μπορει κανεις να βοηθησει...;;; Τρεμοπαίζει στα αναλογικά κανάλια, στα ψηφιακά ή και στα δυό?? Πάντως έτσι όπως μου το περιγράφεις, το πρόβλημα είναι λήψης σήματος και όχι τηλεόρασης! Κοίταξε καλά την κεραία σου (ενισχυτή, καλώδιο κλπ.)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα