Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 αναμενόμενο, αφού έχει πιτάρει το σύμπαν στα κυκλώματα του εξωτερικού της Forthnet...
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Το έπαιξα σε Opera και Internet Explorer. Η κάρτα γραφικών (HD 4850) ανέλαβε την υποβοήθηση και για πρώτη φορά σε αποκωδικοποίηση βίντεο την είδα να φτάνει το 40% χρήσης Δεν παίζει να ανέλαβε η κάρτα σου το decoding, αυτό προς το παρόν είναι feature που δεν το υποστηρίζει το Adobe Flash plugin και έχουν υποσχεθεί ότι θα το ενσωματώσουν στο μέλλον. Αντίθετα, κατεβάζοντας το video ως αρχείο στο δίσκο και αναπαράγοντάς το με player που υποστηρίζει DXVA offloading, είδες και μόνος σου ποια είναι η σωστή συμπεριφορά όταν ο επεξεργαστής γλυτώνει το decoding του video stream. Που πήγαν οι πόροι στην 1η περίπτωση; Τους τραγάνισε η άθλια υλοποίηση H.264 decoding στο Flash plugin!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Το youtube καλώς κάνει και θέλει τα original video διότι ακόμα και όταν κάνει encode κρατάει τα original videο αρχεία ώστε να τα επανακωδικοποιήσει όταν υπάρξει λόγος πχ όπως τώρα που εισήγαγε το full hd.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Parsi, στα στοιχεια του αρχειου που εδωσες, μου φαινονται εξαιρετικα λιγα τα 36MB για FULL HD αρχειο 1,5 λεπτου. Μηπως η ποιοτητα δεεεεεεεενν...? Παντως το Flash ειναι υπερβολικα βαρυ. Σε Pentium III 1,4Ghz (overclocked) με 512 ραμ παιζω ιιιιιιιισα ισα τα Low Quality. Σε Pentium III 1Ghz και κατω, δε παιζουν ουτε αυτα καλα...
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δες το και πες μας τί πιστεύεις. Πέραν του MediaInfo report, έχω δώσει links του video και για online viewing και για download+offline viewing με κάποιον software player.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ναι το ειδα. Η ποιοτητα μου φανηκε απλα "οκ" στο youtube. Αν με ρωταγες να σου πω τι ειναι, σιγουρα θα ελεγα HD (απο τη προηγουμενη εμπειρια με HD υλικο στο youtube), αλλα σιγουρα δεν θα ελεγα Full HD. Να το κατεβασω δεν μπορω, στο link βγαινει μια ασπρη σελιδα και ο firefox γραφει απλα "Done". (Μπορει να φταιει οτι ειμαι σε Linux - δεν εχω επιχειρησει να κατεβασω βιντεο officially απο youtube ξανα και δε ξερω τη διαδικασια).
kurkosdr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ναι το ειδα. Η ποιοτητα μου φανηκε απλα "οκ" στο youtube. Αν με ρωταγες να σου πω τι ειναι, σιγουρα θα ελεγα HD (απο τη προηγουμενη εμπειρια με HD υλικο στο youtube), αλλα σιγουρα δεν θα ελεγα Full HD. Να το κατεβασω δεν μπορω, στο link βγαινει μια ασπρη σελιδα και ο firefox γραφει απλα "Done". Οντως το direct download link που ποσταρε καποιος πιο πανω δεν δουλερει. Δωστε μας το κανονικο link (watch?v=) και εμεις θα το κατεβασουμε μεσω Video DownloadHelper. Οσον αφορα την ποιοτητα, ενταξει μην περιμενετε και bluray, λογικο ειναι το bitrate να ειναι λιγο πιο χαμηλο.
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Στο ίδιο post είναι και το κανονικό link...
ahristos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν παίζει να ανέλαβε η κάρτα σου το decoding, αυτό προς το παρόν είναι feature που δεν το υποστηρίζει το Adobe Flash plugin και έχουν υποσχεθεί ότι θα το ενσωματώσουν στο μέλλον. Είχα ανοιχτό το RivaTuner και από τη στιγμή που άρχισε να παίζει με Opera έδειξε 40% χρήση της κάρτας γραφικών. Τι να υποθέσω;
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δε σου δίνω άδικο, λέω τί ισχύει με το bistream decoding status στο Flash plugin. Και btw, η υποβοήθηση από την κάρτα γραφικών κατά το video decoding μπορεί να λάβει πολλές μορφές, υπάρχουν διάφορα άλλα, περιφερειακά του decoding, tasks όπως π.χ. scaling που μπορεί να βοηθήσει η GPU και νομίζω ότι κάποια από αυτά τα εκμεταλλεύεται το Flash. Αλλά το «ζουμί» είναι στο bitstream decoding μέσω των dedicated decoding engines που ενσωματώνουν οι σύγχρονες GPUs, γι' αυτό περιμένουμε ακόμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα