Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια απο τα ιδια... πριν απο 2 εβδομαδες αγορασα κι εγω την πρωτη μου LCD.

LG φυσικα... αλλα οπως ξερεις ολα αυτα ειναι καθαρα προσωπικα γουστα και επιλογες.

Αρα στο τελος εσυ αποφασιζεις...:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

άλλο ένα + από μένα για το meliconi.

το παρέλαβα σήμερα και ξεκλείδωσα την tv.:-D

με μπέρδεψε λίγο στην αρχή μέχρι να το ρυθμίσω για την lg αλλά στο τέλος όλα καλά.

οπότε καλύτερα με αυτόν τον τρόπο μιας και το θεωρώ πιο σίγουρο.

τώρα έμεινα με το τηλεκοντρόλ στο χέρι μιας και δε νομίζω να μου χρειαστεί άλλη φορά αλλά χαλάλι...

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια χαρακτηριστικά τα κρύβουν οι εταιρίες.

ο κύριος λόγος που αγόρασα την lg 32lh3000 ήταν οι ταινίες από την usb. αλλιώς μπορεί να αγόραζα κάποια άλλη φθηνότερη.

μένει να δοκιμάσω να παίξω κάποια ταινία μόλις βρω το usb key.

να σε ρωτησω κατι γτ ειμαι ετοιμος να την παρω και εγω.

Ξεκλειδωμα εκανες μονο με το τηλεκοντρολ η χρειαστηκε να παιξεις και με το software?

Αν επιτρεπεται απο που και ποσο την πηρες την τν?

@yiannisz3: Φιλε εχει γραφτει αρκετες φορες ως τωρα.....

Με το συγκεκριμενο τηλεχειριστηριο δεν χρειαζεται καμια απολυτως επεμβαση στο software ή firmware.

Ξεκλειδωνει με τη μια οποιο firmware κι αν εχει η LG σου.

Την 32LH3000 εγω την πηρα απο Πλαισο 469 € αλλα υπαρχει πλεον σε περισσοτερα καταστηματα αρκετα φθηνοτερη.

Δες ΕΔΩ!!!!

Χτες παρέλαβα την LF2500 με firmware 3.55 και στάθηκε αδύνατο να μπω στο service menu με οποιοδήποτε κόλπο το οποίο αναφέρεται σε αυτό (και όχι μόνο) thread.

Να μπω στον πειρασμό να αγοράσω το Melliconi;

Θα καταφέρω κάτι;

να σε ρωτησω κατι γτ ειμαι ετοιμος να την παρω και εγω.

Ξεκλειδωμα εκανες μονο με το τηλεκοντρολ η χρειαστηκε να παιξεις και με το software?

Αν επιτρεπεται απο που και ποσο την πηρες την τν?

σου έστειλα pm.

σίγουρα παιδιά αξίζει με το τηλεκοντρόλ

Ξέρουμε αν έχει βγει fw update για τις Philips να παίζουν mkv?

Μπράβο φίλε μου, πολύ ενδιαφέρουσα η ερώτηση σου- και γω θα ήθελα να τη θέσω.

Αν και οι Philips αρχίσουν να παίζουν mkv ο ανταγωνισμός με τις άλλες εταιρείες θα αποκτήσει άλλο-μεγαλύτερο ενδιαφέρον....;)

Παιδιά διάβασα πολλά για την LG 42LF2510. Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω μπορεί να μου πει κάποιος αν χακάρεται; Γιατί είδα ότι στη λίστα http://http://lgusb.wikispaces.com/ αναφέρει μόνο την LG 42LF2500....

Παιδιά διάβασα πολλά για την LG 42LF2510. Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω μπορεί να μου πει κάποιος αν χακάρεται; Γιατί είδα ότι στη λίστα http://http://lgusb.wikispaces.com/ αναφέρει μόνο την LG 42LF2500....

Εγώ έχω την 32LF2510 και την ξεκλείδωσα κανονικά αν και δεν την αναφέρει στο site που αναφέρεις. Οπότε το ίδιο θα ισχύει και για την 42άρα αρκεί να μην έχει 3.48 frimware

#othon.gr έκανες downgrade σε 3.15 για να μπορέσεις να μπεις στο servise menu;

Γειά χαρά φίλοι μου, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, επειδή με ρωτάνε πολλοί φίλοι, να περιγράψουμε και μοντέλα λίγων ιντσών (20'. 22', 23', 26' και 27') που έχουν τη δυνατότητα που περιγράφουμε....

Εγώ προσωπικά έχω άγνοια για τις τηλεοράσεις μικρών διαστάσεων, γι' αυτό θα ήταν χρήσιμο κάποιοι φίλοι που έχουν αγοράσει τέτοιες TV ή γνωρίζουν από γνωστούς τους, να μας καταθέσουν την εμπειρία τους- όσον αφορά στο θέμα μας!! ;);)

Με 32LF2510 και firmware 3.40 κατέβηκα σε 3.15 και μετά έβαλα το 3.55 χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα αν είναι καλύτερα με 3.55 αντί για 3.15 δεν έχω ιδέα... πάντως παίζει μια χαρά.

Επειδή μόλις πήρα την 42LF2510 και έχει firmware 3.40, μπορείς να μου πεις τη διαδικασία για να κάνω το ίδιο;...:-)

Γειά χαρά φίλοι μου, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, επειδή με ρωτάνε πολλοί φίλοι, να περιγράψουμε και μοντέλα λίγων ιντσών (20'. 22', 23', 26' και 27') που έχουν τη δυνατότητα που περιγράφουμε....

Εγώ προσωπικά έχω άγνοια για τις τηλεοράσεις μικρών διαστάσεων, γι' αυτό θα ήταν χρήσιμο κάποιοι φίλοι που έχουν αγοράσει τέτοιες TV ή γνωρίζουν από γνωστούς τους, να μας καταθέσουν την εμπειρία τους- όσον αφορά στο θέμα μας!! ;);)

Aγορασα προσφατα την LG LH2000 26" με fw 3.47.Mπηκα στο EZ ADJUST MENU με το meliconi και εβγαλα το USB στο μενου της..Μου παιζει και απο στικακι και απο εξωτερικο 1 ΤΒ με τροφοδοσια (NTFS) τα παντα και ματροσκες (με ηχο AC3 βεβαια),χωρις προβλημα..Οι υποτιτλοι μου βγαινουν μια χαρα επισης.

Την προτεινω σαν καλη λυση για την κρεβατοκαμαρα οπου τα πολλα καλωδια φερνουν

γκρινια!:-D Την πηρα 300 Ε απο το Πλαισιο.

εννοεις εγγενως η με πειραγμα;

Και έτσι και αλλιώς!!

Πρώτα ας πούμε αυτές που έχουν εγγενώς και μετά αυτές που το αποκτάνε με "πείραγμα".

Κατόπιν αυτών θα συμπεριληφθούν στη λίστα.;)

Υ.Γ. Φίλε papos40, ευχαριστώ για την πλήρη και εμπεριστατωμένη περιγραφή σου για την 26άρα LG LH2000!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...