Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την εκανα και εγω την χακια με μια Lg 32lh3000 που εxω στο δωματιο το παιδικο(ημουν τυχερος και ειχε το 3.15 firmware).Αυτο που ηθελα να ρωτησω αν περασω το 3.55 ποσα παραπανω χαρακτηριστικα εχει.:rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τις τελευταίες μέρες έχω αγοράσει 2 τηλεοράσεις της LG της σειράς LF2510 και οι δύο είχαν το 3.40 firmware το οποίο είναι στα χακαριζόμενα. Επειδή αυτές οι τηλεοράσεις ήταν τα λεγόμενα promo μοντέλα της LG και δεν βγαίνουν πια φαίνεται ότι οποιος βρίσκει και παίρνει τώρα ενα τετοιο είναι πιθανότατα με 3.40. Υπάρχουν ακόμα αρκετες που είναι σε stock σε ηλεκτρονικά μαγαζια. Επησιμαίνω όμως οτι αυτό δεν είναι βεβαιότητα, από τη δική μου εμπειρία το λέω και από ενα δύο άλλους που διαβαζω εδω οτι πήραν τετοιες τηλεοράσεις.

Καλημέρα,

Έχω την LG PG6000 η οποία έχει τη δυνατότητα, μέσω USB, αναπαραγωγής αρχείων JPEG και MP3 μόνο. Υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει να παίξει ταινίες (avi αρχεία) μέσω USB;

Συμφωνα με αυτή την ιστοσελίδα

http://lgusb.wikispaces.com

η τηλεόρασή σου σειράς PG δεν χακαρεται.

Έχω και εγώ μία σειράς LG η οποία επίσης δε χακαρεται.

Γενικότερα νομίζω οτι το όλο χακαρισμα αφορά μοντέλα LCD του 2009.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασα το κολπακι στην LG 32LF2500 και δουλευει αψογα!

Απο τη μανα της ειχε το firmware 3.40, εκανα downgrade σε 3.15 , ενεργοποιησα το usb και το hd mkv και μετα αναβαθμιστηκα σε 3.55.

Παιζει ακομα και mkv, αν και σε μερικα χανοταν ο συγχρονισμος ηχου-εικονας.

Φυσικα παιζουν και οι ελληνικοι υποτιτλοι οταν ειναι στον ιδιο φακελο με ιδιο ονομα με το video.

Επεξ/σία από haHa

Πάντως σε θέματα συγχρονισμού ήχου και υποστήριξης υποτίτλων το firmware 3.55 δουλεύει πολύ καλύτερα απο τα προγενέστερα firmware.

Τουλάχιστον σε μένα δεν εχει τύχει με το 3.55 να μη δει srt τόσο σε xvid όσο και σε matroskes.

Ενω και ο αποσυγχρονισμός του ήχου με την εικόνα συμβαίνει πολύ σπάνια και μόνο όταν παίζω επίμονα με το fast forward backword για πολύ ώρα.

Προχωρήστε άφοβα στην αναβάθμιση.

Δεν χρειάζεται να σπάτε το κεφάλι σας όταν κάτι δεν παίζει καλά με το 3.15-3 . 40

Απλά με το 3,55 βελτιώνεται η αναπαραγωγή των video κατά πολύ.:-)

Τέλος...

Το εβαλα και εγω το 3.55 και στις 2 LG μου.οι διαφορες που ειδα ειναι οτι εχει καλυτερο ηχο στο USB και οτι αλλαζουν τα καναλια αισθητα πιο γρηγορα.

Το εβαλα και εγω το 3.55 και στις 2 LG μου.οι διαφορες που ειδα ειναι οτι εχει καλυτερο ηχο στο USB και οτι αλλαζουν τα καναλια αισθητα πιο γρηγορα.

EΠΙΤΕΛΟΥΣ...γιατι ξημερωνουμε καθε φορα στην αλλαγη καναλιων :lol:

θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η tv που θέλει να αγοράσει μία φίλη παίζει από usb

Samsung tft-lcd LE40B530

ευχαριστώ πολύ!

Όχι, φίλε μου. Κάνε τον κόπο και διάβασε το πρώτο ποστ αυτού του θέματος στην πρώτη σελίδα για να δεις ποιά μοντέλα υποστηρίζουν την αναπαραγωγή ταινιών από τη θύρα USB τους και τί ακριβώς αρχεία υποστηρίζουν: DivX/Xvid και mkv ή μόνο DivX/Xvid, τί αρχεία ήχου υποστηρίζουν και τί αρχεία υποτίτλων, επίσης!;);)

Τα μοντέλα αυτής της σειράς της Samsung, που σίγουρα υποστηρίζουν την αναπαραγωγή ταινιών, είναι τα Β650 και Β750

Όχι, φίλε μου. Κάνε τον κόπο και διάβασε το πρώτο ποστ αυτού του θέματος στην πρώτη σελίδα για να δεις ποιά μοντέλα υποστηρίζουν την αναπαραγωγή ταινιών από τη θύρα USB τους και τί ακριβώς αρχεία υποστηρίζουν: DivX/Xvid και mkv ή μόνο DivX/Xvid, τί αρχεία ήχου υποστηρίζουν και τί αρχεία υποτίτλων, επίσης!;);)

Τα μοντέλα αυτής της σειράς της Samsung, που σίγουρα υποστηρίζουν την αναπαραγωγή ταινιών, είναι τα Β650 και Β750

καλημερα!καποιος φιλος εγραψε οτι ξεκλειδωσε το usb απο την (ueb 6000) για ταινειες πως μπορει να γινει αυτο ξερει κανεις

:confused:?

Εβαλα κι εγω σημερα σε μια LG32LH3000 το 3.55 αμεσως μετα το 3.15 αφου ανοιξα πρωτα την USΒ,

αλλα δεν προσεξα καμια απολυτως διαφορα στην ταχυτητα αλλαγης των καναλιων,

αλλα ουτε και στον ηχο, παραμενει αρκετα χαμηλος.

Ειναι και τα μονα αρνητικα στοιχεια γιατι κατα τ'αλλα ειναι φοβερη τηλεοραση σε σχεση με την τιμη της.

Η διαδικασια στο συνολο της κρατησε περιπου 5 λεπτα.

Αρα μη το σκεφτεστε καθολου εσεις που ακομα δεν το τολμησατε.

Ετσι γλυτωσα και την αγορα και ενος media player που σκεφτομουν να κανω.

Γεια σας.

Πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Έχω και γω μια ερώτηση αν και δεν πολυσκαμπάζω όλα αυτά που διάβασα.

Για την LG 42LH3000 από πλευράς χρήσης usb ισχύει ότι και για την LG 32LH3000; Γιατί πρόσεξα να αναφέρετε πολλές φορές τη δεύτερη και καθόλου την πρώτη.

Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω αύριο (LG 42LH3000), μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Είναι 499 ευρώ αυτόν τον καιρό αλλά θέλω να παίζει από usb ταινιες...

Γεια σας.

Πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Έχω και γω μια ερώτηση αν και δεν πολυσκαμπάζω όλα αυτά που διάβασα.

Για την LG 42LH3000 από πλευράς χρήσης usb ισχύει ότι και για την LG 32LH3000; Γιατί πρόσεξα να αναφέρετε πολλές φορές τη δεύτερη και καθόλου την πρώτη.

Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω αύριο (LG 42LH3000), μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Είναι 499 ευρώ αυτόν τον καιρό αλλά θέλω να παίζει από usb ταινιες...

Μα, φυσικά και ισχύει φίλε μου, αφού πρόκειται για το ίδιο μοντέλο!!

Μόνο στις ίντσες της οθόνης διαφέρουν (το ίδιο θα ίσχυε- υποθετικά- και για 47',52' ή 55' - εάν υπήρχαν!).;);)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...