kgian Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως την 22LG2000 την ξεκλείδωσα και παίζει μια χαρά τις ταινίες από την USB μόνο λίγο στις 1920Χ1080 κομπιάζει.Την λειτουργώ μόνο με φλασάκι για την ώρα ίσως με σκληρό δίσκο να είναι πιο γρήγορη. Μοναδικό παράπονο, για μένα, το ότι δεν κρατάει την θέση που σταμάτησα την ταινία. Α! Ξέχασα version έχω κρατήσει την 3.15 που είχε γιατί φοβήθηκα να βάλω την 3.55 έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω αν διορθώνει το κόμπιασμα στις full HD ταινίες. Αντιγράφω απο το http://lgusb.wikispaces.com/ "Supported models The models that this hack can be applied to are the LH, LF & some LU series EUROPEAN MODELS. Don't try this with the USA/CANADA/ASIA/AUSTRALIA MODELS as you will brick your TV! LH2000 - LH3000 - LH4000 - LU4000 - LU5000 - LF2500 -> the rest of models already have USB working" Δεν αναφέρεται τίποτα για την σειρά LG. Είσαι σίγουρος πως έχεις την 22LG2000 ;
klong Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αντιγράφω απο το http://lgusb.wikispaces.com/ "Supported models The models that this hack can be applied to are the LH, LF & some LU series EUROPEAN MODELS. Don't try this with the USA/CANADA/ASIA/AUSTRALIA MODELS as you will brick your TV! LH2000 - LH3000 - LH4000 - LU4000 - LU5000 - LF2500 -> the rest of models already have USB working" Δεν αναφέρεται τίποτα για την σειρά LG. Είσαι σίγουρος πως έχεις την 22LG2000 ; :shock: Ναι εγώ έχω την LG 22LH2000 το LG μπήκε κατά λάθος.
paokara Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να βρεθει. [πως το εννοεις εσυ το απλο; ] Φυσικα και θα το επαιρνα.... Δυστυχως ομως το fully8 (universal remote control) δεν υπαρχει διαθεσιμο στην ελλαδα και δυστυχως δεν διαθετουμε ολοι καρτες η αλλους τροπους για παραγγελια απο το εξωτερικο. Κατα τ'αλλα συμφωνω απολυτα οτι ειναι ο απλουστερος και ασφαλεστερος τροπος. Όχι απο εδώ το πήρα εγώ (θεσσαλονίκη) και μάλιστα δεν έψαξα καθόλου στο πρώτο κατάστημα που μπήκα το βρήκα αμέσως.
Loser Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 για την b6000 που είχε αναφερθεί νωρίτερα να ενημερώσω ότι όντως γίνετε να ξεκλειδωθεί και να παίζει κανονικά ταινίες (που παίζουν και οι υπόλοιπες samsung) με τον εξής τρόπο: -έχοντας την κλειστή (standby) πατάμε στο τηλεκοντρόλ info-menu-mute-power -όταν ανοίξει έχει ανοίξει και το κρυφό μενού της samsung -πάμε εκεί που λέει model και αλλάζουμε την τιμή από b6000 σε b7000 -κλείνουμε και αυτό ήταν! (αν είναι εύκολο να προστεθεί και στην αρχική όπως είναι και η LH3000 θα ήταν χρήσιμο ευχαριστώ)
Alxnks Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 παιδια...ειπα σημερα να ασχοληθω με το ξεκλειδωμα της 26lh2000 μου. δοκιμασα πριν λιγο με ενα windows mobile κινητο και το προγραμμα που λενε...δεν καταφερα να του κανω import το database που λενε με τιποτα ομως. δοκιμασα μετα με ενα s60 (n95) με τον τροπο που λενε...και δουλεψε! το ξεκλειδωσα! (οταν πατας menu εχει προσθεσει μια εικονα που λεει εισοδος και μια αλλη που λεει usb). εμενα το πρασινο κουμπι που ειχε την εξοικονομηση ενεργειας, ειχε και διαφορες αλλες επιλογες οπως πχ το χρονοδιακοπτη υπνου. τωρα αυτο αλλαξε...στο πρασινο κουμπι ειναι μονο η εξοικονομηση ενεργειας και ολα τα υπολοιπα ειναι σε ενα μικρο κατω δεξια κουμπι (quick view)..εκει ειναι και η επιλογη για αποσυνδεση της συσκευης usb που οπως λενε και στις οδηγιες τους πρεπει να το κανουμε παντα για να μην χαθουν δεδομενα (την πρωτη φορα που δεν το προσεξα και εβγαλα το στικακι με τη μια μου εβγαλε μια προειδοποιηση οτι αποσυνδεθηκε η συσκευη usb..ευτυχως δεν εχασα δεδομενα). απο εκει και περα...εκανα ηδη μια δοκιμη με ετοιμο divx αρχειο (που ειχα φτιαξει με το aviaddxsubs) και δεν την παλευε με τους υποτιτλους καθολου. οταν ομως εβαλα το αντιστοιχο avi με τους srt υποτιτλους...τελεια!!! οποτε απο εκει που σκεφτομουν για ενα media player..μολις απεκτησα...δωρεαν!!! εβαλα ηδη μια προεκταση γιατι η προσβαση στο πισω μερος της τβ μου ειναι δυσκολη..θα περναω ταινιες κτλ σε εναν εξωτερικο δισκο που εχω και ετοιμος!!
