Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να σχοληθείς:-):-)

Διάβασε εδώ http://lgusb.wikispaces.com/

είναι όλες οι πληροφορίες μαζεμένες:-D:-D:-D

NOTE: This is worth remembering. This firmware hack is only for the LH, LF & some LU Series EUROPEAN MODELS

τι εννοεί ο ποιητής με αυτό? εμενα λεει made in chinα απο πίσω αλλα εχει ελληνικό μενου και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες.. πιάνει δηλαδή για ευρωπαϊκό μοντέλο η δικιά μου η θα μου brickarei??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

NOTE: This is worth remembering. This firmware hack is only for the LH, LF & some LU Series EUROPEAN MODELS

τι εννοεί ο ποιητής με αυτό? εμενα λεει made in chinα απο πίσω αλλα εχει ελληνικό μενου και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες.. πιάνει δηλαδή για ευρωπαϊκό μοντέλο η δικιά μου η θα μου brickarei??

δεν θα κάνεις το firmware hack αλλά το ir hack...

καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα την καινούργια μου LG 37 LF2510 (στα 419 ευρώ παρακαλώ) και φοράει την 3.63 έκδοση...παρατήρησα ότι σε μερικές ταινίες παίζει στην αρχή υπότιτλους και μετά τους χάνει και δεν ξαναδείχνει...είναι πρόβλημα του firmware αυτό;

problem solved: rename *.srt -> *.ssa

αν γινετε σε σειρες,μπες στο srt με το wordpad και σβησε τον τελευταιο υποτιτλο που εχει 00000 στη σειρα...αποθηκευσε και οκ...

Ποιο firmware έχεις τώρα?

Γίνετε και με ένα τηλεκοντρόν το hack (με ένα Universal remote control) :-)

το 3.48 έχω.. το θεμα μου ειναι ομως οτι η tv λεει απο πισω made in china.. δηλαδή δεν ειναι model EU?

καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα την καινούργια μου LG 37 LF2510 (στα 419 ευρώ παρακαλώ) και φοράει την 3.63 έκδοση...παρατήρησα ότι σε μερικές ταινίες παίζει στην αρχή υπότιτλους και μετά τους χάνει και δεν ξαναδείχνει...είναι πρόβλημα του firmware αυτό;

problem solved: rename *.srt -> *.ssa

αν γινετε σε σειρες,μπες στο srt με το wordpad και σβησε τον τελευταιο υποτιτλο που εχει 00000 στη σειρα...αποθηκευσε και οκ...

Ακριβώς... ή μπορεί να υπάρχει ως 9999

Καλησπερα να κανω και γω μια ερωτηση. Εχω την Samsung UE40B6000 και την ξεκλειδωσα επιτυχως,ομως τους υποτιτλους μου τους εμφανιζει σαν κορακιστικα. Μηπως καποιος φιλος ξερει αν πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση για να αναπαραγονται σωστα? Ευχαριστω!

Καλησπερα να κανω και γω μια ερωτηση. Εχω την Samsung UE40B6000 και την ξεκλειδωσα επιτυχως,ομως τους υποτιτλους μου τους εμφανιζει σαν κορακιστικα. Μηπως καποιος φιλος ξερει αν πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση για να αναπαραγονται σωστα? Ευχαριστω!
Πάτησε tools στο τηλεκοντρόλ και φτιάξε τη γλώσσα.

Λοιπόν φίλοι μου ξεκλειδώνει και παίζει αρχεία βίντεο (όχι mkv) απο την usb της & η μικρή LG M2362D-PC 23'' LCD TV, οπότε θα μπορούσε ο φίλος Γιώργος να την προσθέσει στο πρώτο πόστ.

Προφανώς πρέπει να ξεκλειδώνουν και οι αδελφές της σειράς (δηλ. οι LG-M2062D, LG-M2262D, και η LG-M2762D-PC).

Η διαδικασία γίνεται με τηλεχειριστήριο meliconi (fully8) και περιγράφεται αναλυτικά εδώ απο τον φίλο john_who.

το 3.48 έχω.. το θεμα μου ειναι ομως οτι η tv λεει απο πισω made in china.. δηλαδή δεν ειναι model EU?

Μην το ρισκάρεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν θες να την ξεκλειδώσεις κάν το ή με ένα symbian κινητό ή με ένα universal τηλεχειριστηριο.

Μην το ρισκάρεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν θες να την ξεκλειδώσεις κάν το ή με ένα symbian κινητό ή με ένα universal τηλεχειριστηριο.

το ρίσκαρα! ολα οκ ευτυχώς και μάλιστα με τον τρόπο του fw downgrade!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις, έκανα με το IR hack την TV μου ( 32LH2000 ) να παίζει τα πάντα...όσο έχετε symbian s60 είναι πανεύκολο και είναι για όλα τα firmware που μπορεί να έχει η LH2000 .

Επεξ/σία από salida

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...