Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ξέρετε τελικά τι κάνουμε αν εχουν firmware 3.47 ή 3,48?Upgrade σε 3.55,downgrade σε 3.15 και πάλι upgrade σε 3.55?Πείτε μου αν ξέρετε γιατί αυτό είναι σημαντικό.Θα βοηθούσε πολύ στην απόφασή μου για αγορα της συγκεκριμένης τηλεόρασης.Thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλισπερα παιδια,αγορασα την LE37B551 Samsung,γνωριζουμε αν η τηλεωραση εχει δυνατοτητα αναπαραγωγης avi,dvix κλπ απο την usb?Δεν με ενδιαφερουν και τοσο τα mkv.Ευχαριστω.

Hello παιδιά και καλή χρονιά και από εμένα...

Υπάρχει δυνατότητα να βρω τηλεόραση 20-22'' που να έχει ενσωματωμένο media player για σύνδεση με εξωτερικό σκληρό δίσκο μέσω usb για αναπαραγωγή ταινιών MKV και avi, να έχει ενσωματωμένο mpeg4, mpeg2 δέκτη αλλά και να λειτουργεί ως οθόνη H/Y?

sORRY εάν λέω κάτι παράλογο αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά θα μπορούσατε μήπως να με διαφωτίζατε???

Παιδιά ξέρετε τελικά τι κάνουμε αν εχουν firmware 3.47 ή 3,48?Upgrade σε 3.55,downgrade σε 3.15 και πάλι upgrade σε 3.55?Πείτε μου αν ξέρετε γιατί αυτό είναι σημαντικό.Θα βοηθούσε πολύ στην απόφασή μου για αγορα της συγκεκριμένης τηλεόρασης.Thanks

εχει καποιες οδηγιες στο site για να ξεκλειδωσεις το να παιζει ταινιες μεσω ενος κινητου (windows mobile η series60) με υπερυθρες...δεν το εχω δοκιμασει ακομα (αναθεμα τα windows mobile κινητα που εχουν καταργησει τις υπερυθρες!!) οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.

α...επισης λεει οτι μπορει να γινει και απο pc με αντιστοιχο ανταπτορα υπερυθρων.

εγώ πάντως βρήκα ένα ποστ σε forum(δε θυμάμαι που ακριβώς, πάντως ήταν σε ξένο, νομίζω στο avforums) από κάποιον που ισχυρίζεται ότι το έκανε και δούλεψε 3.48->3,55->3,15->3,55.

(δε τον εμπιστεύομαι και τόσο μιας και ηταν το μοναδικό του post)

αλλά έχω διαβάσει και από άλλον χρήστη πως ενδέχεται να μην πιάνει λόγω διαφορετικού hardware.

Σκέφτομαι να το κάνω αλλά φοβάμαι

το βρήκα το σαιτ http://lgusb.wikispaces.com/message/view/home/18830893

Εγγυηση σιγουρα δεν υπαρχει για το αν ισχυει ή οχι....

Το θεμα ειναι ποσο καιρο θα αντεξεις μεχρι να μπεις στον πειρασμο να το δοκιμασεις :)

Μια απο τα ιδια σκεφτομουν κι εγω... πριν απο μια εβδομαδα την αγορασα με 3.40

και ειχα τους ενδιασμους μου κατα το ποσο θα πετυχει ή οχι...

και γιατι να το διακινδυνευσετε (αμα βγει καποιος ακομα και επιβεβαιωσει οτι ειναι οκ ενταξει). διαφορετικα...αφου εχουν οδηγους τα παιδια πως να το κανετε ειτε με windows mobile κινητο ειτε με series60...ομορφα κι ωραια χωρις κινδυνο. εγω εχω μια 26lh2000 με 3.47 και με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω με κινητο να τελειωνει η υποθεση :)

Δεν ειναι οτι πιο απλο να βρεθει κινητο Nokia series60...

εχω δυστυχως μονο HTC HD και Sonyericson που δεν κανουν...

οποιος ομως διαθετει Nokia δε το συζηταμε... ειναι ο πιο σιγουρος τροπος.

βασικα θελει απλα ενα κινητο που να μπορεις να του περασεις ενα απο τα 2 προγραμματα που λενε (με τους αντιστοιχους κωδικους για την lg) και να εχει υπερυθρες... thats all.

όντως που να βρεθεί τέτοιο κινητό...

ετσι στα γρηγορα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=356016

Κινητή Τηλεφωνία Windows Mobile QTEK S200.....65€!!!

http://www.gsmarena.com/qtek_s200-1417.php

Infrared port Yes

Εγγυηση σιγουρα δεν υπαρχει για το αν ισχυει ή οχι....

Το θεμα ειναι ποσο καιρο θα αντεξεις μεχρι να μπεις στον πειρασμο να το δοκιμασεις :)

Μια απο τα ιδια σκεφτομουν κι εγω... πριν απο μια εβδομαδα την αγορασα με 3.40

και ειχα τους ενδιασμους μου κατα το ποσο θα πετυχει ή οχι...

φίλε με το 3.40 δουλευει με τον κανονικο τροπο, γιατι δεν το κανεις? και εμενα 3.40 ειχε αρχικα....

τελικα με το θεμα τον υποτιτλων εκτος απο την λυση που βρηκα ιπαρχει κατι αλλο ακομα πιο απλο διοτι ειναι λιγο σπασιμο νευρων να πρεπει να μετατρεπουμε τους υποτιτλους καθε φορα....

και κατι αλλο, με το ταπεινο μου μυαλουδακι απορω, πως γινετε να μπορεις να κανεις downgrade απο 3.55 που ειναι πιο καινουργιο και οχι απο 3.47?

μπορει να εχει κανα περιεργο κλειδωμα που δεν το εχει το 3.55. το 3.47 πχ ειναι για ευρωπη...το 3.55 δεν ειμαι σιγουρος για που ειναι, οποτε αντιστοιχα μπορει να εχουν και διαφορετικες δικλειδες ασφαλειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...