Προς το περιεχόμενο

Όλο και περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές διακόπτονται για κατινίστικες εκπομπές

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.makthes.gr/index.php?name...icle&sid=35234 ,

Ήθελα απο καιρό να ποστάρω το συγκεκριμένο θέμα. Τό μόνο που έχω να πω είναι ότι όλο και περισσότερες αξιόλογες εκπομπές που σε καθηλώνουν διακόπτονται. Είναι ολοφάνερο οτι εμείς δεν τις προτιμούμε για 'υτο και τις βάζουν λάθος ώρες με συνέπεια να μην είναι κερδοφόρες (δεν παρακολουθούνται σχεδόν καθόλου). Αλλα είναι άδικο να πληρώνουν τον κάθε σαχλαμάρα (λόγου χάρη τσαλίκης κ.τ.λ., και τον κάθε τσαλίκη) και να διακόπτουν τέτοιες εκπομπές. Απ' την μία λες ο κόσμος δεν τις προτιμά ... οκ εδώ δεν θα σχολιάσω θα γίνω κακός ... :fear:

* απορώ πως παρακολουθεί ο κόσμος από το πρωί μέχρι το απόγευμα αυτές τις αιδίες ...

** διαβάστε αυτό το λινκ και τι έχετε να πείτε; αφορά την εκπομπή που μ' αρέσει πολύ, και απογοητεύτηκα με το άρθρο. Τόσα πολλά λεφτά για μία εκπομπή; Και τα μισά ο παρουσιαστής ... με πολύ λιγότερα γίνεται δουλειά ... α.π.λ.η.σ.τ.ι.α...,

http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=18928

σας θυμίζω την κρατική τηλεόραση εμείς την πληρώνουμε με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Δημοσ.

* απορώ πως παρακολουθεί ο κόσμος από το πρωί μέχρι το απόγευμα αυτές τις αιδίες ...

Ασε φιλε ειμαι αρρωστος απο την Τριτη κ τρωω στη μουρη τις μαλακιες τους...δλδ δεν υποφερεται το θεμα...πολυ χαλι... Ετυχε κ δεν μπορουσα να κανω τιποτα λογο υψηλου πυρετου και ηταν η τηλεωραση στο star και εγω ξαπλα με κλειστα ματια απλα... αυτες τις 2 ωρες δλδ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ. το κακο ειναι οτι ειχε χρειαστει να μεινω μονος σπιτι και δεν μπορουσε να μου την κλεισει κανεις και ποσο μαλλον εγω ή να αλαξει καναλι...

ΣΚΑΙ KAI ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΒΕΤΑΙ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΩΝ. (αν και διαλαει λιγο με κατι λαλακιες)

Δημοσ.
Ασε φιλε ειμαι αρρωστος απο την Τριτη κ τρωω στη μουρη τις μαλακιες τους...δλδ δεν υποφερεται το θεμα...πολυ χαλι... Ετυχε κ δεν μπορουσα να κανω τιποτα λογο υψηλου πυρετου και ηταν η τηλεωραση στο star και εγω ξαπλα με κλειστα ματια απλα... αυτες τις 2 ωρες δλδ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ. το κακο ειναι οτι ειχε χρειαστει να μεινω μονος σπιτι και δεν μπορουσε να μου την κλεισει κανεις και ποσο μαλλον εγω ή να αλαξει καναλι...

ΣΚΑΙ KAI ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΒΕΤΑΙ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΩΝ. (αν και διαλαει λιγο με κατι λαλακιες)

όλοι όλο και κάτι έχουμε παρακολουθήσει ... δεν τίθεται θέμα. Ναι άλλα τέτοια εκπομπή όπως αυτή ... ο ΣΚΑΙ είναι περισσότερο στο ντοκιμαντέρ ... Και στην τελική δεν ξέρεις ποιον να κατηγορήσεις, τον κόσμο γύρω σου ή τα κανάλια ... Τα κανάλια ότι φαΐ θέλει ο κοσμάκης, έμμεσα από εκεί βγάζει χρήμα. Τεσπα δεν ειναι αυτό το θέμα.

Δημοσ.

To πιο τραγικο ειναι οτι πλεον το 70% των εκπομπων ειναι trash/κουτσομπολιστικες. Αντε να περιοριζονταν στο μεσημερι ξερω γω, ενα 2ωρο με 3ωρο δε θα υπηρχε προβλημα. Τωρα, απο τις 7 το πρωι εως τις 7 το απογευμα μονο τετοιες βλεπεις.

Δημοσ.

Ίσως ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση έχει συνηθίσει/εθιστεί πλέον σε τέτοιες εκπομπές και γι αυτό τις ζητάει. Ίσως αυτοί που ενδιαφέρονταν για κάτι διαφορετικό έχουν εγκαταλείψει την τηλεόραση εδώ και καιρό και παρακολουθούν πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ίσως η αναγνωρισιμότητα των showmen/women κάθε είδους είναι πιο σημαντική από έναν τύπο που κάθεται και λέει περίεργα πράματα που κουράζουν το μυαλό.

Και για μένα τα τελευταία χρόνια tv = ΣΚΑΪ, έστω τα λίγα λεπτά που παρακολουθώ την ώρα του φαγητού. Αλλά με την αύξηση των διαφημίσεων τελευταία, δεν πολυπαλεύεται.

Δημοσ.

Έχω την τηλεόρασή μου εδώ και κάτι μήνες κλειστή, πιάνει και χώρο τσάμπα. Να είναι καλά ο " θείος", βλέπω τις σειρές και τις ταινίες που μου αρέσουνε όποτε θέλω και χωρίς διαφημίσεις :-D Κλείστε την τηλεόραση!:-D

Δημοσ.

Αν αφήσεις για πολύ καιρό τα σκ@τ@ σε εναν χώρο, θα τα συνηθίσεις, όπως και την μυρωδιά τους και δεν θα σου κάνουν καμιά απολύτως εντύπωση. Θα ειναι και αυτά ενα μέρος του περιβάλλοντός σου...

Απο την άλλη, έχουμε όλοι το δικαίωμα της επιλογής. Απο την μια τα κανάλια να δείχνουν αυτό που θέλουν, απο την άλλη εμείς που μπορούμε να κλείσουμε την τιβι, μέχρι να δείξουν αυτο που θέλουμε εμείς.

Δημοσ.

τι λες ρε!!! ακου να κλεισω την τηλεοραση!!

και δηλαδη PRO που θα παιζω? στις 22"???

ειναι απολύτως χρησιμη η τηλεοραση σημερα... η κεραια της δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι ειναι...

Δημοσ.

Δυστυχώς ο μόνος λόγος για να έχεις τηλεόραση σήμερα είναι για να βλέπεις οποιαδήποτε αθλητική εκπομπή ή αγώνα σε ενδιαφέρει (για τις εκπομπές υπάρχει ένα θέμα βέβαια, γιατί μερικές είναι για το βόθρο), άντε καμιά πολιτική εκπομπή (στο τσακίρ κέφι), και κυρίως τα ντοκιμαντέρ.

Ταινίες: οι έχοντες internet και όρεξη και λίγη γνώση, ξέρουν. Κι αν δεν ξέρουν, να είναι καλά τα video club.

Σειρές: η προηγούμενη απάντηση νομίζω καλύπτει και αυτήν την κατηγορία.

Χώρια που για να δεις αθλητικά + ντοκιμαντέρ, συνήθως χρειάζεσαι και ένα πακέτο να πληρώνεις (αν εξαιρέσεις τον ΣΚΑΙ).

Άμα είσαι η χαρά του console gaming, εννοείται πως τη χρειάζεσαι. :-)

Δημοσ.

Και εγω την τηλεοραση ποια την αναβω μονο για κανα console gaming η οταν εχει κανα αγωνα.Δεν αξιζει να δει ουτε σειρα ουτε ταινια αφου υπαρχει ιντερνετ.Και ποια ολες οι εκπομπες πρεπει να εχουν ποια και μια ''χαριτωμενη'' μασκοτ μεσα ποιο παλια τουλαχιστον ειχαν μια ωραια κοπελα.Εχει καταντησει αηδια!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη, κόπηκε μια εκπομπή ή πρόκειται για άρθρο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα; Το link που παραθέτει ο topic starter είναι η αρχική σελίδα.

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη, κόπηκε μια εκπομπή ή πρόκειται για άρθρο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα; Το link που παραθέτει ο topic starter είναι η αρχική σελίδα.

Alpha: Στοπ στη "Μηχανή του χρόνου"

Είναι λάθος το link.

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως αυτό είναι το σωστό link, το οποίο όπως λέει και η είδηση, είναι απ τον Μάρτη.

Η αλήθεια είναι πως διάβασα μόνο το μήνυμα του OP και βρήκα την ευκαιρία να εκφράσω την αδιαφορία/αηδία/αντιπάθεια μου για ένα μεγάλο μέρος της τηλεόρασης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...