SpY Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αν ο διευθυντής θεωρεί πως είναι η εξουσία τότε μοναδική λύση είναι η ανατροπή της εξουσίας. Ενόπλως. Απο αύριο λοιπόν όλοι στους δρόμους
-nick- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εκεί είναι το θέμα;... Ή βαριούνται, ή δεν τους αρέσει η γυμναστική, ή δε γουστάρουν το άθλημα(που αν δε το γουστάρουν, ποιος είσαι εσύ που θα τους το επιβάλεις) Ο καθηγητής τους μήπως ???
giorgos147 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 nick[;3005846'']Ο καθηγητής τους μήπως ??? Δε σε έπιασα.
klainmaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Να σου θυμήσω πως καλώς η κακώς δεν έχουμε επιλεκτική εκπαίδευση στο γυμνάσιο και το λύκειο. Εφόσον αποφασίζεις να το παρακολουθήσεις θα πρέπει να τηρείς και πλήρως το ωρολόγιο πρόγραμμα του. Αν δεν σε ικανοποιεί μπορείς κάλλιστα να το παρατήσεις και να κάνεις κάτι άλλο. Αλλα το "δεν μου αρέσει η γυμναστική/η φυσική/τα τεχνικά/η πληροφορική" και το "ποιός είναι αυτός που θα μου το επιβάλλει" είναι αστεία. Πολύ σωστά σου απάντησε ο παραπάνω "ο καθηγητής σου". Ο ίδιος καθηγητής που μπορεί να σε αφήσει μετεξεταστέο και να ψάχνεσαι μετά τι πήγε στραβά. Ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να δίνω εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς; Εγώ δεν κάνω τίποτα... Μπουρδίτσες.
slipknot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ακριβώς, το αν θα σου επιτρέπεται να μην κάνεις τίποτα την ώρα της φυσικής αγωγής εξαρτάται απ' τον γυμναστή σου. Αν όμως εκείνος είναι τυπικός και εφαρμόζει ένα πρόγραμμα στο μάθημα του και εσύ δε θες να συμμετέχεις οφείλεις να υποστείς και τις πιθανές συνέπειες, από απουσία μέχρι μείωση βαθμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.