dchatz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αγαπητοί μου, αγόρασα την LG 42lf2510 και είδα ότι έχει το firmware 3.40 το οποίο είναι συμβατό με το usb hack που κυκλοφορεί. Το πρόβλημα είναι ότι αναφέρεται σαν συμβατό μοντέλο το 42lf2500 και όχι το 42lf2510. αυτό με ανυσηχεί λιγάκι μηπως και brickάρω μια τηλεόραση που πλήρωσα 540 Ε. Το έχει κάνει κανείς σε αυτό το μοντέλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paokara Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι, έχω την LH3000 εγώ την ξεκλέιδωσα με το κόλπο με το τηλεκοντρόλ, και εμένα σε άλλα μου παίζει τους υπότιτλους και σε άλλα αρχεία ξεκινάει και μετα σταματάει όπως σε πολλούς εδώ ( ίδιο όνομα φυσικά τα αρχεία) το firmware είναι το 3.48 μπορώ να αναβαθμίσω σε 3.55; Λέω μήπως διορθωθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αυτο το προβλημα με τους υποτιτλους που εμφανιζονται κανονικα στην αρχη και εξαφανιζονται μετα απο λιγο το εχω αναφερει κι εγω λιγο πιο πισω και απ'οτι φαινεται το εχουν πολλοι και δυστυχως δεν εχω βρει ακομα καποια λυση. Φιλε dchatz η τηλεοραση σου ανοικει στην γενικοτερη κατηγορια των 42lf2500 οποτε λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyme Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αυτο το προβλημα με τους υποτιτλους που εμφανιζονται κανονικα στην αρχη και εξαφανιζονται μετα απο λιγο το εχω αναφερει κι εγω λιγο πιο πισω και απ'οτι φαινεται το εχουν πολλοι και δυστυχως δεν εχω βρει ακομα καποια λυση. το αντιμετώπισα εχθες κ εγω αυτο το προβλημα για πρωτη φορα, κ δεν καταλαβα τον λογο, ωστοσο βρηκα την λυση ανοιξτε τους υποτιτλους που δεν σας εμφανιζονται με το subtitle workshop και αποθηκευστε τους ως SubStationAlpa (*.ssa) θα λειτουργουν μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xeirourgosss Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο το φιλαράκι (billyme) που βρήκε μια λύση στο προβληματάκι με τα subs!!!!!!! ty πολύ man, έξυπνο... ---------- Προσθήκη στις 16:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ---------- hi εγώ έχω μια LG 42LH4000....επειδή όπως διάβασα και δοκίμασα τον DTS ήχο δε τον παίζει η απορία μου είναι: αν συνδέσω την tv με οπτική ίνα σε ενισχυτή που υποστηρίζει dts και μετά βάλω να παίξει μια ταινιούλα dts,θα τον στελνει τον ήχο από το usb στον ενισχυτή για να το αποκωδικοποιήσει εκεί τον ήχο η' τζίφος;;;;θα τον στέλνει τον ήχο στην ψηφιακή έξοδο άραγε;;;; το ρωτάω για να δω αν αξίζει να πάρω homeι theater ενισχυτή μιας και ήταν στο πλάνο μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δε σε βολεψε τελικα η λυση που σου προτεινα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xeirourgosss Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Όχι μια χαρά ήταν και αυτό απλά για να μην κάνω συνεχεία αυτή τη δουλειά με τη μετατροπή και για να μην έχω διπλά αρχεία στο δίσκο(γιατί πρέπει να τα seedarw κιολας) και το κυριότερο επειδή ήθελα να κάνω ένα home σινεμά από πάντα επίσης εκείνο το program που μου είπες δε μου δούλεψε το άτιμο!!!αλλά δοκίμασα το popcorn και όλα αστέρι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 κι εγω με το κανω δουλεια οταν εχω mkv με dts ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) [/color]hi εγώ έχω μια LG 42LH4000....επειδή όπως διάβασα και δοκίμασα τον DTS ήχο δε τον παίζει η απορία μου είναι: αν συνδέσω την tv με οπτική ίνα σε ενισχυτή που υποστηρίζει dts και μετά βάλω να παίξει μια ταινιούλα dts,θα τον στελνει τον ήχο από το usb στον ενισχυτή για να το αποκωδικοποιήσει εκεί τον ήχο η' τζίφος;;;;θα τον στέλνει τον ήχο στην ψηφιακή έξοδο άραγε;;;; το ρωτάω για να δω αν αξίζει να πάρω homeι theater ενισχυτή μιας και ήταν στο πλάνο μου.... Η απάντηση είναι δυστυχώς όχι, φίλε μου! Και αυτό γιατί όλες αυτές οι τηλεοράσεις που δεν υποστηρίζουν ήχο DTS, δεν τον υποστηρίζουν ούτε καν σαν pass through, δηλαδή να τον αφήνουν να περνάει σε ενιχυτή με οποιοδήποτε καλώδιο (HDMI, Optical κλπ.) και κατόπιν να αποκωδικοποιείται εκεί!! Οι λύσεις είναι 2: 1. Ή μετατρέπεις το αρχείο σου με ήχο DTS σε AC-3, οπότε και το βλέπεις από τη θύρα USB της τηλεόρασης... ή 2. Εάν επιμένεις οπωσδήποτε να έχεις ήχο DTS (αλλά από την άλλη και τί να τον κάνεις- χάνει την ουσία του από τα ψεύτικα ηχεία μιάς τηλεόρασης..!) τότε πρέπει να δεις την ταινία από άλλη πηγή- συνοδεία ηχείων εννοείται!! (είτε από media player, είτε από BD player, που έχει όμως θύρα USB, με την οποία μπορούν να συνδεθούν HDD φορμαρισμένοι κατά NTFS και που φυσικά διαβάζουν mkv (φυσικά εννοείται, ότι όλα τα BD players υποστηρίζουν ήχο DTS). Τέτοια BD players (και Home Theaters) σήμερα είναι ελάχιστα (το μοναδικό μοντέλο που εγώ γνωρίζω είναι το LG BD390- σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα), αλλά το 2010 αναμένεται ότι δεν θα υπάρχει μοντέλο BD player ή Home Theater με BD, που να μην έχει θύρα USB και που δεν θα υποστηρίζει HDD κατά NTFS και που δεν θα διαβάζει mkv!!;) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2010 από george69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xeirourgosss Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Eυχαριστω για της πληροφοριες Γιωργο αν και μπορω να πω πως ψιλοξενέρωσα η αλη8εια ειναι !!!!!!Αλλα τι να κανουμε δε μπορεις να τα εχεις και ολα .....Eπίσης η δουλειά μπορεί να γίνει και με ένα WD TV live Media Player αλλα ας ελπιζουμε σε ενα καλο firmware update που να εχει DTS hxo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Eυχαριστω για της πληροφοριες Γιωργο αν και μπορω να πω πως ψιλοξενέρωσα η αλη8εια ειναι !!!!!!Αλλα τι να κανουμε δε μπορεις να τα εχεις και ολα .....Eπίσης η δουλειά μπορεί να γίνει και με έναWD TV live Media Player αλλα ας ελπιζουμε σε ενα καλο firmware update που να εχει DTS hxo Κοίτα, αν είναι να βλέπεις την ταινία στην τηλεόραση τί σε πειράζει που θα είναι AC-3 και όχι DTS?? Ή μήπως βαριέσαι τις μετατροπές? Μάλλον αυτό είναι, έ? Πάντως καλό είναι που οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν ενσωματωμένους media players, αλλά κάποιος που θέλει πραγματικά μια ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία (κι έχει και το παραδάκι φυσικά) δεν θα κάτσει να δει ένα mkv 1080p είτε με AC-3 (δηλ. Dolby Digital), είτε με DTS μέσω της τηλεόρασης (να απολαμβάνει μόνο εικόνα δηλαδή), αλλά θα το συνδέσει με μιά καλή πηγή, έναν καλό ενισχυτή και φυσικά ηχεία 5.1!!;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastaz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εγώ που έχω την 32lg3000 Και την 32lg5000 και έχω διαβάσει το θέμα απο την αρχή, και έχω ψάξει και σε ξένα forums δεν έχω βρει να γίνεται. Οποιος φωστήρας ξέρει πως... εγώ πάλι έχω την 32LG5600 με 3.43.1 firmware, και δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να κάνω το downgrade σε 3.15 και αν ναι πιο είναι το σωστό αρχείο για την αναβάθμιση; Ο φίλος arva αναφέρει ότι αναβαθμίσεις σε versions πάνω από 3.40 προκαλούν πρόβλημα όταν δοκιμάζεται το το downgrade σε 3.15. Αν κάποιος ξέρει κάτι.... ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 LG 42LF2510 με μαμισιο firmware 3.40. Την εκανα την χακεριά. Κάποια στιγμή άργησε να άναψει και κάπου αλλού μου έβγαλε ένα περίεργο "no driver present". Πήγε η καρδιά μυο στην κούλουρη αλλα τελικά δούλεψε. Τώρα αναρωτιέμαι αν είναι σωστό να αναβαθμίσω στην 3,55. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paokara Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Με τους υπότιτλους πάντως είναι αρκετά μυστήριο το θέμα, και εξηγώ το ίδιο αρχείο mkv με αγγλικούς υπότιτλους έκανε το γνωστό πρόβλημα με ελληνικούς έπαιξε απροβλημάτιστα. Αντε βγάλε άκρη. Θα δοκιμάσω και αυτό που πρότεινε και ο Billyme και θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigenis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 LG 42LF2510 με μαμισιο firmware 3.40.Την εκανα την χακεριά. Κάποια στιγμή άργησε να άναψει και κάπου αλλού μου έβγαλε ένα περίεργο "no driver present". Πήγε η καρδιά μυο στην κούλουρη αλλα τελικά δούλεψε. Τώρα αναρωτιέμαι αν είναι σωστό να αναβαθμίσω στην 3,55. Τι λέτε; Με 32LF2510 και firmware 3.40 κατέβηκα σε 3.15 και μετά έβαλα το 3.55 χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα αν είναι καλύτερα με 3.55 αντί για 3.15 δεν έχω ιδέα... πάντως παίζει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα