Προς το περιεχόμενο

Φτηνή βιντεοκάμερα - Toshiba P10

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, για δέστε λίγο αυτή την κάμερα: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Camcorders/Video-cameras/Toshiba-P10-Digital-camera-Full-HD-PX1493M-1CAM.htm

Θέλω να μου πείτε τα εξής:

1. Έχει καλή ποιότητα εικόνας;

2. Πώς γίνεται η μεταφορά του βίντεο στο λαπτοπ αφού δεν έχει firewire; Μέσω της SD κάρτας; Επειδή είμαι ολίγον άσχετος, να υποθέσω ότι τραβάω βίντεο, αυτό αποθηκεύεται στην SD κάρτα την οποία μετά βάζω στο λαπτοπ, τη βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό και με αντιγραφή-επικόληση μεταφέρω τα τραβηγμένα βίντεο/φωτογραφίες στον υπολογιστή γιαπεραιτέρω επεξεργασία;

3. Μπορώ να τη συνδέσω κατευθείαν σε υπολογιστή που δεν έχει card reader μέσω του usb και να δω το βίντεο που έχω τραβήξει;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δημοσ.
Παιδιά, για δέστε λίγο αυτή την κάμερα: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Camcorders/Video-cameras/Toshiba-P10-Digital-camera-Full-HD-PX1493M-1CAM.htm

Θέλω να μου πείτε τα εξής:

1. Έχει καλή ποιότητα εικόνας;

2. Πώς γίνεται η μεταφορά του βίντεο στο λαπτοπ αφού δεν έχει firewire; Μέσω της SD κάρτας; Επειδή είμαι ολίγον άσχετος, να υποθέσω ότι τραβάω βίντεο, αυτό αποθηκεύεται στην SD κάρτα την οποία μετά βάζω στο λαπτοπ, τη βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό και με αντιγραφή-επικόληση μεταφέρω τα τραβηγμένα βίντεο/φωτογραφίες στον υπολογιστή γιαπεραιτέρω επεξεργασία;

3. Μπορώ να τη συνδέσω κατευθείαν σε υπολογιστή που δεν έχει card reader μέσω του usb και να δω το βίντεο που έχω τραβήξει;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

1. Αντικειμενικά ΟΧΙ.Έχει απλώς μεγάλη ανάλυση =! ποιότητα

2. Nαι.

3. Ναι αλλά αργεί πολύ.Καλύτερα να πάρεις κι έναν απλό reader.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το σημαντικότερο μειονέκτημα αυτής της κάμερας είναι ότι η μπαταρία που έχει είναι ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ,δηλαδή μόλις αδυνατίσει μετά από μερικές εκατοντάδες φορτίσεις πρέπει να την πάς στο Service της Toshiba. Και πίστεψε με αν τραβάς συχνά βίντεο ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα αδυνατίσει.Είναι πολύ καλή κάμερα για ερασιτεχνικά πράγματα πάντως.Να τραβήξεις τίποτα γιορτές,εκδηλώσεις με καλό φωτισμό,γιορτές,φίλους σε σπορ κτλ.Μη με περιμένεις με τίποτα εικόνα που να αγγίζει επαγγελματικά επίπεδα.Δεν είναι για σοβαρά πράγματα.Στις κάμερες τουλάχιστον ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις.Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή; ΟΧΙ.

Δημοσ.

Wow, αυτό θα πει άμεση απάντηση!!

Pantelwolf, τι λες κι εσύ που έχεις προσωπική εμπειρία; Πόσο σου άντεξε η μπαταρία; Πόσο κόστισε η αντικατάστασή της;

Δημοσ.
μόλις αδυνατίσει μετά από μερικές εκατοντάδες φορτίσεις

Wow, αυτό θα πει άμεση απάντηση!!

Pantelwolf, τι λες κι εσύ που έχεις προσωπική εμπειρία; Πόσο σου άντεξε η μπαταρία; Πόσο κόστισε η αντικατάστασή της;

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τόσο πολύ την κάμερα, και δεν έχω φτασει σε τετοιο σημείο. Πάντως οτι πληρώνεις παίρνεις.

Στα λεφτά της δεν υπάρχει άλλη.

Πάντως η μπαταρία κρατά αρκετά.

Τώρα είχα ενα θεματάκι με την SD αλλά θα επανέλθω μόλις ξαναγυρίσει στα χέρια μου (τωρα είναι σε ταξίδι)

Δημοσ.

Απ' ότι είδα, η μπαταρία κρατάει καλά για τουλάχιστον 2 χρόνια και κάνει 30 ευρώ η αντικατάσταση της, οπότε είναι αμελητέο το ποσό. Το μόνο που μένει να δω είναι η ποιότητα. Δεν έχω και τρελές απαιτήσεις αλλά μην είναι και μάπα...

Άρα ρωτάω, αν υπάρχει κανείς που την έχει, αν μπορεί να τραβήξει 2-3 λεπτά διάφορα πλάνα και να φορτώσει το βίντεο αμοντάριστο για να μπορέσω να δω ιδίοις όμμασι την εικόνα της και να κρίνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι για τα λεφτά της ειναι η μοναδική στην αγορά και τώρα τελαιταία βλέπω οτι μειώθηκε και άλλο η τιμή της.Το μονο μειονεκτημα ειναι και στην ποιοτητα και στο 4χ ψηφιακό ζοομ αλλά όπως είπε και ο φίλος οτι πληρώνεις παίρνεις.Εγώ πιστεύω οτι για απλή χρήση είναι μια χαρά.Οποιος φίλος έχει δοκιμάσει η έχει αγοράσει ας μας πει εντυπώσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...