yref Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Έχει κανείς να προτείνει BD player? Υπάρχουν διάφορα στην κατηγορία 150-300, δεν μπορώ να διαλέξω, θα ήθελα να μπορεί να δώσει έξοδο και στα 6 ηχεία από το προηγούμενο DVD-player home cinema. ---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ---------- Και αυτό το λέω, γιατί εγώ έκανα ακριβώς το αντίθετο....Σύνδεσα δηλαδή την τηλεόραση της μάνας μου με τον δεύτερο τύπο σκληρού δίσκου (χωρίς δική του τροφοδοσία) έναν WD Passport 500GB έχοντας βάλει μέσα mkv,xvid, srt κλπ. Η χρήση εξωτερικού δίσκου χωρίς τροφοδοσία έχει τα εξής προβλήματα: α) Μπορεί να σου κάψει την USB β) Είναι πιο αργοί (μιας και είναι 2,5" στα 5400rpm, αντί για 3,5" στα 7200rpm) και πιο ακριβοί.
rioener Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Να σας ρωτήσω εαν γνωρίζετε, κυκλοφόρησε κάποιο καινούριο firmware για LH900.. το έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει εντυπώσεις?
Cue Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ξέρουμε αν έχει βγει fw update για τις Philips να παίζουν mkv? Σήμερα την ανανέωσα με το επίσημο και συνεχίζει να μην υποστηρίζει mkv. Δεν έψαξα για alternate πειραγμένο αν υπάρχει.
george69 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Έχει κανείς να προτείνει BD player? Υπάρχουν διάφορα στην κατηγορία 150-300, δεν μπορώ να διαλέξω, θα ήθελα να μπορεί να δώσει έξοδο και στα 6 ηχεία από το προηγούμενο DVD-player home cinema. Φίλε μου, χωρίς συζήτηση- LG BD390!! Μέχρι στιγμής (σήμερα) το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά!! Το μόνο, που από τη θύρα USB μπορεί να σου παίξει αρχεία mkv!! (Κοίταξε επίσης και μοντέλα της Philips, που έχουν κι αυτά αυτή τη δυνατότητα...) Και μιλώ για σήμερα, γιατί φέτος το 2010 όλες οι εταιρίες θα βγάλουν στην αγορά BD-Players και έτοιμα συστήματα Home Cinema, στα οποία δεν θα υπάρχει μοντέλο που από τη θύρα USB να μην υποστηρίζει τα πάντα!! Στην ουσία τα νέα αυτά μηχανάκια θα μετατραπούν σε ολοκληρωμένους Media Players, με τη διαφορά ότι θα έχουν και "συρταράκι" BD Optical Drive!! Μαθαίνω ότι ακόμα και η φειδωλή εως σήμερα Panasonic θα υποστηρίζει τα πάντα στα νέα της μοντέλα! Μου φαίνεται ότι μοναδική λυπηρή εξαίρεση θα παραμείνει η Sony!!
yref Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε μου, χωρίς συζήτηση- LG BD390!! Μέχρι στιγμής (σήμερα) το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά!! Thanks, πράγματι φαίνεται πολύ καλό.
Kosma Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά δεν έχουμε ακούσει ως τώρα κανέναν κάτοχο Toshiba....Τί παίζει με αυτές? Άκουσα ότι είναι πολύ καλές τηλεοράσεις και ότι αναπαράγουν και βίντεο από τη USB (αλλά τί φορμάτ κτλ. δεν γνωριζουμε τίποτα...) Όπως επίσης και για τη Philips, λίγες πληροφορίες έχουμε... Παρακαλώ όσοι είναι κάτοχοι αυτών των 2 να μας γράψουν καμια σειρά.... Ευχαριστώ... Όπως έχω ξαναγράψει [# 139 , # 144] η Toshiba 42XV635DG παίζει divx χωρίς να αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Αν ενσωματωθούν οι υπότιτλοι με το AviAddXSubs, παίζουν κανονικά. Δεν παίζει mkv. Η Sony ετοιμάζει αντεπίθεση! Οι σειρές ΕΧ και ΝΧ παίζουν ταινίες από τις 22 ίντσες !!! http://www.electroniki.gr/electroniki/el_electronics/vision/tv/sony-essential-22-ex302.php
rioener Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε μου, χωρίς συζήτηση- LG BD390!! Μέχρι στιγμής (σήμερα) το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά!! Το μόνο, που από τη θύρα USB μπορεί να σου παίξει αρχεία mkv!! (Κοίταξε επίσης και μοντέλα της Philips, που έχουν κι αυτά αυτή τη δυνατότητα...) Και μιλώ για σήμερα, γιατί φέτος το 2010 όλες οι εταιρίες θα βγάλουν στην αγορά BD-Players και έτοιμα συστήματα Home Cinema, στα οποία δεν θα υπάρχει μοντέλο που από τη θύρα USB να μην υποστηρίζει τα πάντα!! Στην ουσία τα νέα αυτά μηχανάκια θα μετατραπούν σε ολοκληρωμένους Media Players, με τη διαφορά ότι θα έχουν και "συρταράκι" BD Optical Drive!! Μαθαίνω ότι ακόμα και η φειδωλή εως σήμερα Panasonic θα υποστηρίζει τα πάντα στα νέα της μοντέλα! Μου φαίνεται ότι μοναδική λυπηρή εξαίρεση θα παραμείνει η Sony!! Το πήρε ένας φίλος και είναι απόλυτα ευχαριστημένος! Και η τιμή του πολύ καλή φυσικά, ορίστε και σχετικό link, αν και βγήκαμε λίγο εκτός θέματος... http://www.skroutz.gr/s/89414/LG-BD-390.html Από τις καλύτερες επιλογές!!!
george69 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Όπως έχω ξαναγράψει [# 139 , # 144] η Toshiba 42XV635DG παίζει divx χωρίς να αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Αν ενσωματωθούν οι υπότιτλοι με το AviAddXSubs, παίζουν κανονικά.Δεν παίζει mkv. Η Sony ετοιμάζει αντεπίθεση! Οι σειρές ΕΧ και ΝΧ παίζουν ταινίες από τις 22 ίντσες !!! http://www.electroniki.gr/electroniki/el_electronics/vision/tv/sony-essential-22-ex302.php Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Δεν το είχα προσέξει, όταν το έγραψες!!! Χρησιμότατη Πληροφορία!!;) Παρακαλώ δώστε πληροφορίες και για άλλα μοντέλα Toshiba, αλλά και Philips! Ευχαριστώ!
george69 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Φίλοι μου, μια συμβουλή από μένα.... Όσοι δεν επίγεστε πάρα πολύ για αγορά καινούριας τηλεόρασης θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα να περιμένετε λίγους μήνες ακόμα (άλλωστε εάν δεν έχετε ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG-4 για την ψηφιακή δεν τρέχει και τίποτα- τα αναλογικά κανάλια συνεχίζουν παράλληλα μέχρι τέλους του 2012). Και σας λέω να περιμένετε, διότι όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων, BD Players, Home Cinemas, A/V Receivers, Media Players κλπ. που θα βγούν τους αμέσως επόμενους μήνες- μέσα στο 2010- θα έχουν θύρα HDMI 1.4 και θα είναι ασύμβατη με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τις θύρες HDMI!! Δεν χάλασε ο κόσμος να περιμένουμε 1-2 μήνες! Για να μην κλαίμε μετά τα λεφτουδάκια μας......:cry:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 στα καινούρια μοντέλα που παρουσίασαν στην CES2010 οι κατασκευαστές δεν νομίζω ότι είδα HDMI 1.4 στα specs, τουλάχιστον δεν διάβασα κάτι και σίγουρα θα το διαφήμιζαν αν το υποστήριζαν τα μοντέλα τους, αν ισχύει αυτό μην το περιμένεις για φέτος...
rioener Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 στα καινούρια μοντέλα που παρουσίασαν στην CES2010 οι κατασκευαστές δεν νομίζω ότι είδα HDMI 1.4 στα specs, τουλάχιστον δεν διάβασα κάτι και σίγουρα θα το διαφήμιζαν αν το υποστήριζαν τα μοντέλα τους, αν ισχύει αυτό μην το περιμένεις για φέτος... Απ'ότι φαίνεται δε θα κυκλοφορήσουν ακόμα τέτοιες τηλεοράσεις, αλλά και να δοθεί τέτοια δυνατότητα δεν πιστεύω ότι αξίζει μια τέτοια αγορά (με extra κόστος) τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεδομένου του ότι θα αργήσει αρκετά η αξιοποίησή του 1.4 Το ίδιο πιστεύω και για τις 3D τηλεοράσεις... Εδώ καλά καλά δεν έχει εισχωρήσει το blu-ray... http://www.hdmi.org/press/press_release.aspx?prid=101 http://www.athinorama.gr/homeentertainment/topics/default.aspx?i=1702&c=thema
lizardking Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 υπάρχει και για αυτό το μοντέλο κανένα crk Samsung LE32B530?
george69 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 υπάρχει και για αυτό το μοντέλο κανένα crk Samsung LE32B530? Φίλε μου δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Όμως εάν θέλεις δοκίμασε το ανάλογο κόλπο με την UE-B6000 (που μετατρέπεται σε B7000 και άρα παίζει βίντεο..). Δες μπαίνοντας στο Service Menu τί επιλογές έχεις (μπορεί για παράδειγμα να έχεις επιλογή τροποποίησης σε Β650, δεν ξέρω).
yiannisz3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ενα μεγαλο ευχαριστω στον papos που βοηθησε με τα ποστ του αλλα και οσοι γραφουν και μας ανοιγουν τα ματια. μολις ξεκλειδωσα μια 37" και μια 32" LH3000 με το τηλεκοντρολ fully 8 ,απλα ειχα κολησει και δεν εκανα την τελικη κινηση με το <<255>> που ηθελε και μου βγηκαν τα δακτυλα πατωντας τα οκ περιμενοντας να βγει το μενου....
papos40 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Παρακαλω φιλε μου χαιρομαι που βοηθησα αλλωστε αυτος ειναι και ενας απο τους στοχους του forum μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα