billyme Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 βρεθηκε κ η αιτια με το θεμα των υποτιτλων. το προβλημα το δημιουργουν οι υποτιτλοι οι οποιοι περιεχουν εντονη ή πλαγια γραφη ή υποτιτλοι με χρωμα, ο λογος που οι SubStationAlpha δεν εχουν προβλημα ειναι διοτι με την μετατροπη δεν αναγνωριζονται strings οπως <b> κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greendaz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια ενημερωμένη αναλυτική λίστα για τις τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη usb θύρα τους σαν κι αυτή που είναι στην αρχή του θέματος, απλά ενημερωμένη?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paokara Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά γιατί δεν παίρνεται ενα universal remote control (13-14 ευρώ κάνει περίπου και είναι εύκολο να βρεθεί)που προτείνουν στο site και να κάνετε το ξεκλείδωμα έγω έτσι την ξεκλείδωσα σε πέντε λεπτά είναι πανεύκολο και δεν έχει κανένα κίνδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) παιδια σχετικα με τα firmware. οσοι εκαναν υποβαθμιση σε 3.15 και ενεργοποιησαν τη usb ολα πηγαν καλως. αλλα αρκετοι (οχι ολοι)που μετα προσπαθησαν να κανουν αναβαθμιση του firmware και συγκεκριμενα στο 3.55 κατεληξαν με χαλασμενη τηλεοραση. γνωμη μου, ή κατεβαζεις σε 3.15 και την ξεκλειδωνεις και απλως μενεις στο 3.15 ή κανεις αυτο που ειπε ο φιλος με το τηλεχειριστηριο.για να εισαι και σιγουρος βρε αδερφε.επισης προσοχη με το 3.15. αν προσπαθητε να το κατεβασετε θα δειτε πως καθε φορα το download εχει και διαφορετικη χωρητικοτητα.το σωστο fιrmware εχει 19,7 mb χωρητικοτητα. ---------- Προσθήκη στις 11:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:27 ---------- εγώ πάντως βρήκα ένα ποστ σε forum(δε θυμάμαι που ακριβώς, πάντως ήταν σε ξένο, νομίζω στο avforums) από κάποιον που ισχυρίζεται ότι το έκανε και δούλεψε 3.48->3,55->3,15->3,55.(δε τον εμπιστεύομαι και τόσο μιας και ηταν το μοναδικό του post) αλλά έχω διαβάσει και από άλλον χρήστη πως ενδέχεται να μην πιάνει λόγω διαφορετικού hardware. Σκέφτομαι να το κάνω αλλά φοβάμαι το βρήκα το σαιτ http://lgusb.wikispaces.com/message/view/home/18830893 πιστευω πως ειναι μουφα. εμενα πρωτα πρωτα αυτη η απορια μου ηρθε στο νου.''μα καλα και αν αναβαθμισω στο 3.55,πεσω στο 3.15 και κανω την εργασια απο την αρχη πειραζει;'' δηλαδη αυτοι που ασχοληθηκαν επισταμμενως με το θεμα δεν ειχαν την ιδια απορια; ''ρητορικο ερωτημα''.προφανως για να ειναι ο μονος ειναι και μουφα.ασε που δε λεει τη σωστη διαδικασια για την αναβαθμιση. αυτος ισχυριζεται πως τοποθετησε το usb stick και αυτοματως η τηλεοραση του ζητησε αναβαθμιση. ξεχασε φαινεται να πει πως πρεπει να εισαι στο μενου και να πατησεις το πληκτρο fav 7 φορες. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2010 από gdriver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά γιατί δεν παίρνεται ενα universal remote control (13-14 ευρώ κάνει περίπου και είναι εύκολο να βρεθεί)που προτείνουν στο site και να κάνετε το ξεκλείδωμα έγω έτσι την ξεκλείδωσα σε πέντε λεπτά είναι πανεύκολο και δεν έχει κανένα κίνδυνο. ναι προφανως υπαρχει κι αυτος ο τροπος που περιγραφουν στο site και ειναι επισης ευκολος και ακινδυνος. εγω απλα ειπα για τη χρηση καποιου κινητου οπως παλι περιγραφουν γιατι οσο να ναι...τεχνολογικο φορουμ ειμαστε, λογικα κατι θα παιζει να εχει καποιος user και επισης να ειναι και λιγο σχετικος με αυτα, αλλιως καλα ειναι να μην προσπαθησει καν, αν ξερει να τον βοηθησει καποιος φιλος του εχει καλως...αλλιως κριμα ειναι να καταληξει με καμια lcd που θα ειναι καλη μονο για διακοσμητικους λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeL0S Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά γιατί δεν παίρνεται ενα universal remote control (13-14 ευρώ κάνει περίπου και είναι εύκολο να βρεθεί)που προτείνουν στο site και να κάνετε το ξεκλείδωμα έγω έτσι την ξεκλείδωσα σε πέντε λεπτά είναι πανεύκολο και δεν έχει κανένα κίνδυνο. Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να βρεθει. [πως το εννοεις εσυ το απλο; ] Φυσικα και θα το επαιρνα.... Δυστυχως ομως το fully8 (universal remote control) δεν υπαρχει διαθεσιμο στην ελλαδα και δυστυχως δεν διαθετουμε ολοι καρτες η αλλους τροπους για παραγγελια απο το εξωτερικο. Κατα τ'αλλα συμφωνω απολυτα οτι ειναι ο απλουστερος και ασφαλεστερος τροπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyme Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ακομα μια επισημανση για την σειρα LH30 της LG παιζει κ flv αρχεια εφοσον ειναι H264, απλα πρεπει να μετονομασετε το αρχειο σε επεκταση MKV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Για να έχουμε μερικές συγκεκριμένες απαντήσεις. Αυτή την στιγμή η πιο φθηνή που παίζει από την θύρα USB ταινίες 100% (π.χ. διαβάζω για διαφορετικά fw στις LG), ποια είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r0mph Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει μοντέλα μικρών τηλεοράσεων (<=22''-23'') που να παίζουν divx από το usb τους είτε με κάποια μετατροπή είτε από τη μανούλα τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greendaz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Γνωρίζει κάποιος να μου πει για το movie 2.0 της samsung αν είναι το ίδιο σε όλα τα μοντέλα που το υποστηρίζουν ή διαφέρει ως προς τα είδη των βίντεο - ήχων που μπορεί να αναπαράγει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδιά τελικά η 32lg2000 μου μπορει να ξεκλειδωθεί; κάποιος φίλος παραπάνω είχε γράψει ναι αλλα με την αναζ'ητηση μου στο ιντερνετ δε βρίσκω κάτι οπότε το σκέφτομαι να μην κάνω και καμιά ζημιά στην τηλεόραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klong Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδιά τελικά η 32lg2000 μου μπορει να ξεκλειδωθεί; κάποιος φίλος παραπάνω είχε γράψει ναι αλλα με την αναζ'ητηση μου στο ιντερνετ δε βρίσκω κάτι οπότε το σκέφτομαι να μην κάνω και καμιά ζημιά στην τηλεόραση... Εγώ πάντως την 22LG2000 την ξεκλείδωσα και παίζει μια χαρά τις ταινίες από την USB μόνο λίγο στις 1920Χ1080 κομπιάζει. Την λειτουργώ μόνο με φλασάκι για την ώρα ίσως με σκληρό δίσκο να είναι πιο γρήγορη. Μοναδικό παράπονο, για μένα, το ότι δεν κρατάει την θέση που σταμάτησα την ταινία. Α! Ξέχασα version έχω κρατήσει την 3.15 που είχε γιατί φοβήθηκα να βάλω την 3.55 έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω αν διορθώνει το κόμπιασμα στις full HD ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
othon.gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 LGLCD32LF2500 (firmware 3.15) (όχι mkv) Φίλοι, έχω μια απορία. Έχω παραγγείλει την πιο πάνω τηλεόραση από τον Κωτσόβολο, αλλά μετά απο μια μικρή αναζήτηση βρήκα ότι η θύρα usb αναγράφει service only. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν τελικά θα μπορώ ή όχι να τη χρησιμοποιήσω με κάποιον εξωτερικό σκληρό ή έστω με κάποιο φλασάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως την 22LG2000 την ξεκλείδωσα και παίζει μια χαρά τις ταινίες από την USB μόνο λίγο στις 1920Χ1080 κομπιάζει.Την λειτουργώ μόνο με φλασάκι για την ώρα ίσως με σκληρό δίσκο να είναι πιο γρήγορη. Μοναδικό παράπονο, για μένα, το ότι δεν κρατάει την θέση που σταμάτησα την ταινία. Α! Ξέχασα version έχω κρατήσει την 3.15 που είχε γιατί φοβήθηκα να βάλω την 3.55 έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω αν διορθώνει το κόμπιασμα στις full HD ταινίες. μπορεί κάποιος να δώσει λίγο βοηθεια σχετικά...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klong Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) μπορεί κάποιος να δώσει λίγο βοηθεια σχετικά...; Τα λέει όλα εδώ: http://lgusb.wikispaces.com/ Αλλά και εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=48975&highlight=lh3000&page=14 Στο πρώτο link αναφέρει και όλα τα μοντέλα στα οποία λειτουργεί για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι παίζει. Δείτε το μόνοι σας, δεν θέλω αν αντιγράψω κομμάτια και να λείπει κάτι και να την πατήσετε διότι μέσα αναφέρει να μην πειράξετε τίποτε άλλο από αυτά που λέει διότι μπορεί να απορυθμιστεί η τηλεόρασή σας και να θέλει service. Πάντως στο δεύτερο Link παραλείπει να αναφέρει τα μοντέλα στα οποία λειτουργεί το hack, το ότι πρέπει να πειράξετε και την επιλογή για τις jpeg και mp3, και ότι δεν πρέπει να πειράξετε τίποτε άλλο γιατί θα πάρετε την τηλεόραση στο χέρι. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2010 από klong Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα