Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και έτσι και αλλιώς!!

Πρώτα ας πούμε αυτές που έχουν εγγενώς και μετά αυτές που το αποκτάνε με "πείραγμα".

Κατόπιν αυτών θα συμπεριληφθούν στη λίστα.;)

Υ.Γ. Φίλε papos40, ευχαριστώ για την πλήρη και εμπεριστατωμένη περιγραφή σου για την 26άρα LG LH2000!!

αυτην συγκεκριμενα εχω περιγραψει κι εγω πως την εφτιαξα με series60 κινητο (οπως περιγραφουν στο σχετικο site) κατι σελιδες πισω :)

γενικα...διαφορα παιδια εχουν πει σε μηνυματα εδω μεσα πως και ποιες εχουν φτιαξει, ας μην τα ξαναπουμε ολοι απο την αρχη, τσαμπα posts θα ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ΟΚ,όλα τέλεια!

Μου φαίνεται απίστευτο ότι με 490 € έχω μια 42' tv και ένα καλό media player! (LG 42LF2510)...

Ρε παιδια βοηθηστε με εχω την 32LG3000 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ H PHOTO ΑΠΟ USB?????? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ FIRMWARE 3,15 ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ 32LG3000

Επεξ/σία από k700akis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@k700akis Mακαρι να κανω λαθος φιλε μου,αλλα νομιζω οτι αυτο το μοντελο δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα λογω ασυμβατων μενου (δεν εχει tool option 3):-(

Για πηγαινε στο ποστ #58 και ψαξε το μηπως βρης καμμια ακρη..

Επεξ/σία από papos40

@k700akis Mακαρι να κανω λαθος φιλε μου,αλλα νομιζω οτι αυτο το μοντελο δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα λογω ασυμβατων μενου (δεν εχει tool option 3):-(

Για πηγαινε στο ποστ #58 και ψαξε το μηπως βρης καμμια ακρη..

Σε ευχαριστω φιλε μου για την απάντηση σου, αυτο βλεπω και εγω οτι δεν γίνεται σε 32lg3000. Δεν καταλαβαίνω όμως τις τρελές διαφορές που μπορει να έχουν τα δύο αυτά μοντέλα, αφού και τα δύο εχουν USB που λένε service only. Μάλλον δεν εχουν ασχοληθεί και πολυ οι κατοχοι των 32LG3000 με τις TV τους. Πάντος αν μπορούσε να γίνει το service only USB σε USB που να διαβάζει photo και αλλα θα ήταν καλα. :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα κανενα μοντελο της σειρας LG**** δεν αναπαραγει video διοτι απουσιαζει το hardware για να κανει την αναπαραγωγη αυτων.

Για την σειρα LF**** δεν γνωριζω αλλά μια ματια στο manual θα δειξει εαν αναπαραγει καποιο απο τα μοντελα.

Στην σειρα LH**** παιζουν καποιες ως "μαμα" και καποιες με λιγο πειραγμα. Απλα η LG εβαλε το ιδιο hardware σε ολα τα μοντελα της σειρας και με software "κλειδωσε" καποιες λειτουργιες σε καθε μοντελο.

πχ. οι LH20** και η LH30** δεν παιζουν τιποτα., οι LH49** και LH50** και μετεπειτα μοντελα παιζουν τα παντα. Υπαρχουν καποια μοντελα άλλων σειρων που παιζουν photo και audio αλλά δεν παιζουν video αλλά με καποιο πειραγμα παιζουν και αυτα.

Επεξ/σία από tolisspi

Βασικα κανενα μοντελο της σειρας LG**** δεν αναπαραγει photo,audio,video διοτι απουσιαζει το hardware για να κανει την αναπαραγωγη αυτων.

Για την σειρα LF**** δεν γνωριζω αλλά μια ματια στο manual θα δειξει εαν αναπαραγει καποιο απο τα μοντελα.

Στην σειρα LH**** παιζουν καποιες ως "μαμα" και καποιες με λιγο πειραγμα. Απλα η LG εβαλε το ιδιο hardware σε ολα τα μοντελα της σειρας και με software "κλειδωσε" καποιες λειτουργιες σε καθε μοντελο.

πχ. οι LH20** και η LH30** δεν παιζουν τιποτα., οι LH49** και LH50** και μετεπειτα μοντελα παιζουν τα παντα. Υπαρχουν καποια μοντελα άλλων σειρων που παιζουν photo και audio αλλά δεν παιζουν video αλλά με καποιο πειραγμα παιζουν και αυτα.

να σε διορθωσω ως προς το οτι η 26LH2000 μου επαιζε εξαρχης photo και μουσικη απο το usb stick, απλα ηταν κλειδωμενες οι ταινιες. τις ξεκλειδωσα και ολα μια χαρα :)

Χθες αγόρασα την 32SL8000 (από Ηλεκτρονική, 599ευρώ) και σχεδόν δεν κοιμήθηκα ασχολούμενος μαζί της. Βασικές πληροφορίες: Στο Ντεπώ (περιοχή 25ης Μαρτίου) έπιασε όλα τα ψηφιακά κανάλια (ιδιωτικά και κρατικά) χωρίς κανένα πρόβλημα (προσοχή: όταν λέω κρατικά εννοώ τα Cine+, Prime+ κλπ, η ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3 δεν εκπέμπουν ακόμη ψηφιακά) και από κεραία πολύ μικρή στην ταράτσα (καμία σχέση με τις τεράστιες κεραίες που έχουν οι περισσότεροι παλιοί).

Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τη δυνατότητα αναπαραγωγής από USB stick σε high definition. Κατέβασα ένα trailer 1 λεπτού 1900χ1080 σε MKV με ήχο DTS, το οποίο το έπαιξε χωρίς όμως τον ήχο. Στη συνέχεια (κατόπιν πολλής αναζήτησης στο web) βρήκα το πρόγραμμα popcorn που μετέτρεψε το DTS σε AC3. Το αποτέλεσμα (ένα νέο MKV file) ήταν πολύ καλό, χωρί να πειράξω καμία από τις ρυθμίσεις του popcorn. Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσω εξωτερικό σκληρό δίσκο (στο manual συνιστά να έχει τροφοδοσία αυτός), αφού κατεβάσω καμία σοβαρή ταινία. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένός από την τηλεόραση, δυνατότητες, design και τιμή. Και κάτι ακόμη: Ο αρχικός λόγος που την ξεχώρισα και ασχολήθηκα μαζί της (πριν την αγοράσω) ήταν ότι είναι εξαιρετικά συμμαζεμένη σε διαστάσεις (το έπιπλο στο σαλόνι δεν χωρούσε σχεδόν καμία άλλη 32άρα). Είμαι τυχερός που φαίνεται να βγήκε και καλή...

Εξαιρετικό είναι επίσης το σύστημα μενού, πλήρως εξελληνισμένο και κατανοητό. Παίζει mp3, δείχνει jpg, και υποστηρίζει πάρα πολλά formats video (ίσως το MKV με DTS να είναι το μόνο που δεν υποστηρίζεται, δυστυχώς...).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εξαιρετικό είναι επίσης το σύστημα μενού, πλήρως εξελληνισμένο και κατανοητό. Παίζει mp3, δείχνει jpg, και υποστηρίζει πάρα πολλά formats video (ίσως το MKV με DTS να είναι το μόνο που δεν υποστηρίζεται, δυστυχώς...).

Μπράβο σου φίλε μου και καλορίζικη!

Ακριβώς την ίδια τηλεόραση πήρε και η μάνα μου οπότε την γνωρίζω καλά.Πάντως σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία που μου έδωσες (την οποία δεν πρόσεξα αρχικά διαβάζοντας το manual), ότι για την αναπαραγωγή multimedia συνίσταται ο εξωτερικός σκληρός να έχει δική του τροφοδοσία (δηλαδή HDD 3.5, που είναι και φθηνότεροι στην αγορά) και όχι αυτοί που αντλούν το ρεύμα τους από τη συσκευή με την οποία συνδέονται (δηλαδή HDD 2.5, που είναι πιό μικροί & ντιζαινάτοι αλλά πανάκριβοι ακόμα).

Και αυτό το λέω, γιατί εγώ έκανα ακριβώς το αντίθετο....Σύνδεσα δηλαδή την τηλεόραση της μάνας μου με τον δεύτερο τύπο σκληρού δίσκου (χωρίς δική του τροφοδοσία) έναν WD Passport 500GB έχοντας βάλει μέσα mkv,xvid, srt κλπ.

Λοιπόν όλα τα παίζει τέλεια, απλά κάποιες φορές στα καλά καθούμενα δείχνει ότι η συκευή USB αποσυνδέθηκε και πρέπει να ξαναβάλεις την ταινία απ'την αρχή ή να ψάξεις το σημείο από όπου σταμάτησε...Πέρασε απ' το μυαλό μου ακριβώς αυτό- η έλλειψη τροφοδοσίας του σκληρού και εσύ τώρα με επιβεβαίωσες.

Όσον αφορά το DTS- καμία τηλεόραση δεν το υποστηρίζει, γι' αυτό και δε χρειάζεται να στενοχωριέσαι!!;)

Επεξ/σία από george69

να σε διορθωσω ως προς το οτι η 26LH2000 μου επαιζε εξαρχης photo και μουσικη απο το usb stick, απλα ηταν κλειδωμενες οι ταινιες. τις ξεκλειδωσα και ολα μια χαρα :)

χμ! Αν και εχω 2 TV LH (2000 και 3000), δεν δοκιμασα σε καμια εαν παιζει photo και mp3 πριν αλλαξω τις ρυθμισεις για την κανω video player. Παντως συμφωνα με το manual pdf σελ. 82, δεν υποστηριζεται η port usb στην σειρα LH2000 και LH3000.

Δεν παιζει και wmv

χμ! Αν και εχω 2 TV LH (2000 και 3000), δεν δοκιμασα σε καμια εαν παιζει photo και mp3 πριν αλλαξω τις ρυθμισεις για την κανω video player. Παντως συμφωνα με το manual pdf σελ. 82, δεν υποστηριζεται η port usb στην σειρα LH2000 και LH3000.

εγω ομως το ειχα δοκιμασει και μου επαιξαν μια χαρα ;)

Ρε παιδιά δεν έχουμε ακούσει ως τώρα κανέναν κάτοχο Toshiba....

Τί παίζει με αυτές? Άκουσα ότι είναι πολύ καλές τηλεοράσεις και ότι αναπαράγουν και βίντεο από τη USB (αλλά τί φορμάτ κτλ. δεν γνωριζουμε τίποτα...)

Όπως επίσης και για τη Philips, λίγες πληροφορίες έχουμε...

Παρακαλώ όσοι είναι κάτοχοι αυτών των 2 να μας γράψουν καμια σειρά....

Ευχαριστώ...;)

Παρόλο που το έχουμε αναλύσει το θέμα, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει αν η τηλεόρασή του παίζει Dts ήχο, για να μην κουράζει άδικα με posts, μπορεί να δοκιμάσει να κατεβάσει αυτό το αρχείο Dts και αφού το αποσυμπιέσει, μπορεί να το περάσει σε ένα usb φλασάκι να το τεστάρει.

Στη δική μου (LF2500) πάντως όχι απλά δεν έπαιξε, αλλά ούτε καν το διαβάζει!

Παρόλο που το έχουμε αναλύσει το θέμα, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει αν η τηλεόρασή του παίζει Dts ήχο, για να μην κουράζει άδικα με posts, μπορεί να δοκιμάσει να κατεβάσει αυτό το αρχείο Dts και αφού το αποσυμπιέσει, μπορεί να το περάσει σε ένα usb φλασάκι να το τεστάρει.

Στη δική μου (LF2500) πάντως όχι απλά δεν έπαιξε, αλλά ούτε καν το διαβάζει!

Φίλε μου τό'χουμε ξαναπεί ότι καμια τηλεόραση δεν υποστηρίζει DTS ήχο, γιατί είναι θέμα δικαιωμάτων που πρέπει να πληρωθούν στην εταιρία DTS, κάτι το οποίο αν γινόταν θα ανέβαζε το τελικό κόστος του τελικού προιόντος (και επειδή η πρωτεύουσα χρήση μιας τηλεόρασης δεν είναι το Player- δε θεωρούν σκόπιμο να αγοράζουν αυτά τα δικαιώματα);)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...