ΚΩΣΤΑΣΓΙΑΝΝΕΝΑ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Θα το δοκιμάσω, ελπίζω να μην χαλάση γιατί την πήρα 1100 ευρώ και τον ρώτησα στο μαγαζί που την πήρα αν παίζει και μου είπαι ότι παίζει από την θύρα USB ακι σε άλλο μαγαζί που ρώτησα το ίδιο μου είπαν, είναι όλοι τους πολύ άσχετοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Παιδιά επειδή θέλω να πάρω την LG 32LH3000 ξέρει κανένας αν είναι Full HD ή HD ready?Στο site της LG γράφει στην αρχή ότι είναι HD reaδy κ όταν μπαινω στα χαρακτηριστικά της tv γραφει Full HD (YES)!Σε άλλες τηλεοράσεις γράφει απ την αρχή ότι είναι Full HD!Είναι κάτι που με προβληματίζει κ δεν ξέρω τι να κάνω!Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος!Ευχαριστώ πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Παιδιά επειδή θέλω να πάρω την LG 32LH3000 ξέρει κανένας αν είναι Full HD ή HD ready?Στο site της LG γράφει στην αρχή ότι είναι HD reaδy κ όταν μπαινω στα χαρακτηριστικά της tv γραφει Full HD (YES)!Σε άλλες τηλεοράσεις γράφει απ την αρχή ότι είναι Full HD!Είναι κάτι που με προβληματίζει κ δεν ξέρω τι να κάνω!Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος!Ευχαριστώ πολυ! Είναι FullHD. 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Είναι FullHD. 100%. Ok Thanks!Απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν το γράφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidasLG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 γεια σας αν ξεκλειδωσω την lg 32 lh 3000 θα μπορω να βλεπω ταινιες απο usb μεγεθους πανω απο 6 gb ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Την έχω και γώ την lh3000. Έχω δοκιμάσει και έχω δει βίντεο 2 giga. Οπότε πιστεύω ότι δεν θα χεις πρόβλημα και με μεγαλύτερα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onyx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Παίζει απο την μαμά του matroska ή το ξεκλείδωσες εσύ; έκανες κάτι; τελικα συνδεσα εξωτερικο σκληρο και παιζει ολα τα ματροσκα απλα μερικα δε παιζει τον ηχο. παιδια ξερει κανεις μηπος χρειαζετε καποιο update και πως γινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeL0S Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 τελικα συνδεσα εξωτερικο σκληρο και παιζει ολα τα ματροσκα απλα μερικα δε παιζει τον ηχο. παιδια ξερει κανεις μηπος χρειαζετε καποιο update και πως γινετε? παιζει κανονικα ηχο στις ματροσκες απλα δεν παιζει αυτες με ηχο DTS... διαβαστε το θεμα απο την αρχη, εχει αναφερθει αρκετες φορες το θεμα, καμια τηλεοραση απο μονη της δεν παιζει DTS, υπαρχουν ομως λυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onyx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 παιζει κανονικα ηχο στις ματροσκες απλα δεν παιζει αυτες με ηχο DTS...διαβαστε το θεμα απο την αρχη, εχει αναφερθει αρκετες φορες το θεμα, καμια τηλεοραση απο μονη της δεν παιζει DTS, υπαρχουν ομως λυσεις. αααα μαλιστα, αν συνδεσω home cinema που να παιζει dts δε θα χω προβλημα δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) αααα μαλιστα, αν συνδεσω home cinema που να παιζει dts δε θα χω προβλημα δηλαδη? Το ξαναλέμε για όσους δεν το διάβασαν στις παραπάνω σελίδες του τόπικ..... Όσες τηλεοράσεις, είτε από τη "μάνα" τους (από το εργοστάσιο), είτε με το κόλπο του ξεκλειδώματος- παίζουν αρχεία υψηλής ανάλυσης *.mkv, δηλαδή matroska (είτε 720ρ, είτε 1080ρ- δηλ. Full HD), όταν αυτά (τα *.mkv δηλαδή....) έχουν ήχο DTS, απλούστατα δεν θα έχετε ήχο, διότι ο ήχος DTS ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ!!! Εάν ο ήχος των ματρόσκα είναι DD (Dolby Digital) AC3- θα έχετε ήχο κανονικά!!!! Υπάρχουν προγραμματάκια που μετατρέπουν τον ήχο των *.mkv από DTS σε AC3. Αυτά....... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2010 από george69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidasLG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 πηρα το fully8 και δουλεψε η lg 32 lh 3000 εχω ενα προβληματακι ομως.πηρα ενα usb stick 8gb αλλα δεν μπορω να γραψω σ αυτο ταινιες hd .πως μπορω να το κανω? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Κάνε format σε NTFS ή σε ExFAT. Συνήθως τα usb stick είναι φορμαρισμένα σε FAT32 ώστε να είναι συμβατά και με παλιότερα λειτουργικά συστήματα. Σε FAT32 υπάρχει περιορισμός στο μέγιστο μέγεθος αρχείου, 4GB. Οι HD ταινίες είναι πάνω από 4GB και δεν μπορούν να γραφτούν σε FAT32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidasLG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 STAVROSD σε ευχαριστω για την απαντηση.οντως το stick ειναι σε format fat32. δεν ξερω ομως πως να το κανω format σε NTFS. αν μπορουσες να μου πεις πως θα μου ελυνες τα χερια σε ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 19:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:47 ---------- μαλον το βρηκα πως ! ---------- Προσθήκη στις 20:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ---------- θα σας πω πως.ευκολο ειανι.να τσεκαρω αν ειναι ενταξει ---------- Προσθήκη στις 20:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:00 ---------- οκ.ευκολο device manager μετα επιλεγουμε το stick .Επιλέγουμε Properties/Ιδιότητες.Επιλέγουμε το tab Policies/Πολιτικές. Επιλέγουμε το Optimize for performance/Βελτιστοποίηση για απόδοση και πατάμε ok.Aν κάνουμε τώρα δεξί κλικ στο stickάκι, στην επιλογή Format/Διαμόρφωση προστέθηκε και το NTFS! Οπότε τώρα μπορούμε να μετατρέψουμε το usb stick μας σε NTFS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ενα μπραβο σε ολους οσους συμμετεχουν και συνεισφερουν στο θεμα! Παρα πολυ ενδιαφερον και πρωτοποριακο (ασχετα που ολα μεχρι να βγουν στην αγορα μονο πρωτοποριακά δεν ειναι - εννοω οτι απο το 2006 εψαχνα για επιπεδη TV που να υποστηριζει video playback απο usb και ολες επαιζαν με το ζορι jpeg και mp3. Οταν αποφασισα να παρω τηλεορασεις (3 πηρα) γιατι περνουσαν τα χρονια χωρις φως, περασαν 7 μηνες και βγηκαν! ) :-D:-D Sticky γρηγορα - και πολυ αργησε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 STAVROSD σε ευχαριστω για την απαντηση.οντως το stick ειναι σε format fat32. δεν ξερω ομως πως να το κανω format σε NTFS.αν μπορουσες να μου πεις πως θα μου ελυνες τα χερια σε ευχαριστω ΠΡΟΣΟΧΗ!! Θα ήθελα να προειδοποιήσω όσους πρόκειται να "φορμάρουν" το φλασάκι τους από FAT32 σε NTFS, προκειμένου να βλέπουν ταινίες HD (οι οποίες συνήθως ξεπερνούν τα 4GB και άρα δεν υποστηρίζονται από φλασάκια με σύστημα αρχείων FAT32), από τις θύρες USB των τηλεοράσεων τους, να γνωρίζουν ότι σε αυτή την περίπτωση, ακυρώνουν τη δυνατότητα χρήσης των στικ αυτών, από τα περισσότερα σημερινά DVD Players με υποδοχή USB.(κανένα δεν υποστηρίζει NTFS) Βέβαια στα επερχόμενα BD-Players τα πράγματα αλλάζουν και από τη θύρα USB θα μπορείς να συνδέεις ό,τι σκληρό δίσκο θες και με ό,τι σύστημα αρχείων θέλεις (είτε FAT32, είτε NTFS). ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα