Προς το περιεχόμενο

Μπορω να κανω redirect τους επισκεπτες?

takis3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα.Θελω να κανω τους επισκεπτες σε μια σελιδα ανακατευθυνση σε μια άλλη αναλόγως την ip τους.Ξερετε αν υπαρχει καποιο script γι αυτο που να ειναι free ? Η σελιδα ειναι .html .

Δημοσ.

><script type="text/javascript">
<!--
redirectTime = "1500"; <-- 1500 is 1,5 sec-->
redirectURL = "http://www.yoururl.something";

setTimeout("location.href = redirectURL;",redirectTime);

//-->
</script>

αυτό είναι ένα βασικό script αλλα πες μας λίγο περισσότερο στο το τι ακριβώς θες να κανεις .. μιλάμε για 5 συγκεκριμένες ip η ανάλογα με την ip τις χώρας να πηγαίνει και σε συγκεκριμένη ιστιοσελίδα !

Δημοσ.

Φιλε μου σε ευχαριστω για την ανταποκριση.Μιλαω για να γινεται ανακατευθυνση αναλογως τη χωρα που προερχεται καποιος.Π.χ. οι επισκεπτες σε μια σελιδα που προερχονται απο Ελλαδα να γινονται ανακατευθυνση σε άλλη σελιδα που θα ειναι γραμμενη σε Ελληνικα ενω σε μια Ελληνικη σελιδα να γινονται ολοι οι ξενοι επισκεπτες ανακατευθυνση σε άλλη σελιδα και στην Ελληνικη να επιτρεπονται μονο επισκεπτες απο Ελλαδα.

Δημοσ.

Ναι.Δεν λεω οτι θα καλυψω με αυτο τον τροπο όλες τις περιπτωσεις αλλα τουλαχιστον θελω οσοι μενουν Ελλαδα να γινονται ανακατευθυνση στην Ελληνικη εκδοση.

Αποσο εχω διαβασει υπαρχει και τροπος να βλεπει το site τις ρυθμισεις του browser και να βλεπει την προεπιλεγμενη γλωσσα του χρηστη που και αυτο θα μπορουσε να ήταν μια λυση.Ομως σε καθε περιπτωση αυτο που εχω βρει το προσφερουν εταιρειες επι πληρωμη και εγω ψαχνω κατι σε free.Ακομα και αν προκειται για αναγνωριση της ip και ανακατευθυνση του επισκεπτη με βαση την ip θα με καλυψει.

Φυσικα θα γινοταν πολυ πιο ευκολα αν εβαζα ενα λινκ σε καποιο σημειο στο site και οποιος Ελληνας ήθελε να το επισκεπτεται αλλα αυτην την επιλογη την αποκλειω γιατι δε θελω οι ξενοι να μπενουν στο Ελληνικο site για διαφορους λογους πχ το Ελληνικο site μπορει να πουλαει σε καλυτερες τιμες απο οτι η Αγγλικη έκδοση κλπ.

Δημοσ.
.... πχ το Ελληνικο site μπορει να πουλαει σε καλυτερες τιμες απο οτι η Αγγλικη έκδοση κλπ...

Ο κλασσικός ελληνάρας. Και νομίζεις ότι οι ξένοι τρώνε κουτόχορτο. Αν δεν το έχεις καταλάβει οι Έλληνες είμαστε τα κορόιδα που ακριβοπληρώνουμε ότι λαμακία μας πασάρουν. Βάλε ίδιες τιμές.

Αν δεν ξέρεις από προγραμματισμό η μόνη λύση που έχεις είναι javascript, οπότε δες http://www.sourcecodeonline.com/details/geodirection.html

Δημοσ.

Παιδια πολυ χρησιμα τα λινκς που μου δωσατε.Θα τα μελετησω αναλυτικοτερα και πιστευω οτι θα γινει δουλεια.Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...