Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση ram

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω εναν ΗΥ asus p5q3,nvidia 280 gtx kai 4gb ram...

το προβλημα μου ειναι ότι τωρα που γενισε και ο σκληρος(500gb) η μνημη στο οργανακι(windows 7) φθάνει στα ύψη(ειδικα οταν βαζω αναλυση 1920 για να δω καμια ταινια η να παίξω κανα game γιατι παιζω σε 40'')...φταιει ο σκληρος η μνημη...και αν φταιει η μνημη...λεω να παρω καμια 8αρα...η ακομα καλυτερα 12...νομιζω ειναι ddr3 και η μητρικη παίζει μεχρι 1600hz...μπορει να δει καποιος στο νετ τι υποστηριζω γιατι ειμαι άσχετος?!και μου προτεινει καμια μνημη απο το e shop...

ευχαριστω πολυ;)

Δημοσ.

θες να πεις ότι δεν σου δουλεύει η disc cache και γεμίζει η μνήμη αλλα δεν σου βγάζει ποτε μήνυμα ότι δεν φτάνει, έτσι?

βασικά ποσα και τι προγράμματα ανοίγεις? γιατί με μια ταινία και ένα game τα 4GB είναι υπεραρκετά και ας σου δείχνει ότι τείνει να γεμίσει. εξάλλου τα win7 κάνουν πολύ καλή διαχείριση μνήμης και εφόσον έχεις ελεύθερη θα στην "πιάσουν" για μελλοντική χρήση. ακόμα και σε μια αντιγραφή

από δίσκο σε δίσκο αν έχεις 2 μπορεί να βλέπεις ότι πάει να γεμίσει. τώρα βεβαια μπορεί να λέω και κοτσάνες και να έχεις κάποιο trojan που σου πιάνει πόρους τους συστήματος χωρίς λόγο. η "μιτρηκια" σου (όπως λέει ένας φίλος) "σικoνει" μέχρι 16GB.

Δημοσ.

αυτην την στιγμη το ρολογακι ειναι στο 82%...και αν πω να παίξω game σε full hd αντε γεια...δεν βγάζει κανενα μήνυμα...τώρα πχ...έχω msn,μtorrent και ένα video-μουσικη στο youtube...και σου απαντάω και ειναι 81%...αμα τα κλεισω πάλι εκει θα είναι...αντε να πέσει 5-8%...μηπως φταίει που γεμισε ο σκληρός?!

τα εκλεισα όλα...και πηγε στο 78%...λετε να ειναι αλλο το προβλημα?!?!να μην πληρωσω αδικα 200ευρο για μνημες

ή μηπως θέλει καμια ρυθμιση για τις μνημες?!γιατι τωρα έβαλα τα win 7...και λεω μήπως χρειαζεται καμια ρυθμιση και να γνωριζετε εχω τα 64 bit win 7

Δημοσ.

γι αυτό σε ρωτάω αν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα. δηλαδή αν δεν έβλεπες τον δείκτη της RAM θα καταλάβαινες τίποτα?

έχω κι εγώ τα win7 64 και κινούμε μόνιμα μεταξύ 60 και 80% ότι και να ανοίξω αλλα δεν έχω προβλήματα. για δες αν ανοίξεις 2-3 video μαζί, emoule,utorrent και ότι άλλο θες, φόρτωσε το λοιπόν. τι θα γίνει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...