steveee Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Guy’s εγώ έχω την LG 42LF 2500 και βλέπω κανονικά την ταινία αλλά δεν μου εμφανίζει τους υποτίτλους, ακόμη και τους ενσωματωμένους στην ταινία με πρόγραμμα. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ακόμη ρύθμιση από 0 σε 1 ??? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2009 από steveee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 αύριο θα έχω την LG 32LH3000 32'' στα χέρια μου. και επειδή το ξέρω ότι είμαι γκαντέμης βάζω στοίχημα ότι θα έχει ή το 3.47 η 3.48 firmware. οπότε θα με δυσκολέψει λίγο στο ξεκλείδωμα. πάντως κάποιος φίλος μου είπε πως σε κάποιο φόρουμ κάποιος έγραψε ότι με τη συγκεκριμένη τηλεόραση και firmware έκανε αναβάθμιση σε 3.55 μετά down σε 3.15, ξεκλείδωσε το usb και πήγε πάλι στο 3.55. ψάχνω να το βρω αλλά τίποτα. το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; θεωρητικά δε πρέπει να πιάνει; σα να έχει από την αρχή το 3.55. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 αύριο θα έχω την LG 32LH3000 32'' στα χέρια μου.και επειδή το ξέρω ότι είμαι γκαντέμης βάζω στοίχημα ότι θα έχει ή το 3.47 η 3.48 firmware. οπότε θα με δυσκολέψει λίγο στο ξεκλείδωμα. πάντως κάποιος φίλος μου είπε πως σε κάποιο φόρουμ κάποιος έγραψε ότι με τη συγκεκριμένη τηλεόραση και firmware έκανε αναβάθμιση σε 3.55 μετά down σε 3.15, ξεκλείδωσε το usb και πήγε πάλι στο 3.55. ψάχνω να το βρω αλλά τίποτα. το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; θεωρητικά δε πρέπει να πιάνει; σα να έχει από την αρχή το 3.55. Γιατί δεν ελέγχεις ποιό firmware "φοράει" η τηλεόραση, που πρόκειται να αγοράσεις, από το μαγαζί ακόμα? Δεν νομίζω οι υπάλληλοι να μην σε αφήσουν να το ελέγξεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuku Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 καλημερα απο χτες ειμαι και εγω ενας ευτυχής κατοχος της LG 32LH3000 .ειχε το 3,40 εκανα το κολπακι (δηλ. πρωτα 3.15 .... ) με το 3.15 έπαιζε τους υποτιτλους κανονικα . μετα ομως εβαλα τον 3.55 και οι υποτιτλοι μια παιζουν μια δεν παιζουν η ξεκινανε στην αρχη και μετα εξαφανιζονται . αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν βαλω τον 3.40 αυτον που ειχε εξαρχης θα λυθη το προβλημα ; κατα τα αλλα ειναι απιστευτη (πριν ειχα μια crt 21 καταλαβαίνεται...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Γιατι ρωτας και δεν το δοκιμαζεις; Το πιθανοτερο ειναι πως θα λυθει. EDIT: Μισο λεπτο, τωρα που το λες το αντιμετωπιζω κι εγω αυτο το προβλημα με το 3.40, ξερει κανεις να μας πει τι παιζει; Φιλε cyber_katsarida εξυπνος ο τροπος που ανεφερες και μου φαινεται λογικος. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2009 από metalmike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyme Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 αύριο θα έχω την LG 32LH3000 32'' στα χέρια μου.και επειδή το ξέρω ότι είμαι γκαντέμης βάζω στοίχημα ότι θα έχει ή το 3.47 η 3.48 firmware. οπότε θα με δυσκολέψει λίγο στο ξεκλείδωμα. πάντως κάποιος φίλος μου είπε πως σε κάποιο φόρουμ κάποιος έγραψε ότι με τη συγκεκριμένη τηλεόραση και firmware έκανε αναβάθμιση σε 3.55 μετά down σε 3.15, ξεκλείδωσε το usb και πήγε πάλι στο 3.55. ψάχνω να το βρω αλλά τίποτα. το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; θεωρητικά δε πρέπει να πιάνει; σα να έχει από την αρχή το 3.55. αυτο το ειχα σκεφτει κ εγω πριν αγορασω την δικη μου LH3010 και ειναι απολυτως λογικο αφου με το 3.55 πιανει το κολπο οποτε γιατι να μην γινετε αναβαθμιση και μετα downgrade κ μετα παλι αναβαθμιση? ρωτησα λοιπον σε αυτο το topic αλλα ξεκαθαρη απαντηση δεν πηρα, τελικα η τηλεοραση μου φοραγε 3.40 κ δεν χρειαστηκε να ελεγξω αυτο το κολπο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 όπως τα έλεγα. την τύχη μου μέσα.....:mad: φοράει το 3,48 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ψυχραιμια. Διπλοτσεκαρε (απο ξενα φορουμ κλπ) οτι γινεται αυτο που ειπες (οτι γινεται γινεται, εννοω χωρις να παθει τιποτα η τηλεοραση ομως) και καν'το, ειναι απλα ενα βημα παραπανω απ'οσα κανεις στο κανονικο ξεκλειδωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zack_3367 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεις να την ξεκλειδωσεις και με το lg 105-201m τηλεκοντρολ η με αντιγραφο του χωρις ρισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fevihl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 χαιρετω το φορουμ και ολους τους gadget-οβιους σκεφτομαι να προχωρισω στην αγορα μιας 42αρας led και κλεινω προς lg λογο εγγυησης 0pixel. και οι samsung μου αρεσουν παρα πολυ και αν ειχε και αυτη-αυτην την εγγυηση θα ηταν η μονη μου επιλογη. σκεφτομαι για την LG 42LH9000 LED TV 42'' και βλεπω τωρα και την LG 42SL9000 LED TV 42''. ποια η αποψη σας μιας και το θεμα με ταινιες με usb με απασχολει. δεν ειδα να αναφερετε πουθενα παραπανω παρα μονο για τις 32" (αν εχετε και αποψη περα απο το θεμα του τοπικ καλοδεχουμενη μιας και εγω το ψαχνω ακομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyme Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 χαιρετω το φορουμ και ολους τους gadget-οβιους σκεφτομαι να προχωρισω στην αγορα μιας 42αρας led και κλεινω προς lg λογο εγγυησης 0pixel. και οι samsung μου αρεσουν παρα πολυ και αν ειχε και αυτη-αυτην την εγγυηση θα ηταν η μονη μου επιλογη. σκεφτομαι για την LG 42LH9000 LED TV 42'' και βλεπω τωρα και την LG 42SL9000 LED TV 42''. ποια η αποψη σας μιας και το θεμα με ταινιες με usb με απασχολει. δεν ειδα να αναφερετε πουθενα παραπανω παρα μονο για τις 32" (αν εχετε και αποψη περα απο το θεμα του τοπικ καλοδεχουμενη μιας και εγω το ψαχνω ακομα) δεν παιζουν ρολο οι ιντσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Να κανω μια ερωτηση, εχει τυχει μερικα mkv αρχεια να μου τα βγαζει ως corrupted/damaged (το εικονιδιο με τον κεραυνο), ενω αλλα αρχεια mkv με ακριβως τα ιδια codec properties ειναι μια χαρα, ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Υπαρχει περιπτωση να λειπει καποιο εστω και μικρο μερος του αρχειου και να το εμφανιζει ετσι; Mιλαμε παντα για αρχεια mkv κατω των 30gb που ειναι το οριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prioxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου, θα σε συμβούλευα να είσαι λίγο πιό σοβαρός!!Ε, όχι και να μας πεις ότι η UE B6000 και η UE B7000 είναι ακριβώς το ίδιο!!!:X Τότε, γιατί δεν πήρες τη δεύτερη? Φίλε μου,...ό,τι πληρώνεις παίρνεις! Eπειδη απο τι βλεπω ενημερωνεσαι μονο απο ελληνικα site,απλα κοιτα κ πουθενα αλλου εξω απο εδω.Οι διαφορες επισημες που εχει η σειρα 7000 με την 6000 ειναι οτι εχει ασυρματο κ ιντερνετ Tv η πρωτη και οτι παιζει απο usb ταινιες.Nα εδινα 200 ευρω παραπανω για αυτα?Για τοσα μιλαμε δηλ!απο τη στιγμη που εχει η 6000 ενσωματωμενο media player δν υπαρχει λογος να προβω σε σειρα 7000.Κ δν καταλαβαινω το ειρωνικο σου υφος,δν με ξερεις για να μιλας ετσι.Φιλικα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:59 ---------- Να κανω μια ερωτηση, εχει τυχει μερικα mkv αρχεια να μου τα βγαζει ως corrupted/damaged (το εικονιδιο με τον κεραυνο), ενω αλλα αρχεια mkv με ακριβως τα ιδια codec properties ειναι μια χαρα, ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Υπαρχει περιπτωση να λειπει καποιο εστω και μικρο μερος του αρχειου και να το εμφανιζει ετσι; Mιλαμε παντα για αρχεια mkv κατω των 30gb που ειναι το οριο. Δν σου παιζουν καθολου ή παιζουν με προβληματα κ χωρις ηχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καθολου, το εμφανιζει σαν μηδενικο αρχειο και στο σχεδιακι του βιντεο εχει τον κεραυνο που σημαινει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το αρχειο και δε μπορει να γινει αναπαραγωγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosg23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ok καλη τυχη φιλε Το εκανα τελικα με το N95 και δουλευει τελεια......MKV 1080p και δεν κολλαει καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα