Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμασε και κανε copy-paste τους υποτιτλους απο το αρχειο που δεν παιζουν σε ενα .srt αρχειο που σου τους παιζει.

Επισης κοιτα στο τελος των υποτιτλων για καποια υπογραφη απο τους μεταφραστες. Αυτο μερικες φορες μπερδευει τον player της TV.

Τελος, αν δεν το εχεις κανει ηδη, βαλε το τελευταιο fw 3.65.

Ποια σειρα εχει το προβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Accidentally on purpose.

(εχω κάνει firmware update, 1 μήνα πριν)!

η υπογραφή δεν ξέρω αν με "μπλοκάρει", θα το τσεκάρω, αν και εχω κατεβάσει πολλές φορές από αυτο το σάιτ υπότιτλους!

και η λύση που ειπες για copy-paste κειμένου, ειναι πολύ καλή! :)

τι στο διατανο, κατι απο ολα, θα παιξει, δε μπορεί....

---------- Προσθήκη στις 17:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:49 ----------

tolisspi, επειδή βαριέμαι να μπαινοβγαζω τον σκληρό, τα εκανα και τα 2.

9999

00:00:0,500 --> 00:00:2,00

<font color="#ffff00" size=14>www.......net</font>

εβγαλα αυτό, και τα εκανα και copy-paste σε srt που δουλεύει, και δουλεψε! Thanks!

καλησπερα παιδια!!εκανα το κολπο με μια lg και ολα οκ με οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα..σημερα εκανα και την πρωτη μετατροπη απο dts σε ac3 και ενω εβαλα ενα mkv να δω επαιξε κανονικα ο ηχος και οι υποτιτλοι αλλα μετα απο 5 λεπτα κοπηκε ο ηχος..καμια λυση κανενας???

καποιος ρε παιδια????

Καλημερα,

Διαβασα το ποστ σου χθες, απλα η LG LH9000 δεν ειναι πολυ εύκολο να την βρεις στα μαγαζιά.Για κάποιο λόγο προμοτάρουν περισσοτερο την SL 8000.Όσο για τα ηχεια του home cinema που με ρωτάς , δε θέλω να δώσω πάνω απο 800 ευρώ.Ένισχυτή δεν έχω,όπως θα έχεις καταλάβει δεν είμαι και πολύ γνώστης της τεχνολογίας.Δεν ήξερα ότι παίζει τόσο σημαντικό ρόλο ο ενισχυτής.Απλώς θέλω να πάρω μια μεγάλη τηλεόραση ( 47 ιντσών είναι ιδανική για το χώρο ) και να έχω και ένα αξιοπρεπές home cinema, χωρίς να ξοδεψω μια περιουσία

Φίλε μου στα λεφτά που διαθέτεις για την αγορά home cinema (800 Ευρώ), μπορείς να "χτίσεις" ένα αξιοπρεπέστατο συνολάκι, που θα περιλαμβάνει και ενισχυτή AV και θα είναι υπέρμετρα καλύτερο από τα σετ-πλαστικούρες που πουλάνε τα καταστήματα (βλέπε Samsung, LG, Philips, Sony).

Σου προτείνω να κοιτάξεις ηχεία της Roister (πολύ αξιόλογη ελληνική εταιρία) και ενισχυτή Onkyo, Denon, Yamaha, Pioneer μέχρι 400 Ευρώ.

Θα πάθεις την πλάκα σου με το αποτέλεσμα!! Καμία σχέση με την "πλαστικούρα"....

Πάντως ενισχυτή AV θα χρειαστείς όπωσδήποτε, για να σου οδηγήσει τα ηχεία...;)

---------- Προσθήκη στις 06:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:35 ----------

να επαναλαβω στο τόπικ, ότι την συγκεκριμένη 47αρα την πήρα στα 1099, από πλαίσιο, πριν 2 μήνες, και εχω πάθει πλάκα με τις επιδόσεις της!

Μόνο ελάττωμα? Δεν παίζει ήχο dts, οπότε πρέπει να τον μετατρέπω με ενα απλό προγραμματάκι σε ac3.

Φίλε antreaslam, για τον ήχο DTS, το έχουμε ξαναπεί. Καμία τηλεόραση (του 2009) δεν τον υποστηρίζει και όχι μόνο η δική σου.

Πρόσφατα, κάποιος φίλος σε αυτό εδώ το τόπικ, αναφερόμενος στον Media Player μοντέλου του 2010, είπε ότι παίζει και DTS χωρίς μετατροπές! Αλλά φυσικά φαντάζομαι τον υποβαθμίζει σε άλλο φορμάτ ήχου, ενώ για pass-through ούτε λόγος να γίνεται (...ακόμα).

Κατά τα άλλα η LG LH9000 τα παίζει όλα, έτσι?

Και mkv και Xvid-DivX και υπότιτλους σωστά?

με ποιό πρόγραμμα έκανες την μετατροπή?

με το mkvextractgui και μετα το ενσωματωσα με mkvmergegui μεσω του dts2ac3 κατεβασα ενα προγραμμα με οδηγο,τα εκανα ολα βημα προς βημα οπως ελεγε και δουλεψε,δηλαδη ειχα ηχο αλλα μετα απο 5 λεπτα τιποτα..μηπως φταιει τιποτα στην tv??

παίζει τα πάντα, ναι. τα παντα ...όλα ! :)

Μπράβο σου πάντως, που πρόφτασες και πήρες αυτό το κορυφαίο μοντέλο (LG LH9000)- ένα από τα δύο μοναδικά με φωτισμό Direct LED & Local Dimming!!!

Γιατί τα σημερινά μοντέλα του 2010, όσο πανέμορφο ντιζάϊν κι αν έχουν, όσα καλούδια και συνδεσιμότητες κι αν έχουν, ό,τι αναπαραγωγή αρχείων κι αν κάνουν έχουν ένα μεγάλο αρνητικό!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΚΟΝΑ, αλλά συνεχίζουν την ίδια φιλοσοφία των περσινών μοντέλων Edge Type LED!

Ας ελπίσουμε το 2011 να μας φέρει πραγματικά μια τεχνολογική επανάσταση στο θέμα αυτό!

Ήδη η Toshiba ξεκίνησε την προώθηση LED TV με έλεγχο φωτεινότητας 512 σημείων!!!:confused::confused:

Αλλά σε τί τιμή θα μας έρθει εδώ αρχικά...αυτό είναι άλλο θέμα!!:-D:-D

Πηρα σημερα την sony ex6 32αρα

χρειαζεται καποθα ρυθμιση πριν παιξει την ταινια η βαζω το usb και δατς ολ;;;

Γειά σου και με γειά την τηλεόραση!

Καταρχήν γνωρίζεις εάν το συγκεκριμένο μοντέλο υποστηρίζει την αναπαραγωγή βίντεο αρχείων?

Εάν ναι (το γράφει στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες), τότε βάζεις απλά το στικάκι στη θύρα usb και μετά από το μενού με το τηλεκοντρόλ ψάχνεις να βρεις κάπου το "αναπαραγωγή από usb"

Δεν είναι δύσκολο...;);)

καλησπερα, ευχαριστω!

Μου ειπαν απο το μαγαζι οτι παιζει, και το γραφει κι εδω http://www.sony.gr/product/t32-ex-series/kdl-32ex600#pageType=Overview

Εάν δεν σου κάνει κόπο, αφού τη δοκιμάσεις, δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την τηλεόρασή σου, έτσι ώστε να την συμπεριλάβουμε στον κατάλογο με τα μοντέλα που αναπαράγουν ταινίες από τη USB. Γιατί η Sony μέχρι σήμερα δεν είχε αυτή τη δυνατότητα και μας ενδιαφέρει...

Αυτό που θα θέλαμε να πληροφορηθούμε είναι:

1. Τί είδη αρχείων βίντεο αναπαράγει? Και Xvid/DivX και mkv?

2. Τί "παίζει" με τους υπότιτλους? Τους αναπαράγει κανονικά, όταν είναι σε ξεχωριστό αρχείο με το ίδιο όνομα? Τί είδους αρχεία υποτίτλων υποστηρίζει? (.srt, .sub, .ssa, .smi κλπ.)

3. Στο θέμα του ήχου, εάν έχεις ένα βίντεο με ήχο DTS, τον αναπαράγει τον ήχο ή η ταινία είναι "βουβή"?

Αυτά...;););)

γεια σας.εχω την samsung le 32 c 652.ξερετε αν μπορω να γραψω τηλεοπτικα προγραμματα στο usb ? ευχαριστω

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο. Εάν κάποιος από τους φίλους στο τόπικ γνωρίζει, πιστεύω πως θα σου απαντήσει.

Εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να το μάθεις από το βιβλιαράκι των οδηγιών?

Είμαι σίγουρος πως υπάρχει ξεχωριστό κεφάλαιο για την λειτουργία της θύρας USB (αναπαραγωγή βίντεο, μουσικής, φωτογραφίες κλπ.).

Εάν για κάποιο λόγο δεν έχεις το βιβλιαράκι των οδηγιών (το έχεις χάσει κλπ.), θα μπορούσες να το κατεβάσεις σε μορφή .pdf από το site της Samsung.

Για δες το...;);)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...