george69 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) για την b6000 που είχε αναφερθεί νωρίτερα να ενημερώσω ότι όντως γίνετε να ξεκλειδωθεί και να παίζει κανονικά ταινίες (που παίζουν και οι υπόλοιπες samsung) με τον εξής τρόπο:-έχοντας την κλειστή (standby) πατάμε στο τηλεκοντρόλ info-menu-mute-power -όταν ανοίξει έχει ανοίξει και το κρυφό μενού της samsung -πάμε εκεί που λέει model και αλλάζουμε την τιμή από b6000 σε b7000 -κλείνουμε και αυτό ήταν! (αν είναι εύκολο να προστεθεί και στην αρχική όπως είναι και η LH3000 θα ήταν χρήσιμο ευχαριστώ) Φίλε μου, μπράβο! Η πληροφορία σου είναι χρησιμότατη! Θα βοηθήσει πολλούς που είναι κάτοχοι της Β6000. Θα την προσθέσω στο αρχικό topic αμέσως! ---------- Προσθήκη στις 11:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ---------- Λοιπόν φίλοι μου, όσον αφορά το ξεκλείδωμα της Samsung Β6000 (χάρη στο φίλο Loser) έψαξα το θέμα πιό διεξοδικά στο διαδίκτυο και ανακάλυψα ενδιαφέροντα πράγματα. Οι κάτοχοι της Samsung Β6000 μπορούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες εδώ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2010 από george69
greendaz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει μετά από τόση κουβέντα - σύγχυση θά' λεγα - μια λίστα με τις καλύτερες τηλεοράσεις που παίζουν σίγουρα από τη usb κάτω από 800 ευρώ; Έχω μπερδευτεί.... Εκείνη η λίστα που είναι στην αρχή του topic δεν έχει αλλάξει καθόλου μετά από την πάροδο 3 μηνών; ---------- Προσθήκη στις 13:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:44 ---------- ...και συνεχίζω λέγοντας ότι μου δίνει την εντύπωση ότι μόνο η samsung που αναφέρει ρητά ότι έχει ενσωματωμλενο media player τα παίζει όλα... χωρίς πειράγματα και άλλα....
george69 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει μετά από τόση κουβέντα - σύγχυση θά' λεγα - μια λίστα με τις καλύτερες τηλεοράσεις που παίζουν σίγουρα από τη usb κάτω από 800 ευρώ; Έχω μπερδευτεί.... Εκείνη η λίστα που είναι στην αρχή του topic δεν έχει αλλάξει καθόλου μετά από την πάροδο 3 μηνών; Αλλάζει φίλε μου.....Κάθε τόσο προσθέτουμε μοντέλα. Και όχι μόνο αυτά που επίσημα υποστηρίζουν αναπαραγωγή ταινιών, αλλά ακόμα κι αυτά που έχουν κρυμμένη αυτή την επιλογή και χρειάζεται να την ξεκλειδώσεις από το Service Menu! ---------- Προσθήκη στις 13:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:09 ---------- [/color]...και συνεχίζω λέγοντας ότι μου δίνει την εντύπωση ότι μόνο η samsung που αναφέρει ρητά ότι έχει ενσωματωμλενο media player τα παίζει όλα... χωρίς πειράγματα και άλλα.... Όχι μόνο η Samsung φίλε μου, αλλά και η LG σειρά SL τα παίζει όλα χωρίς "πειράγματα";)
papos40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καταρχήν νά ευχαριστησω που χαρη σε σας αξιοποιήσαμε πληρως τις τηλεοράσεις μας ή καναμε σωστή αγορά οπως εγώ.Νά πώ λοιπόν ότι ξεκλείδωσα την LG 26 LH2000 μέ το τηλεχειριστηριο πού υποδειξατε.Τό βρήκα στό Γαλάτσι μέ 13 Ε.Όποιος θελει θα το βρεί εδώ http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32182 Ακολουθήστε τις οδηγιες απο το help on line.Καλή επιτυχία !
cyber_katsarida Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια καταρχήν νά ευχαριστησω που χαρη σε σας αξιοποιήσαμε πληρως τις τηλεοράσεις μας ή καναμε σωστή αγορά οπως εγώ.Νά πώ λοιπόν ότι ξεκλείδωσα την LG 26 LH2000 μέ το τηλεχειριστηριο πού υποδειξατε.Τό βρήκα στό Γαλάτσι μέ 13 Ε.Όποιος θελει θα το βρεί εδώ http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32182Ακολουθήστε τις οδηγιες απο το help on line.Καλή επιτυχία ! δηλαδή με αυτό το τηλεχειριστήριο μπορώ να ξεκλειδώσω εύκολα την 32lh3000 με το 3,48; είναι απλή διαδικασία ή θέλει δουλειά....; που μπορώ να βρώ αναλυτικές οδηγίες γι αυτό το χειριστήριο; στο http://lgusb.wikispaces.com/IR+Hack αναφέρει αναλυτικά μόνο για χρήση με κινητό. εκτός αν δεν το είδα εγώ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2010 από cyber_katsarida
papos40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) δηλαδή με αυτό το τηλεχειριστήριο μπορώ να ξεκλειδώσω εύκολα την 32lh3000 με το 3,48;είναι απλή διαδικασία ή θέλει δουλειά....; Φιλε μου εμενα δεν με δυσκολεψε...Οταν το παρεις ακολουθα τις οδηγιες για να ελενξεις με το καταλληλο κωδικο την LG σου και κατοπιν βαλε στο κουμπι ΒΑCK του τηλεκοντρολ τον κωδικο 255 ως εξης Με το κοντρολ να ναι στραμμενο προς την τιβι πατα μαζι ΟΚ και ΤV μεχρι να αναβοσβυσει αργα το κοκινο λαμπακι του κοντρολ βαλε αμεσως το 255 και μετα κρατα πατημενο το πληκτρο BACK.Tο λαμπακι αναβοσβυνει 3 φορες' Αυτο ηταν!Πρεπει να σου εχει βγαλει το εικονιδιο για το password..μετα ακολουθα τις οδηγιες απο το λινκ http://lgusb.wikispaces.com/ [tool option 3 κλπ] Προσπαθησε αξιζει τον κοπο!:- P.S για το δευτερο ερωτημα δες εδω http://www.cme.it/meli2/help1.php?mtm=a8&idm=gb P.S 2 Την LG αναθεσε την στο πληκτρο TV Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2010 από papos40
billyme Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 παιδια ηθελα να ξερω αν ενας μικρος εξωτερικος σκληρος (150-250GB) χωρις τροφοδοσια ρευματος θα δουλευει με τις τηλεορασεις αυτες?
metalmike Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Χρησιμοποιω 500ρη 2.5" σκληρο χωρις τροφοδοσια χωρις κανενα προβλημα
yiannisz3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 παιδια αφου διαβασα και τις 29 σελιδες εχω καποιες αποριες... 1)Γτ στην εκδοση 3.47-48 δεν μπορεις να ενεργοποιησεις την θυρα?δεν εχει αυτη την επιλογη?και γιατι γινεται μεσω κινητου η αλλου τηλεκοντρολ αμα δεν μπορεις να αλλαξεις την εκδοση? 2)Αν τις πειραξεις τις ρυθμισεις και ενεργοποιησεις να παιζει ταινιες, μετα σε ασχετη φαση αμα παθει κατι η τηλεοραση(πχ καμμενα πιξελ,μαυρες μπαρες)παιζει να μην ισχυει η εγγυηση? 3)downgrade σε 3.15 κανουμε γτ μονο σε αυτην την εκδοση μπορεις να την πειραξεις? Εχω αυτες τις αποριες και ειμαι ετοιμος να παρω την 32¨ την lg για την κρεβατοκαμαρα και αφου μπορω να αποφυγω και δευτερο player(εχω ηδη ενα στο σαλονι)καλα θα ηταν να λυσω μερικες αποριες μου με την βοηθεια σας
Loser Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 @yiannisz3 για να μπορέσεις να την πειράξεις πρέπει να μπεις στο κρυφό μενού. Όταν το πήραν χαμπάρι στην LG αποφάσισαν να το κλειδώσουν και για αυτό πρέπει να κάνεις downgrade στην 3.15 που δεν ήταν κλειδωμένο. Επόμενη κίνηση της LG ήταν στα νέα firmware 3.47-48 να μην σου επιτρέπουν να κάνεις downgrade εξού και το brick. Όμως η πρόσβαση στο μενού αυτό πρέπει να είναι κάπως εφικτή και αυτό γίνετε με το ειδικό τηλεκοντρόλ του service της lg. Υπάρχουν όμως και κάποια universal controls (ή μέσω κινητού) που μπορούν και αυτά να το ενεργοποιήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα