patrickdrd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ώπα φίλε, δικό μου λάθος, εγώ έχω την 32LEB650, όσο για το tools που σου είπα πριν, ναι, το πατάς όταν παίζει την ταινία από το usb, απλά δεν ξερω αν το χει η δικιά σου, δοκίμασέ το πάντως, δεν χάνεις τπτ
billyme Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.169394 παιδες αυτη εδω ειναι ιδια με την LH3000 μπορει να παιξει mkv?
metalmike Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ώπα φίλε, δικό μου λάθος, εγώ έχω την 32LEB650, όσο για το tools που σου είπα πριν, ναι, το πατάς όταν παίζει την ταινία από το usb, απλά δεν ξερω αν το χει η δικιά σου, δοκίμασέ το πάντως, δεν χάνεις τπτ Δεν πειραζει, θα το κοιταξω, να 'σαι καλα http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.169394παιδες αυτη εδω ειναι ιδια με την LH3000 μπορει να παιξει mkv? Εφοσον ειναι της σειρας LH το πιθανοτερο ειναι πως ναι (κατα 90% δηλαδη ), χωρις ομως να μπορω να στο πω με απολυτη σιγουρια.
billyme Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εφοσον ειναι της σειρας LH το πιθανοτερο ειναι πως ναι (κατα 90% δηλαδη ), χωρις ομως να μπορω να στο πω με απολυτη σιγουρια. και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν βρηκα κατι στο google, ξερει κανενας αλλος ρε παιδία?
metalmike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε patrickdrd σ'ευχαριστω για τη βοηθεια Οντως μεσα απο το tools υπηρχαν και οι 2 ρυθμισεις που ηθελα, και για το μεγεθος των υποτιτλων και για την κωδικοποιηση τους (αν και σε συγκριση με την LG μου το μεγεθος των υποτιτλων στο "μεγαλο" το θεωρω ακομα μικρο αλλα δε βαριεσαι, τον εφτιαξα τον bro, δεν τον χαλασε ) Μεσα η Samsung 32LEB550 και η 32LEB650 λοιπον
patrickdrd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 τίποτα φίλε, νασαι καλα, όσο για το μέγεθος, επειδή φαντάζομαι ότι θαναι το ίδιο με της δικιάς μου, έχεις δίκιο, πάνε καλά; αυτό είναι το μεγάλο; το μικρό δηλαδή πως είναι; πάλι καλά δηλαδή που είναι 32αρα, κι εγώ την έχω στην κρεβατοκάμαρά μου, οπότε, κάτι βλέπουμε
billyme Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 διαβασα στο televisioninfo για την lh3010 και το Black Level και ενω ειχα καταληξει να την αγορασω μαλλον παω να αλλαξω γνωμη, την παρουσιαζουν πολυ χαλια σχετικα με αυτο το θεμα, τι λέτε κ εσεις?
pcos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 μην ακους φιλε μου. αν δεν εχεις καμια LED διπλα της να κανεις συγκριση δεν θα καταλαβεις τιποτα εξαλλου μεχρι ποσα χρηματα αξιζει πια αυτο το "μαυρο"; σε 2 με 3 χρονια θα αγοραζουμε OLED ή εστω LED
metalmike Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια μια γρηγορη (ισως και χαζη ερωτηση): μετα απο firmware upgrade θελουν παλι ρυθμιση τα καναλια; Ρωταω επειδη θελω να κανω upgrade απο 3.40 σε 3.55 και δεν εχω χρονο να ξαναφτιαχνω καναλια τωρα. Ευχαριστω
pli20022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια μια γρηγορη (ισως και χαζη ερωτηση): μετα απο firmware upgrade θελουν παλι ρυθμιση τα καναλια; Ρωταω επειδη θελω να κανω upgrade απο 3.40 σε 3.55 και δεν εχω χρονο να ξαναφτιαχνω καναλια τωρα. Ευχαριστω Ναι, θέλουν πάλι ρύθμιση.
