Προς το περιεχόμενο

Εσωτερικό 1000άρι δίκτυο...

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Έχω Forthnet2Play και έχω το Cl-110 ενσύρματο router που δίνει η Forthnet,

θέλω να το αλλάξω με ένα που να βγάζει ασύρματο γιατί θέλω να έχω ασύρματο για όλο το σπίτι λόγο ύπαρξης laptop, όμως θέλω να κάνω ενσύρματο 1000άρι για ότι άλλο συνδέω πάνω πχ: PS3

Τι θα χρειαστώ;

Με ένα C6 ethernet + την εικόνα θα είμαι οκ;

Βασικά όπου μπει ethernet θα πρέπει να είναι C6 σωστά;

post-36277-129063036006_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα πρέπει και το router να έχει gigabit ethernet ports . Eπειδή λοιπόν δεν υπάρχουν πολλά modem routers me gigabit ( 1 linksys wrt320n δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο) κρατας λοιπόν το ενσυρματο μοντεμ και πέρνεις ενα gigabit router ( dlink 655 linksys 610 ,160 netgear WNDR3700 -3300 ανάλογα ποσά δινείς και τι θέλεις να κάνεις ).Προσωπικά έχω ενα dlink dir 655 kai περιμένω να παρω ένα netgear wndr 3700 .

Το netgear που θες δεν έχει gigabit Ethernet.

Aρα το μοντεμ που έχεις + ρουτερ ( gigabit ports + wifi N) και με καλώδιο cat 5e kai πάνω συνδέεις Gigabit οποιες συσκευες το υποστηρίζουν . ( ps3 ) To switch δεν χρειάζεσε. Μονο έαν δεν σε φτάνουν οι θύρες από το ρουτερ .

Δημοσ.

Όχι, δεν χρειάζεσαι router με Gigabit ports, αφού θα πάρεις ξεχωριστό switch. Μόνο το switch θα φροντίσεις να είναι Gigabit και θα είσαι κομπλέ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Eπειδή λοιπόν δεν υπάρχουν πολλά modem routers me gigabit ( 1 linksys wrt320n δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο)

αν εννοείς το Linksys WAG320N το έφεραν σήμερα 2 καταστήματα από ότι είδα στο skroutz.gr...105-106 euro :-D

Δημοσ.

Ελα ρε συ . Παλι στα έξοδα θα μπουμε βλέπω.

Μιας και θα πάρει και modem και switch δεν έιναι καλυτερο να κρατησει το modem που ήδη έχει και να πάρει ενα gigabit router !?

Οποτε πλεον πέρνεις το wrt320n και καθάρισες.

Δημοσ.

Οκ έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις...

Σαν ασύρματο (ποιότητα, εμβέλεια κτλ) το linksys είναι καλύτερο από το netgear που πρότεινα;

αν είναι δεν με χαλάει και αυτή η εκδοχή, αλλά από που να το παραγγείλω;

Αν κατάλαβα σωστά, αν πάρω το Linksys απλά θα συνδέσω το cl-110 με το linksys και εκεί πάνω θα βάλω το ps3...

όταν θα θέλω να κάνω όμως port forward; σε ποιο θα κάνω;

Επίσης, είναι ικανό το Linksys αν συνδεθεί ασύρματα με το PS3 με τέλειο σήμα να βλέπω 1080p απροβλημάτιστα;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:02 ----------

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

3 επιλογές, ποια θα προτιμούσατε;

Ο σκοπός είναι, παροχή ασύρματου internet σε όλο το σπίτι + δίκτυο εσωτερικό ώστε να συνδέω το PS3 με το PC και να βλέπω 1080p,

το PS3 με το PC έχουν απόσταση 15 μέτρων + 2 πόρτες και μια γωνία από τοίχους... Αν είναι εφικτό να συνδεθεί ασύρματα το PS3 χωρίς καλώδια τότε κανένα πρόβλημα...

Ποιο απο τα παρακατω θα διαλεγατε...

1) Αγορά του Netgear modem/router + switcher...

2) Αγορά του Linksys WRT320N

3) Αγορά του Netgear WNHDEB111

Από ότι κατάλαβα, αν κάνω την τρίτη επιλογή θα είμαι μια χαρά;

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρε το WAG320N, έτσι έχεις μια συσκευή για Dual Band WiFi N, Gigabit Switch και ADSL2+ modem/router

αν η γραμμή σου είναι οκ δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα σταθερότητας και λογικά θα κλειδώνει πιο πάνω από το Siemens...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...