eSATA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6lhAcuV0HFs] http://www.youtube.com/watch?v=6lhAcuV0HFs [/ame] παλαβωνει στο τελος ο καθηγητης ΑΧΑΧΑΧΑΧ
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Σε εμάς στις 3 ωριαίες, μας δίνουν μόνοήμερη. Μας το έκανε ο ίδιος διευθυντής πέρσι, μην ανησυχείς. Δε γνωρίζω αν συνεχίζει ακόμη αυτή τη τακτική.
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 προτιπ: ειναι τιγκα στους μαλακες και δεν ειναι ο καθηγητης ο πιο μεγαλος εκει μεσα
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εν τω μεταξυ, μπορει να διευκρινιστεί οτι δε το άνοιξα εγώ το θέμα;
eSATA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 προτιπ: ειναι τιγκα στους μαλακες και δεν ειναι ο καθηγητης ο πιο μεγαλος εκει μεσα αυτό εννοείται!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ωχ ωραίο θέμα ανοίξατε. έγινε split από άλλο topic http://www.youtube.com/watch?v=6lhAcuV0HFs παλαβωνει στο τελος ο καθηγητης ΑΧΑΧΑΧΑΧ μόνο με δίκανο την παλεύει κάποιος καθηγητής σε αυτό το μπουρδέλο... eSATA με [yt2] [\yt2] βάζουμε videos...
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αλήθεια ρε παιδιά τώρα. Επιτρέπετε να υπάρχει τέτοια κατάσταση; Πάρτε για παράδειγμα το γυμνάσιο που είμαι εγώ. Ίχνος δημοκρατίας δεν υπάρχει, και το φωνάζει και ο διευθυντής αυτό, λέγοντας ότι "Εγώ είμαι η εξουσία εδώ μέσα!".
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Όπως είπα σε άλλο θέμα: παιδιά μην τους αφήνεται να σας δίνουν απουσίες από το πουθενά... τέτοια παράλογα πράγματα είναι άξιον αναφοράς και κατηγορίας στο καθηγητικό σύλλογο.. άμα κάνουν τέτοιες χαζομάρες οι καθηγητές μπορείτε να τους καταγγείλετε. Με έχεις βάλει σε σκέψεις. Ειλικρινέστατα. Αφού μια μέρα, ένα παιδί φορούσε σκούφο, μπήκε μέσα ο διευθυντής(στην αίθουσα), του το πήρε, και το πέταξε στο προαύλιο. Με πιο δικαίωμα; Θα του πεις μετά του διευθυντή: Γιατί το πετάξατε; Και θα σου πει, ότι δεν είναι σωστό και ευγενικό. Τότε, τι του λες;
gang Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ρε είπαμε κυνήγι θέλουν να μην κάνουν τέτοιες πουστιές. υ.γ. αν έχουν γραφεί 3 ωριαίες υπάρχει νόμος που δίνει το δικαίωμα να δώσει ημερήσια αποβολή. στην γυμναστική π.χ. μιας που το φερε η κουβέντα αν δεν φοράτε φόρμα δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στο μάθημα που αυτομάτως σημαίνει απουσία (σε καμία περίπτωση ω.α.) btw μέσα σε αυτό το site υπάρχουν κάπου οι νόμοι από το σύνταγμα του Κράτους που εφαρμόζονται στα σχολεία. ψάξε και θα τους βρείς εύκολα... επίσης κάπου νομίζω λέει ότι υποχρεούνται τα σχολεία (ή έχει το δικαίωμα το 15μελές) να αναρτήσει τους νόμους μέσα στο σχολείο. κάντε κάτι να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον και λίγο κριτική σκέψη ανάμεσά σας (καθηγητές και μαθητές)
FarCry Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 και γιατί δεν κάνουν γυμναστική? αν δε με απαταει η μνημη μου δεν ειχε γινει ενα παρομοιο thread παλιοτερα που ειχε γραψει και ο παρεδωσε τα νομικα του θεματος και στο τελος ξεφυγε η κατασταση και εγινε lock?
giorgos147 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 αν δε με απαταει η μνημη μου δεν ειχε γινει ενα παρομοιο thread παλιοτερα που ειχε γραψει και ο παρεδωσε τα νομικα του θεματος Αλήθεια, που είναι ο Paredwse να με/μας βοηθήσει με αυτά τα θέματα; Με τον διευθυντή που έχω μπλέξει, με ενδιαφέρει.
Chris_85 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Γιωργο μαθητης εισαι, οφειλεις να κανεις γυμναστικη αν δεν εχεις καποιο οργανικο προβλημα. Ρωτα με κ μενα τι τραβουσα στη γυμναστικη, οι γερμανοι δεν αστειευονται.. Απο κει και περα, αν λεει εκφρασεις του τυπου ''εγω ειμαι η εξουσια'' τοτε ειναι απαραδεκτος.
gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αλήθεια, που είναι ο Paredwse να με/μας βοηθήσει με αυτά τα θέματα;Με τον διευθυντή που έχω μπλέξει, με ενδιαφέρει. μπες στο site Που σου έδωσα παραπάνω και πάτα στο σημείο πάνω πάνω που λέει "Ξεστραβώσου". έχει πολλά περιστατικά και θέματα τα οποία έχουν απαντηθεί σύμφωνα με διατάξεις και νόμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.