george69 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 μην ακους φιλε μου. αν δεν εχεις καμια LED διπλα της να κανεις συγκριση δεν θα καταλαβεις τιποτα εξαλλου μεχρι ποσα χρηματα αξιζει πια αυτο το "μαυρο"; σε 2 με 3 χρονια θα αγοραζουμε OLED ή εστω LED Έχεις δίκιο κατά μία ένοια! Άλλο OLED και ΑΜΟLED (ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!) και άλλο κάποιες σημερινές μαιμού LED!! Εγώ εάν αγόραζα σήμερα τηλεόραση θα έπαιρνα καθαρόαιμη LCD! Και εξηγούμαι: Π.χ. η σειρά UE- B6,7,8000 Samsung, όπως και SL9000 της LG, κάποιες Philips κλπ.,ενώ "περνιούνται" από τον κατασκευαστή τους για LED- απλά δεν είναι. Είναι μαιμού LED!! Είναι τηλεοράσεις LCD με οπίσθιο ΜΕΡΙΚΟ φωτισμό από φωτοδιόδους LED!! Γιατί να δώσετε τα επιπλέον χρήματα που ζητάνε ως "LED" και να μην πάρετε μιά καθαρόαιμη LCD, που είναι δοκιμασμένη τεχνολογικά!! Εδώ να σας υπενθυμίσω ότι για τις "LED" που κυκλοφορούν, οι κατασκευαστές δεν δίνουν εγγύηση (σε δεκάδες χιλιάδες ώρες) όπως συμβαίνει με τις LCD. Προσέξτε το αυτό! (Γι' αυτό και δεν προτείνω ως λύση τις λεγόμενες Full LED (αυτές πράγματι επάξια ονομάζονται LED!!) και εννοώ την Philips 9704, την LG LH-9000, την LG LH-9500 & τη Sharp Aquos Full LED!! Δηλαδή τηλεοράσεις με Direct-Type LED & Local Dimming!) Αυτό και μόνο με κάνει καχύποπτο, όχι ότι θα μου καεί, αλλά τί να το κάνω εάν σε πέντε χρόνια χάσει τη θαμπάδα της η οθόνη!!! Γι' αυτό σας λέω- LCD με το δοκιμασμένο οπίσθιο φωτισμό από λαμπτήρες CCFL και όχι από φωτοδιόδους LED!! Τι προτείνω? Εγώ εάν αγόραζα σήμερα τηλεόραση, θα κοιτούσα τα παρακάτω μοντέλα: 1. Samsung B750 (200Hz) 2. Samsung B650 (100Hz) 3. LG SL8000 (200Hz) Οι πρώτες δύο της Samsung είναι καθαρόαιμες LCD και η μόνη διαφορά τους είναι, ότι η μιά είναι 200 και η άλλη 100Hz. Η LG είναι κι αυτή καθαρόαιμη LCD με υπέροχο ντιζάιν (όχι την SL9000, γιατί είναι κι αυτή μαιμού LED κι ακριβότερη!!) Επιπλέον και τα τρία μοντέλα έχουν και Universal Media Players, όταν συνδέσεις εξωτερικό σκληρό με τη θύρα USB τους και δεν χρειάζεται να τα ξεκλειδώνεις από κρυφά μενού όπως με τη σειρά LH της LG!! Εγώ προσωπικά θα πήγαινα προς Samsung B750! Την θεωρώ ό,τι καλύτερο σε τηλεόραση κυκλοφορεί σήμερα!!! Και μια τελευταία συμβουλή..... Πηγαίντε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πάνελ!! Εμένα η επόμενη τηλεόρασή μου θα είναι 46 ή 47άρα!! Μόνο τότε έχει νόημα η Υπερηψηλή Ανάλυση!! (Full High Definition)! Ευχαριστιέσαι εικόνα βρε αδερφέ!! Για μένα δεν νοείται τηλεόραση FULL HD κάτω των 40 ιντσών!! Και αυτό δεν το λέω εγώ...μπέστε σε όλα τα σάιτς ειδικών του Audio-Video και θα δείτε, ότι όλοι το ίδιο λένε!!! Υ.Γ. Εύγε Patrick για την επιλογή σου! (**Samsung B650**)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, θέλουν πάλι ρύθμιση. όχι όλες όμως...
billyme Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Τι προτείνω? Εγώ εάν αγόραζα σήμερα τηλεόραση, θα κοιτούσα τα παρακάτω μοντέλα: 1. Samsung B750 (200Hz) 2. Samsung B650 (100Hz) 3. LG SL8000 (200Hz) Οι πρώτες δύο της Samsung είναι καθαρόαιμες LCD και η μόνη διαφορά τους είναι, ότι η μιά είναι 200 και η άλλη 100Hz. Η LG είναι κι αυτή καθαρόαιμη LCD με υπέροχο ντιζάιν (όχι την SL9000, γιατί είναι κι αυτή μαιμού LED κι ακριβότερη!!) Επιπλέον και τα τρία μοντέλα έχουν και Universal Media Players, όταν συνδέσεις εξωτερικό σκληρό με τη θύρα USB τους και δεν χρειάζεται να τα ξεκλειδώνεις από κρυφά μενού όπως με τη σειρά LH της LG!! Εγώ προσωπικά θα πήγαινα προς Samsung B750! Την θεωρώ ό,τι καλύτερο σε τηλεόραση κυκλοφορεί σήμερα!!! καλα τα λες φιλε οταν ομως δεν υπαρχει παραδακι τι κανουμε? η LH3010 μου φανηκε καλη επιλογη διοτι ειναι σε καλη τιμη κ μετα το ξεκλειδωμα παιζει κ ματροσκες απλα με προβληματιζει καπως ι ποιοτητα της εικονας, τελικα δεν μπορω να τα εχω ολα....
patrickdrd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Υ.Γ. Εύγε Patrick για την επιλογή σου! (**Samsung B650**) thanx φιλαράκι κι ευχαριστούμε για την καταπληκτική ανάλυση, το χεις ψάξει το θέμα και διαφωτίζεις κόσμο που είναι πολύ πολύ σημαντικό, νασαι καλα
dazeman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Να πώ κι εγώ ένα μεγάλο μπράβο στον george69 επειδή είναι κατατοπιστικότατος και με τις πληροφορίες του βοηθάει σε έναν τομέα που επικρατεί σύγχυση! Ευχαριστούμε φίλε μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα