george69 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 πληροφοριακά οι Philips έχουν αρκετό input lag και οι LG δεν φτάνουν Samsung & Sony... Και γω να σε πληροφορήσω ότι η LG σειρά SL80 βραβεύτηκε από την EIZA ως η καλύτερη LCD τηλεόραση της χρονιάς για φέτος (2009) !!!;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 και στα αμάξια να δεις τι βραβεύονται ως τα καλύτερα της χρονιάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Συγνώμη αλλά κάνεις λάθος! Έχω τηλεόραση Samsung κανονική (όχι σειράς UE, δηλ. τεχνολογίας LED) και παίζει μια χαρά τα πάντα από USB και mkv με Ελληνικά! Επίσης συνδέεται στο Internet και στο YouTube!!! Η τηλεόρασή μου είναι σειράς B650 (συγκεκριμένα η LE37B650) και απ' ό,τι ξέρω όλες της σειράς B τα υποστηρίζουν αυτά (αν και δεν κόβω το κεφάλι μου γι' αυτό). Πάντως τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για την τέλεια εικόνα (κυρίως στα χρώματα), ενώ κάνει απιστευτο upscaling!!! Α, ωραία! Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση... Δεν το ήξερα, ότι η Samsung B650 "διαβάζει" και mkv! Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Εγώ νόμιζα ότι διαβάζει μονάχα DivX... Άρα και η Samsung στα σχετικά φθηνά της μοντέλα (σε σχέση με τη σειρά UE, εννοώ..), έχει ενσωματώσει ολοκληρωμένους media players!! Και άρα η γκάμα επιλογών μας μεγαλώνει!;) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2009 από george69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 πληροφοριακά οι Philips έχουν αρκετό input lag και οι LG δεν φτάνουν Samsung & Sony... Mιας και το ανεφερες Thresh ηθελα να σε ρωτησω εχει σχεση με το προβλημα που λενε οτι εχουν αυτες οι τηλεορασεις οτι εχουν μεγαλη καθυστερηση .Πχ σε ενα μονιτορ διαβαζεις αποκριση 5ms ,η samsung η σειρα 8 η 46΄΄ τι αποκριση εχει ? Επισης το θεμα της αποκρισης εχει να κανει με οποιοδηποτε input δηλαδη ειτε απο ps3(360) ,είτε απο ταινια dvd(br) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 το input lag ενδιαφέρει μόνο τους gamers, συγκεκριμένα αυτούς που παίζουν multiplayer και δεν έχει άμεση σχέση με το response time, "απλά" προστίθεται σε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Symbad Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Είναι βέβαιο ότι η σειρά της samsung Β650 παίζει mkv αρχεία; Γιατί εγώ την έχω 2 μήνες (χωρίς αναβάθμιση firmware) και σίγουρα δεν παίζει mkv. Αν βγήκε καινούριο firmware που τα υποστηρίζει ας ενημερώσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 το input lag ενδιαφέρει μόνο τους gamers, συγκεκριμένα αυτούς που παίζουν multiplayer και δεν έχει άμεση σχέση με το response time, "απλά" προστίθεται σε αυτό... Καταλαβα...Το response time ομως στις samsung δεν το αναφερει ,ενω στην lg την καινουργια λεει 1ms .To λεω γιατι σε ενα ξενο review που ειχε postarei ενα παιδι εδω δεν διαβασα καλα λογια για το συγκεκριμενο τεχνικο σημειο της samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Είναι βέβαιο ότι η σειρά της samsung Β650 παίζει mkv αρχεία; Γιατί εγώ την έχω 2 μήνες (χωρίς αναβάθμιση firmware) και σίγουρα δεν παίζει mkv. Αν βγήκε καινούριο firmware που τα υποστηρίζει ας ενημερώσει κάποιος. Φίλε μου, δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν θυμάμαι καλά υπάρχουν 2 μοντέλα Β650. Στο ένα μετά την αναγραφή Β650 αναγράφεται T2 νομίζω?? Δεν είμαι σίγουρος...Μήπως το ένα από τα δύο παίζει και το άλλο δεν παίζει mkv??? Κι εγώ ήξερα, ότι από το μοντέλο UExxB8000 και μετά υποστηρίζονται αρχεία mkv, αλλά ο φίλος superor παραπάνω με διέψευσε ως κάτοχος της LE37Β650. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2009 από george69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Παλικάρια έχω την εξής απορία...έχω την παρακάτω τηλεόραση.. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=94561 Η συγκεκριμένη διαθέτει 2 θύρες USB..Σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι αν η συγκεκριμένη μπορεί να παίξει .mkv αρχεία από το USB καθώς είχα κάνει μια απόπειρα να την συνδέσω με έναν εξωτερικό σκληρό που διαθέτω αλλα δεν έυρισκε καμία σύνδεση...Ο σκληρός είναι ο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303881 Αν όντως γίνεται τι ακριβώς πρέπει να κάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά, δε θυμάμαι ακριβώς αν η δική μου είναι Τ2 ή όχι, όταν πάω σπίτι θα το κοιτάξω... αλλά μου κάνει εντύπωση, υποθέτω ότι η αναβάθμιση μπορεί να το προσθέτει... Εγώ πάντως έχω βάλει και κάτι βιντεάκια που βρήκα στο ίντερνετ για τεστ του full hd (κάτι animation) που ήταν mkv αλλά και το ντοκυμανταίρ, το Home (το οποίο είχε μάλιστα και DTS ήχο και δεν έπαιζε, οπότε και αναγκάστηκα να το μετατρέψω). Ειδικά για τα animation τα έβαλα αμέσως σχεδόν μόλις την πήρα χωρίς να κάνω αναβάθμιση (μετά έκανα, ίσως στο Home να ήταν αναβαθμισμένη). Όσο για τον σκληρό, έχω ακριβώς τον ίδιο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τον έχω δοκιμάσει και δουλεύει... Μάλιστα θυμάμαι ότι τον "κρέμασα" από το πλάι γιατί έχει μικρό καλώδιο! Πάντως, δες μήπως δεν τον έβαλες στη σωστή θύρα, γιατί μόνο η μία από τις δύο υποστηρίζει σκληρούς δίσκους (δηλ. δίνει αρκετό ρεύμα). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:09 ---------- Mιας και το ανεφερες Thresh ηθελα να σε ρωτησω εχει σχεση με το προβλημα που λενε οτι εχουν αυτες οι τηλεορασεις οτι εχουν μεγαλη καθυστερηση .Πχ σε ενα μονιτορ διαβαζεις αποκριση 5ms ,η samsung η σειρα 8 η 46΄΄ τι αποκριση εχει ?Επισης το θεμα της αποκρισης εχει να κανει με οποιοδηποτε input δηλαδη ειτε απο ps3(360) ,είτε απο ταινια dvd(br) ? Όσον αφορά το input lag, επειδή έχω xbox360 (και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα την τηλεόραση) το είδα και εγώ που το έλεγαν, αλλά επίσης είδα κάπου ότι στην είσοδο vga (ειδικά αν βάλεις επιλογή "Παιχνίδι") έχει καλύτερο... Οπότε το συνδέω με vga και όχι με hdmi και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα πρόβλημα! Πάντως για την απόκριση, νομίζω ότι υπολογίζεται μέσα στην τιμή του lag... Γενικά (όχι για παιχνίδια), όσο μεγάλη απόκριση και να έχει δεν σε πειράζει, απλά αργεί λίγο να ανταποκριθεί στις εντολές και τα κανάλια παίζουν λίγο "αργοπορημένα"! Αλλά ποιος το καταλαβαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 όχι η απόκριση δεν υπολογίζεται μέσα στην τιμή του lag... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Είναι βέβαιο ότι η σειρά της samsung Β650 παίζει mkv αρχεία; Γιατί εγώ την έχω 2 μήνες (χωρίς αναβάθμιση firmware) και σίγουρα δεν παίζει mkv. Αν βγήκε καινούριο firmware που τα υποστηρίζει ας ενημερώσει κάποιος. εγώ την έχω κανα μήνα και παίζει mkv χωρίς να χρειαστεί κανένα firmware, +1 λοιπόν από μένα για την σειρά b650, δεν είναι tv, είναι multimedia tv, απίστευτα χαρακτηριστικά και απίστευτη οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demosdem Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει αυριο να αγοράσω μια τηλεόραση. Πολύ με δελεάζουν αυτές που μπορούν παιξουν απο USB stick ταινίες DIVX με ελληνικούς υπότιτλους. Λοιπόν επειδή oi Samsung βγαίνουν ακριβα σκέφτομαι να πάρω αυτή LG 47LH5000. Επειδή θα δώσω αυριο μια 32 Toshiba που έχω και εαν μεινω χωρίς τηλεόραση θα 'εχω πρόβλημα σκέφτομαι αυτήν. Την βρήκα στο Perfect Shop με 1088 ευρώ. Τι λέτε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγω εχω την LG 32 LH3000 http://www.skroutz.gr/s/41794/LG-32LG3000-32%22.html Παίζει και αυτή τα πάντα. Απλά θέλει να μπεις στο service menu και να ξεκλειδώσεις την δυνατότητα για αναπαραγωγή HD απο usb. Κανόνικά πάνω γράφει usb in service only και είναι μόνο για firmware upgades. Να το only service μήνυμα που αναγράφεται πάνω της. Να το hiden menu που βγαίνει αν κρατήσεις το ok πατημένο στο τηλεκοντρόλ και στην οθόνη για 5 δεύτερα. Μετά πατάς 4 μηδενικά και μπαίνεις στο κρυφό μενού εδω. Μετά τρίτο μενού και είσαι εδω. Στο μενού αυτό επιλέγεις HD στην δεύτερη γραμμή. Και μετά εχεις τα πάντα όλα on. Αυτό το μενού γίνεται pop up κάθε φορά που βάζεις μέσα κάποιο usb. Εδω η οθόνη σε ενα standard divx με srt ελληνικό σε πολύ καλό μέγεθος!!! Και εδω σε ενα mkv !!! Δυστηχώς στο rec που ηταν το μόνο HD που είχα και δοκίμασα δεν είχα ήχο για κάποιο λόγο. Και είχε και spanish subs encoded πάνω στο video που δεν μπορούν να αφαιρεθούν ούτε στο pc βέβαια. So far so good. Για τηλεορασούλα 360 ευρό μια χαρά είναι και σε απεικόνηση και σε features. Το μόνο κακό είναι πως σου βγάζει άχρηστα τα htpc-media players-media centres που εχεις χρησοπληρώσει για να τα χρησημοποιήσεις με την TV κα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.:lol: Ούτε ήχος απο pc ούτε drivers ούτε τπτ. Απλό plug and play και εχεις και HD!!! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2009 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 παιδια η lg 32lg2000 δεν παιζει να σηκωνει καμια μοντα ε? εχει usb παντως... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:31 ---------- τωρα που το λεει ο φιλος απο πανω για να το δοκιμασω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:34 ---------- δεν βλεπω κανενα κρυφο μενου να βγαινει... τζιφος... την πατησα με την αλλαγη του μοντελου lg σε lh (και σε αυτόν τον τομέα...) :-@ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:49 ---------- αρχίζω να παρακαλάω να μου χαλάσει μπας και μου την αντικαταστήσουν με καμια lh... Έλεος δηλαδή...τοσο γκαντέμης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα