Προς το περιεχόμενο

Σχολείο: Pedobear Approved

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Τώρα αστειεύεσαι ή το εννοείς; :rolleyes:

αν ήμουν νομικά καλυμμένος εγώ πάντως θα χωνόμουν...

Δημοσ.
αν ήμουν νομικά καλυμμένος εγώ πάντως θα χωνόμουν...

Κοίτα, για αυτό που κάνει π.χ. αν δε πας τη πρώτη ώρα για μάθημα και πας από τη δεύτερη και μετά και σου δίνει 7 απουσίες+ότι σε διώχνει από το σχολείο, ισχύει και είναι παράνομο.

Και το άλλο με μια καθηγήτρια μας, η οποία όποτε ανταλλάζουν χαρτάκια μέσα στη τάξη, τα παίρνει και τα διαβάζει. Και για αυτό υπάρχει νόμος.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που γραφεις, ή τουλαχιστον σε ολες τις περιπτωσεις. Ξερω περιστατικο με κοπελια οπου στις Πανελληνιες αντεγραφε, και ηρθε αστυνομικος (γυναικα) και τις εκανε σωματικο ελεγχο, καθως ειχε κρυψει στο εσωρουχο της το σκονακι κ αρνούνταν να το παραδωσει.

Δημοσ.
Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που γραφεις, ή τουλαχιστον σε ολες τις περιπτωσεις. Ξερω περιστατικο με κοπελια οπου στις Πανελληνιες αντεγραφε, και ηρθε αστυνομικος (γυναικα) και τις εκανε σωματικο ελεγχο, καθως ειχε κρυψει στο εσωρουχο της το σκονακι κ αρνούνταν να το παραδωσει.

Δε μιλάμε για σκονάκι.

Μιλάμε για χαρτάκι "κουτσομπολιού" ας πούμε το οποίο παίρνει ο καθηγητής/ια και το διαβάζει ενώ το παιδί δε δίνει την άδεια.

Δημοσ.
Δε μιλάμε για σκονάκι.

Μιλάμε για χαρτάκι "κουτσομπολιού" ας πούμε το οποίο παίρνει ο καθηγητής/ια και το διαβάζει ενώ το παιδί δε δίνει την άδεια.

μιας που είσαι στην "μεγάλη" τάξη του γυμνασίου καλό είναι να συμβουλέψεις τους συμμαθητές σου που μπορεί να είναι στο 15μελες (αν δεν είσαι και εσύ)

Δημοσ.

Δε νομιζω να υφισταται διακριση. Αν σε δει σ ενα διαγωνισμα με σκονακι δηλαδη τι θα σου πει ο καθηγητης? Αν ειναι σκονακι φερε να το διαβασω και να σου μηδενισω το γραπτο, αν δεν ειναι παρε αποβολη?

Δημοσ.
Δε νομιζω να υφισταται διακριση. Αν σε δει σ ενα διαγωνισμα με σκονακι δηλαδη τι θα σου πει ο καθηγητης? Αν ειναι σκονακι φερε να το διαβασω και να σου μηδενισω το γραπτο, αν δεν ειναι παρε αποβολη?

μα δεν μιλάει για ώρα διαγωνίσματος.. εκεί υπάρχουν (λογικά) άλλοι κανόνες σχετικά με την συμπεριφορά του μαθητή.

Δημοσ.
μα δεν μιλάει για ώρα διαγωνίσματος.. εκεί υπάρχουν (λογικά) άλλοι κανόνες σχετικά με την συμπεριφορά του μαθητή.

Μιλάω για ώρα μαθήματος. Φυσικά όχι διαγωνίσματος-τεστ.

Καληνύχτα σας. Πέρασε η ώρα =)

Δημοσ.

ε ρε θελω να ξαναπαω σχολειο.

μιας και δεν το εχω τελειωσει το λυκειο, μπορω να γραφτω κανονικα σε οποιο λυκειο θελω ε?

θα τα κανω μπορντελο :D

Δημοσ.
Είμαστε οφτόπικ, αλλά αυτό το "τα αγόρια μπάσκε, τα κορίτσια βόλε" μου φέρνει εμετό από το ποσοστό ρουτινίλας.

Ε αφού προτιμάγαμε να παίξουμε μπάλα, με το ζόρι θα παίζαμε βόλλει?

Ή βαριούνται, ή δεν τους αρέσει η γυμναστική, ή δε γουστάρουν το άθλημα(που αν δε το γουστάρουν, ποιος είσαι εσύ που θα τους το επιβάλεις) ή κάποιος άλλος λόγος.

Ναι κοίτα, σε κανένα δεν αρέσει το σχολείο. Με τη λογική σου, δεν θα πατούσαμε σε κανένα μάθημα. (εκτός από κπα, θρησκευτικά, μουσική, οικιακή οικονομία γαλλικά, αγγλικά). Πάντως εγώ δεν μπορούσα με τπτ τα κείμενα και τα έπη.

καθως ειχε κρυψει στο εσωρουχο της το σκονακι κ αρνούνταν να το παραδωσει

και πολύ κανά έκανε. Οι εξυπναδούλες απαγορεύονται. στο κάτω κάτω δεν είναι σχολή όπου πας για να περάσεις ένα μάθημα, αλλά πανελλήνιες όπου κόβεις μια θέση από τον άλλο.

Δημοσ.

Και γώ δεν γούσταρα μαθηματικά. Ήταν σταλινικό με το ζόρι να με βάζουν να παρακολουθώ μαθηματικά.

Άσε μας ρε γιώργε. Βλάκας διευθυντής.

Δημοσ.

Αν ο διευθυντής θεωρεί πως είναι η εξουσία τότε μοναδική λύση είναι η ανατροπή της εξουσίας. Ενόπλως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...