Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ καλά καλά δεν έχει εισχωρήσει το blu-ray...

καλα το blu-ray δεν προκειται να διαδοθει ποτε, μεγαλη μουφα, παταγωδης αποτυχια,

αφου υπαρχουν τα usb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ επιμένω ότι η ώρα του HDMI 1.4 έφτασε!

Ήδη η Onkyo ανακοίνωσε ότι όλοι οι ενισχυτές της το 2010 (νέα σειρά A/V Receivers) θα έχουν αποκλειστικά HDMI 1.4!

Τό ίδιο έκανε και η Panasonic για τα νέα (3D & 2D) μοντέλα BD-PLayers της...

Και μου λέτε κάποιοι ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010 τηλεόραση (και ειδικά τα καλά και ακριβά μοντέλα) αποκλειστικά με HDMI 1.3 ??:shifty:

Άλλο το ότι στην αρχή μπορεί σε κάποιες συσκευές να συνυπάρχουν θύρες HDMI 1.3 & 1.4 με σκοπό την πιο ανώδυνη μετάβαση από το ένα πρότυπο στο άλλο (μιας και- δυστυχώς- δεν έχουν συμβατότητα), αλλά σταδιακά θα έχουμε απόσυρση-εξαφάνιση του προτύπου 1.3.

;)

Επεξ/σία από george69

καλα το blu-ray δεν προκειται να διαδοθει ποτε, μεγαλη μουφα, παταγωδης αποτυχια,

αφου υπαρχουν τα usb

Τα usb αναλογικά είναι πολύ ακριβότερα από blu-ray, απλά βολεύουν για κάποιον που απλά θέλει να δει μια τανία και μετά να τη σβήσει, αλλά πιστεύω πως αν έχεις μια ταινία 15-20 giga δεν αξίζει να τη σβήσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνοντας αρχικα στο google βρηκα τυχαια αυτο το τοπικ στο φορουμ μας.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=351474

Κανε μια ερωτηση στο παλικαρι

ή καποιες οδηγιες εδω

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/915406-official-lg-pq3000-plasma-thread-5.html#post9709321

Επεξ/σία από tolisspi

• Super Moderators
Εγώ επιμένω ότι η ώρα του HDMI 1.4 έφτασε!

Ήδη η Onkyo ανακοίνωσε ότι όλοι οι ενισχυτές της το 2010 (νέα σειρά A/V Receivers) θα έχουν αποκλειστικά HDMI 1.4!

Τό ίδιο έκανε και η Panasonic για τα νέα (3D & 2D) μοντέλα BD-PLayers της...

Και μου λέτε κάποιοι ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010 τηλεόραση (και ειδικά τα καλά και ακριβά μοντέλα) αποκλειστικά με HDMI 1.3 ??:shifty:

Άλλο το ότι στην αρχή μπορεί σε κάποιες συσκευές να συνυπάρχουν θύρες HDMI 1.3 & 1.4 με σκοπό την πιο ανώδυνη μετάβαση από το ένα πρότυπο στο άλλο (μιας και- δυστυχώς- δεν έχουν συμβατότητα), αλλά σταδιακά θα έχουμε απόσυρση-εξαφάνιση του προτύπου 1.3.

;)

δώσε links με μοντέλα ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ που έχουν HDMI 1.4 και θα κυκλοφορήσουν σίγουρα το 2010 ΚΑΙ σε προσιτές τιμές, από εκεί και πέρα τους ενισχυτές και τα BD-Players τα ακούω βερεσέ...

Φίλε μου δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Όμως εάν θέλεις δοκίμασε το ανάλογο κόλπο με την UE-B6000 (που μετατρέπεται σε B7000 και άρα παίζει βίντεο..).

Δες μπαίνοντας στο Service Menu τί επιλογές έχεις (μπορεί για παράδειγμα να έχεις επιλογή τροποποίησης σε Β650, δεν ξέρω).;)

ποια είναι τα βήματα μπορείς να μου τα στείλεις?

Μην το κανεις!!!!!!!!!! Διαβασα σε ενα σχετικο σαιτ για καποιους που δοκιμασαν να αλλαξουν τις ρυθμισεις του σερβις μενου και η πλειοψηφια τους εκαψε την τηλεοραση και μετα ελεγαν τι βλακεια εκαναν.....Δες στο AVFOROUM νομιζω ηταν...

ρε μάγκες k εγώ ενδιαφέρομαι για TV k έχω μπερδευτεί με όσα διαβάζω. led πλάσμα k ούτω κάθε εξής εγώ μια τηλεόραση θέλω 50 με 52 ίντες να βλέπω τις ταινίες μου k τις εκπομπές k όχι πάνω από 1100 ευρώπουλα τι στο καλο να διαλέξω ;

Μην το κανεις!!!!!!!!!! Διαβασα σε ενα σχετικο σαιτ για καποιους που δοκιμασαν να αλλαξουν τις ρυθμισεις του σερβις μενου και η πλειοψηφια τους εκαψε την τηλεοραση και μετα ελεγαν τι βλακεια εκαναν.....Δες στο AVFOROUM νομιζω ηταν...

Εγώ άλλαξα firm σε 6000 ενός φίλου και της πέρασα της 7000 χωρίς κανένα πρόβλημα, και τώρα φυσικά παίζει τα πάντα (και .mkv 1080) Κάντο όπωςδήποτε, γιατί στην ουσία έχεις μια 7000 πλην της δικτύωσης(φυσικά μπορέις με usb ασύρματο να την κάνεις κανονική 7άρα με 300 ευρώ λιγότερα...Ίδιο hardware έχουν οι 2 tv πλήν του δικτύου...)

Παιδιά αξίζει η διαφορά 110++ ευρώ για 100hz αντί 50hz σε 32άρα;

Από τα 50 στα 100 αξίζει και με το παραπάνω, χωρίς σε αυτόν τον τομέα να παίζουν ρόλο οι ίντσες...

Ψαχνοντας αρχικα στο google βρηκα τυχαια αυτο το τοπικ στο φορουμ μας.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=351474

Κανε μια ερωτηση στο παλικαρι

ή καποιες οδηγιες εδω

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/915406-official-lg-pq3000-plasma-thread-5.html#post9709321

φιλε μου το δοκιμασα αυτο που λεει αλλα παπαλα:cry::cry:αν ξερει καποιος για την lgpq3000 ας πει.θα σας ειμαι ευγνωμων.:-):-)

Καλημέρα παιδιά,

Εχθές αγόρασα την LG 32LF2500 Full HD και έχει θύρα USB. Διάβασα σε αυτό το θέμα ότι υποστηρίζει να παίξει ταινίες απο usb. Διάβασα όμως και κάτι για firmware 3.15 . Και ρωτάω, χρειάζεται να κάνω κάτι ή απλά βάζω το στικάκι με τις ταινίες και βλέπω?

Η θύρα USB στο πίσω μέρος της τηλεόρασης γράφει USB ( service only) .

Επίσης μια ερώτηση ακόμα, επι την ευκαιρία: Η τηλεόραση είναι full hd με 24p true cinema system. Για να δω ταινία σε τρομερή ποιότητα πρέπει και το dvd player να ειναι High Definition ή όχι? Αναβαθμίζει τη ποιότητα από μόνη της η τηλεόραση ακόμα και με ένα συμβατικό dvd player?

Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά,

Εχθές αγόρασα την LG 32LF2500 Full HD και έχει θύρα USB. Διάβασα σε αυτό το θέμα ότι υποστηρίζει να παίξει ταινίες απο usb. Διάβασα όμως και κάτι για firmware 3.15 . Και ρωτάω, χρειάζεται να κάνω κάτι ή απλά βάζω το στικάκι με τις ταινίες και βλέπω?

Η θύρα USB στο πίσω μέρος της τηλεόρασης γράφει USB ( service only) .

Επίσης μια ερώτηση ακόμα, επι την ευκαιρία: Η τηλεόραση είναι full hd με 24p true cinema system. Για να δω ταινία σε τρομερή ποιότητα πρέπει και το dvd player να ειναι High Definition ή όχι? Αναβαθμίζει τη ποιότητα από μόνη της η τηλεόραση ακόμα και με ένα συμβατικό dvd player?

Ευχαριστώ

Απ'ότι λένε οι κάτοχοι μπορεί να αναπαράγει και ταινίες, αλλά με firm 3.15

Στις προηγούμενες σελίδες αναφέρεται ο τρόπος για να το περάσεις (σε εξωτερικό link) εάν δεν το έχει η τηλεόρασή σου.

Όσον αφορά τη 2η ερώτησή σου, αναβάθμιση ποιότητας δε σου παρέχει κανένα μέσο, μόνο αναβάθμιση ανάλυσης μπορείς να έχεις (upscale) από κάποιο dvd player έχει αυτή τη δυνατότητα. Για να δεις φυσικά κάτι σε πολύ καλή ποιότητα χρειάζεσαι Blu-ray player kαι Blu-ray discs.

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες από το θέμα αυτό αλλά δεν βγάζω καθαρή άκρη. Στην LG 32LF2500 τι πρέπει να κάνω για να παίζει ταινία από το USB?

Πως αλλάζει το firm αν δεν εχει 3.15 απ'οτι λενε?

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...