Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@yiannisz3

για να μπορέσεις να την πειράξεις πρέπει να μπεις στο κρυφό μενού. Όταν το πήραν χαμπάρι στην LG αποφάσισαν να το κλειδώσουν και για αυτό πρέπει να κάνεις downgrade στην 3.15 που δεν ήταν κλειδωμένο.

Επόμενη κίνηση της LG ήταν στα νέα firmware 3.47-48 να μην σου επιτρέπουν να κάνεις downgrade εξού και το brick.

Όμως η πρόσβαση στο μενού αυτό πρέπει να είναι κάπως εφικτή και αυτό γίνετε με το ειδικό τηλεκοντρόλ του service της lg. Υπάρχουν όμως και κάποια universal controls (ή μέσω κινητού) που μπορούν και αυτά να το ενεργοποιήσουν.

αρα αμα εχεις 3,47-48 μονο απο κινητο η αλλο χειριστηριο σωστα?

σημερα παιρνει φιλος το απογευμα LG-37" LH3000 kαι θα παω να του κανω συνδεσεις κτλπ και να δω τι παιζει.Το θεμα ειναι με την εγγυηση ισχυει αμα πειραξεις τα μενου?

Αμα πανε ολα καλα εφυγα και εγω για την 32"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

.Το θεμα ειναι με την εγγυηση ισχυει αμα πειραξεις τα μενου?

κανονικά πρέπει να ισχύει αλλά κανείς δεν θα σου το απαντήσει με σιγουριά και κανείς δεν δίνει όρκο

κανονικά πρέπει να ισχύει αλλά κανείς δεν θα σου το απαντήσει με σιγουριά και κανείς δεν δίνει όρκο

οκ thanks θα ενημερωσω για την 37" αυριο να δουμε το βραδυ τι γινεται...και απο οτι ακουσα την πηρε προσφορα 450ευρω νομιζω, full-hd,mpeg-4 για οποιον ενδιαφερεται

δεν ξερω τι ειδους κλειδωματα εχουν στα 3.47 και 3.48..αλλα απο τη στιγμη που μου λενε να μην πειραξω με up/downgrade και να το κανω με κινητο-τηλεκοντρολ κτλ..προσπαθω να μην ψαχτω πολυ με πιθανο ρισκο για την τσεπη μου και παω με την ασφαλη οδο. εγω το εκανα με ενα series 60 ινητο γρηγορα κι ευκολα...μπαινεις στο service menu και ανοιγεις τις επιλογες για τις ταινιες και τελος. αλλοι το εκαναν με τηλεκοντρολ, οτι βολευει τον καθενα. παντως γινεται :)

οσο για την εγγυηση...το πολυ πολυ με τον ιδιο τροπο να γυρισει η τβ στην original κατασταση αν παρ'ευχη χρειαστει και παπαλα ;)

λοιπον χθες την παρελαβε την τν, πηγα του συνδεσα ps3-nova κτλπ και εψαξα και ειδα οτι εχει την εκδοση 3.55 στο λογισμικο.Αρα αυτο σημαινει οτι πρεπει να μπει πρωτα το 3.15 και μετα παλι το 3.55 η γινεται και χωρις να πειραξεις το λογισμικο με κανα αλλο τηλεκοντρολ?

Οποιος ενδιαφερεται την εχει ο κωτσοβολος στα 444 ευρω.Νομιζω οτι αξιζει για full-hd οποιος ψαχνει σε αυτες τις ιντσες (37") και mpeg4.To σκεφτομαι για την κρεβατοκαμαρα αλλα μαλλον μεγαλη θα μου πεσει...

Αφου διάβασα όλες τις σελιδες με κάνατε να πιστεύω ότι αγοράζοντας την LG SL 9000 έκανα πατάτα.

Βασικά τη πήρα 880ευρώ.

Δηλαδή είναι πού μάπα το καρπούζι???

Αφου διάβασα όλες τις σελιδες με κάνατε να πιστεύω ότι αγοράζοντας την LG SL 9000 έκανα πατάτα.

Βασικά τη πήρα 880ευρώ.

Αφου ειναι στη λιστα,τελευταια στις LG τι ανησυχεις; :-)

LG

LCD

32LF2500 (firmware 3.15) (όχι mkv)

32LH3000 (με πείραγμα στις ρυθμίσεις)

32/37/42/47LH40xx

32/37/42/47LH50xx

32/37/42/47LH70xx

42/47LH90xx

32/42/47SL80

42/47SL90

Βασικά τη πήρα 880ευρώ.

Μου φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καλά αυτά που γράφονται εδώ φίλε μου....

Η LG SL 9000 είναι μια από τις καλύτερες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, ενώ από πλευράς ντιζάιν, μαζί με το αδερφάκι της- την LG SL 8000 και την σειρά UE-Bx000 της Samsung είναι οι κορυφαίες!!

Όσον αφορά το θέμα μας, και η SL 8000 και η SL 9000 έχουν ολοκληρωμένους Media Players που παίζουν τα πάντα χωρίς να χρειάζονται ξεκλείδωμα από το Service Menu (όπως φυσικά και οι υπέροχες Samsung Series UE B7/8/9000 και οι B650 & B750).

;);)

Φιλε μου εμενα δεν με δυσκολεψε...Οταν το παρεις ακολουθα τις οδηγιες για να ελενξεις

με το καταλληλο κωδικο την LG σου και κατοπιν βαλε στο κουμπι ΒΑCK του τηλεκοντρολ

τον κωδικο 255 ως εξης Με το κοντρολ να ναι στραμμενο προς την τιβι πατα μαζι ΟΚ και ΤV μεχρι να αναβοσβυσει αργα το κοκινο λαμπακι του κοντρολ βαλε αμεσως το 255 και μετα κρατα πατημενο το πληκτρο BACK.Tο λαμπακι αναβοσβυνει 3 φορες' Αυτο ηταν!Πρεπει να σου εχει βγαλει το εικονιδιο για το password..μετα ακολουθα τις οδηγιες απο το λινκ http://lgusb.wikispaces.com/ [tool option 3 κλπ]

Προσπαθησε αξιζει τον κοπο!:-;)

P.S για το δευτερο ερωτημα δες εδω http://www.cme.it/meli2/help1.php?mtm=a8&idm=gb

P.S 2 Την LG αναθεσε την στο πληκτρο TV

Ολα καλα κι ωραια με το τηλεχειριστηριο οσο αφορα τον κωδικο 0032 για τις LG

αλλα αυτο που αναφερει εδω για τον 14ψηφιο κωδικο, πως τον προγραμματιζουμε

και τι ακριβως χρειαζεται;

Αν το καταλαβε καποιος ας μας δωσει τα φωτα του.

"The programming code for LG xxLHxxxx ( or LF or LU ) televisions is 98000142164260"

:shifty: :shifty: :shifty:

@ AggeL0S Φιλε μου απο την στιγμη που καταφερες να δουλεψεις με το meliconi την τιβι σου με τον 0032 ή οποιον αλλο κωδικο τοτε ΔΕΝ σου χρειαζεται πουθενα ο 14ψηφιος αυτος κωδικος παρα μονο ο κωδ. 255 που τον εισαγεις οπως εξηγω στο ποστ μου..

Καλο ξεκλειδωμα :-)

@ papos40 Ευχαριστω φιλε μου να'σαι καλα :)

Το meliconi το πηρα απλα για δευτερο τηλεχειριστηριο και για να υπαρχει...

Tο ξεκλειδωμα το εκανα ηδη με το 3.15 και μετα εβαλα και το 3.55 και ολα λειτουργουν αψογα.

Απλα απο περιεργια ρωτησα για ποιο λογο δινει ο τυπος αυτον το 14ψηφιο κωδικο.

Το 255 το εβαλα κι αυτο χωρις κανενα προβλημα χαρη στις οδηγιες σου.

Τωρα μπορω να αρχισω τις επισκεψεις σε φιλους που εχουν νεες LG TV και φοβουνται να κανουν τα κολπα με τα firmware :-)

άλλο ένα + από μένα για το meliconi.

το παρέλαβα σήμερα και ξεκλείδωσα την tv.:-D

με μπέρδεψε λίγο στην αρχή μέχρι να το ρυθμίσω για την lg αλλά στο τέλος όλα καλά.

οπότε καλύτερα με αυτόν τον τρόπο μιας και το θεωρώ πιο σίγουρο.

τώρα έμεινα με το τηλεκοντρόλ στο χέρι μιας και δε νομίζω να μου χρειαστεί άλλη φορά αλλά χαλάλι...

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια χαρακτηριστικά τα κρύβουν οι εταιρίες.

ο κύριος λόγος που αγόρασα την lg 32lh3000 ήταν οι ταινίες από την usb. αλλιώς μπορεί να αγόραζα κάποια άλλη φθηνότερη.

μένει να δοκιμάσω να παίξω κάποια ταινία μόλις βρω το usb key.

εδω και λίγες μέρες λεω να αγοράσω την samsung LE37B650.

σήμερα είδα οτι και η LG 37LH7030 ειναι εξίσου καλή, παίζει κι αυτή mkv κλπ. και ειναι κι αρκετά πιο φτηνή :-)

μεταξύ των δύο, ποια προτείνετε;

@barbaraa Δεν νομιζω οτι θελει και πολυ σκεψη :-)

κι εγώ θα προτιμήσω να δώσω πιο λίγα :-)

το θέμα ειναι, απο άποψη εικόνας, ήχου κι άλλων δυνατοτήτων η LG 37LH7030 ειναι εξίσου καλή; ειναι η πρώτη lcd που παίρνω κι ελπίζω να την κρατήσω κάποια χρόνια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...