billyme Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 παίδια ξέρει κανείς για την LG 32LD350 αν παίζει ταινίες απο την θύρα USB και επισης το http://lgusb.wikispaces.com/ δεν λειτουργει ξερει κανεισ που μπορω να βρω οδηγιες και τα Firmware που θα χρειαστω? επισης καπου ειχα διαβασει οτι ανεξαρτητα με το firmware μπορεις να κανεις upgrade σε ενα συμβατο και μετα downgrade sto 3.15 για να κανεις την δουλεια σου ισχυει? edit ακομα μια ερωτηση, ολα τα universal remote λειτουργουν? και αν ναι πως?
tassodar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μετά από χρήση 2-3 ημερών η Samsung LE22C450 βλέπω ότι παίζει όλες τις ταινιες που έχω δοκιμασει ως τώρα. Η εικόνα είναι αρκετα ικανοποιητική. Εντάξει 22΄΄ είναι κάπως μικρή οθόνη αλλά για υπνοδωμάτιο που η απόσταση είναι περίπου 2 μέτρα δεν φαίνεται τόσο το πρόβλημα.
george69 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Τελικα πήρα την Samsung την LE22C450 οπως είπα παραπανω. Ακόμα στο κουτί είναι οπότε μπορώ να πω αν βγήκε καλή τις επόμενες μέρες Ναι το ξέρω 22" δεν είναι και πολύ μεγάλη αλλα για την απόσταση που θα μπει στο υπνοδωματιο μια χαρα φενεται. Φίλε μου τό'χουμε πει πάμπολλες φορές! Τηλεόραση για υπνοδωμάτιο, ανεξαρτήτως αποστάσεων θέασης, δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 32 ίντσες και λίγο είναι!! Για να δεις Full High Definition εικόνα, δηλαδή 1920 Χ 1080 (ή 1080ρ) πρέπει η οθόνη να είναι τουλάχιστον σαραντάρα!!! Διότι σε μικρότερη οθόνη το μάτι δεν αντιλαμβάνεται την υψηλή ανάλυση. Οπότε, σε κάτω των 40 ιντσών οθόνες, είτε πάρεις Full HD είτε HD Ready είναι το ίδιο και το αυτό!!! Υ.Γ. Για να δεις το πραγματικό μέγεθος της τηλεόρασης σου, βάλτη σε λειτουργία 4:3 (με μαύρα πλαίσια δεξιά κι αριστερά). Μέτρησε μετά με ένα μέτρο, τη διαγώνιο που ξεκινά από τη πάνω αριστερή γωνία που ξεκινά η εικόνα (όχι η οθόνη!) μέχρι την απέναντι κάτω δεξιά γωνιά. Ε, λοιπόν αυτή είναι ή πραγματική διάσταση της τηλεόρασής σου (στην παρακολούθηση τηλεοπτικού σήματος, έτσι?). Δηλαδή μιά 22άρα LCD είναι περίπου όσο μια 14άρα ή 16άρα παλαιάς τεχνολογίας (CRT).
tassodar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μακαρι να υπήρχε το οικονομικό να πάρω 32 ιντσων και στο υπνοδωματιο :D Δεν πειραζει βεβαια αφου για HD αποδόσεις υπάρχει καλή οθόνη στο σαλόνι Απλα εγώ ανέφερα ότι κάποιος που αναζητα μια μκρή τηλεοραση, ξέροντας ότι δεν θα έχει φοβερες αποδόσεις, η παραπάνω τηλεοραση πάιζει όλα τα αρχεία (αυτό άλλωστε νομιζω ότι είναι ο αρχικός σκοπός του συγκεκριμένου post) και λόγω ψηφιακου δέκτη η εικόνα είναι αρκετα ικανοποιητική. Όποιος διαθέτει το οικονομικό βέβαια σίγουρα θα μπορουσε να κοιταξει σε περισσοτερες ιντσες που η επιλογες είναι πολύ περισσότερες. Από 22-26 ίντσες επειδη το έψαξα αρκετα κυκλοφορον 4-5 μοντέλα με USB που αναπαραγάγουν όλα τα είδη αρχείων πάντως.
devilfish Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 επειδη η σελιδα που ειχε πως γινετε το hack στην tv εκλεισε εχει καποιος καποιο αντιγραφο της?? http://lgusb.wikispaces.com/
kuvu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 φοβερο το forum παιδια. μολισ πηρα τη SAMSUNG UE32C6620UWXXH και μου λυθηκαν αρκετα θεματα απο εδω. οποιος χρειαστει κατι ασ με ρωτησει (κι ας λιγο ασχετος!)
kuvu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 δυστυχως δε μου λύθηκαν όλα τα προβλήματα.προσπάθησα να κανω την παραπάνω Τι-Βι οθόνη P/C μεσω VGA και jack(δεν εχω άλλες εξόδους απο το P/C), αλλα δε συνεργάζονται. ξέρει κανείς καμια λυση;;
poimdimi1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στην παρέα σας και σας εντόπισα μετά από μια αναζήτηση στο Google σχετικά με μια αγορά TV που ψάχνω.Συγκεκριμένα ο 8χρονος γιος μου ζήτησε για δώρο Χριστουγέννων μια τηλεόραση για το δωμάτιο του.Επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος ψάχνω μεταξύ 24 και 26 ίντσες και αν είναι δυνατόν το ενσωματωμένο usb να παίζει ταινίες με υπότιτλους. Στα καταστήματα που ρώτησα μέχρι τώρα πήρα συγκεχυμένες απαντήσεις για το τι αρχεία video αναπαράγει το USB.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που έκανε ανάλογη αγορά ή γνωρίζει το θέμα για κάποια νέα μοντέλα TV κατά προτίμηση samsung ή lg;
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 H samsung 32c530 είναι η καλύτερη στα λεφτά της προς το παρόν; Δεν υπάρχει σύγκριση με κάποια LG? (32ld450?) Τα 50Hz δεν είναι λίγο μείον; Αξίζει να δώσει κανείς παραπάνω για 100Hz? Μιλάμε για ταινίες και TV. Όχι games.
narcotic81 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 επειδη η σελιδα που ειχε πως γινετε το hack στην tv εκλεισε εχει καποιος καποιο αντιγραφο της?? http://lgusb.wikispaces.com/ Το έψαχνα κι εγώ σήμερα αν μεταφέρθηκε κάπου αλλά βρήκα κάτι, βασικά ο λόγος που το ψάχνω είναι επειδή έχω αρκετές ταινίες mkv με DTS ήχο με αποτέλεσμα η lg να μου εμφανίζει το μήνυμα unsupported audio και να μην ακούγεται ήχος, οπότε θέλω να τις μετατρέψω ώστε να έχουν ήχο AC3. Αν ξέρει κάποιος το software που ανέφεραν στο wiki ή έχει κάποιο άλλο υπόψη του ας το αναφέρει. Ευχαριστώ.
StavrosD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 PHILIPS (δεν υποστηρίζουν *.mkv αρχεία) LCD 32/37/42/47/52PFL56xx 32/37/42/47/52PFL74xx 32/37/42/47PFL84xx 32/37/42/46PFL96xx 56PFL9954H Τύποι Αρχείων: *.avi, *.mpg, *.mpeg, *.vob, *.mp4, *.wmv Κωδικοποίηση Video: MPEG1, MPEG2, H.264/MPEG-4 AVC, WMV 9 Κωδικοποίηση Audio: Dolby Digital, AAC, Mpeg, MP3, LPCM, HEAAC, WMA Τύποι Υποτίτλων: *.smi/, *.srt/, *.sub Υποστηρίζονται Ελληνικοί Υπότιτλοι (Για κάποια μοντέλα της PHILIPS διάβασα ότι δεν διαβάζουν ελληνικούς υπότιτλους, αλλά με δεδομένο ότι η Philips φτιάχνει συνεχώς αναβαθμίσεις στο firmware σχεδόν όλων της των προιόντων, ενδεχομένως με μιά αναβάθμιση το πρόβλημα να λύνεται.) O αδερφός μου έχει την 42PFL5603D . Τι πρέπει να κάνω για να δω κάποια ταινία; Είχα περάσει μια ταινία Avi σε usb stick αλλά δεν την είδε. Έχει περάσει 1 χρόνος από τότε που άνοιξε αυτό το θέμα. Μήπως παίζουν πλέον και mkv;
jakegate7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το έψαχνα κι εγώ σήμερα αν μεταφέρθηκε κάπου αλλά βρήκα κάτι, βασικά ο λόγος που το ψάχνω είναι επειδή έχω αρκετές ταινίες mkv με DTS ήχο με αποτέλεσμα η lg να μου εμφανίζει το μήνυμα unsupported audio και να μην ακούγεται ήχος, οπότε θέλω να τις μετατρέψω ώστε να έχουν ήχο AC3. Αν ξέρει κάποιος το software που ανέφεραν στο wiki ή έχει κάποιο άλλο υπόψη του ας το αναφέρει. Ευχαριστώ. PopCorn AudioConverter
letni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 επειδη η σελιδα που ειχε πως γινετε το hack στην tv εκλεισε εχει καποιος καποιο αντιγραφο της?? http://lgusb.wikispaces.com/ http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Main_Page
narcotic81 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 PopCorn AudioConverter Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι
billyme Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 τελικά η 32LD350 μπορεί να ξεκλειδώσει και αν ναι πώς? όταν μπαίνω να δω ποιο firmware εχει δεν με αφήνει να δω, η επιλογη ειναι γκριζα κ δεν μπορω να την επιλεξω, ξερει κανείς? γινετε τιποτα με universal remote γιατι νοκια δεν εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα