giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Επειδή εγώ το ζω αυτή τη στιγμή το γυμνάσιο και όχι το λύκειο, και δε το ζω πολύ καλά λόγω διευθυντή, πιστέψτε με, εδώ εγώ είμαι τόσο ζορισμένος, που πολλές φορές τα χάνω. Φανταστείτε πως είναι τρίτη λυκείου τα παιδιά. (Πιθανός να ξέρετε) Τώρα, εντάξει, δεν επικροτώ την ενέργεια του παιδιού, αλλά δε νομίζω ότι ήταν μια αντίδραση την οποία ειλικρινά την ήθελε. Πάντως, Γιάννη, αν ο γιος σου δε κινδυνεύει από απουσίες, άστον, δε πειράζει. Και τώρα, μιας που το θυμήθηκα. Ο διευθυντής μου σήμερα είπε ότι όσα παιδιά δε κάνουν γυμναστική, θα τους δίνει μονοήμερες+. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ο διευθυντής μου σήμερα είπε ότι όσα παιδιά δε κάνουν γυμναστική, θα τους δίνει μονοήμερες+. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; και γιατί δεν κάνουν γυμναστική?
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 και γιατί δεν κάνουν γυμναστική? Εκεί είναι το θέμα;... Ή βαριούνται, ή δεν τους αρέσει η γυμναστική, ή δε γουστάρουν το άθλημα(που αν δε το γουστάρουν, ποιος είσαι εσύ που θα τους το επιβάλεις) ή κάποιος άλλος λόγος.
black_widow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ο διευθυντής μου σήμερα είπε ότι όσα παιδιά δε κάνουν γυμναστική, θα τους δίνει μονοήμερες Εγώ έτρωγα ωριαίες αποβολές ( απουσιολόγος και με πολύ καλή συμπεριφορά πέραν της τάσης μου για κοπάνα ). Τις μονοήμερες που ήθελε να μας ρίξει η καθηγήτρια δεν τις δέχτηκε. Κάπως έτσι ξεκινάει η χρονιά με πολλές αποβολές αλλά μόλις στριμώχνονται τα παιδιά στη μέση της χρονιάς και μετά με απουσίες και διαμαρτύρονται οι γονείς δεν τους παίρνει και πολύ και τα κόβουνε αυτά. Αν δεν υπάρχει χαρτί γιατρού που να λέει ότι δεν μπορείς να κάνεις γυμναστική, κάνε και εσύ γυμναστική.Ξέρεις όταν δεν κοιτάει και σας έχει βάλει να τρέχετε μην κάνεις όλο τον κύκλο , το ίδιο και στις ασκήσεις Το πρόβλημα είναι με τις κοπέλες που περνάνε άσχημα την περίοδο. Και αυτές αποβολές θα τρώνε; Το σχολείο σου είναι λιγάκι χειρότερο τελικά από αυτό που πήγαινα εγώ.:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εκεί είναι το θέμα;... Ή βαριούνται, ή δεν τους αρέσει η γυμναστική, ή δε γουστάρουν το άθλημα(που αν δε το γουστάρουν, ποιος είσαι εσύ που θα τους το επιβάλεις) ή κάποιος άλλος λόγος. ας φέρουν χαρτί από γιατρό αν δεν θέλουν να κάνουν... και τα 3 που είπες πάντως κατατάσονται στην βαρεμάρα...
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό. Εγώ π.χ. δε μπορώ να παίξω καλό Basket. Οπότε, δε γουστάρω να παίξω μπάσκετ. Γουστάρω όμως handball. Ναι μεν θα παίξω handball, αλλά εφόσον δε θέλω basket, πρέπει ντε και καλά να παίξω; Ε, αυτό με ενοχλεί πολύ. Ένιγουει. Είμαστε εκτός πολύ OffTopic =P
black_widow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 και γιατί δεν κάνουν γυμναστική? Σε εμάς δε γινόταν γυμναστική τις πιο πολλές φορές, παίζαμε βόλευ αλλά όσοι δε ξέραμε να παίζουμε ( εννοείται ότι έβαζε συνεχώς τις φωνές σε εμάς που δε ξέραμε) ουσιαστικά μας κατηγορούσε ότι δε θέλουμε να κάνουμε γυμναστική. Για αυτό επαναστάτησα και δε φόραγα φόρμα :p
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Είμαστε οφτόπικ, αλλά αυτό το "τα αγόρια μπάσκε, τα κορίτσια βόλε" μου φέρνει εμετό από το ποσοστό ρουτινίλας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εγώ π.χ. δε μπορώ να παίξω καλό Basket. να μάθεις άμπαλε! Είμαστε οφτόπικ, αλλά αυτό το "τα αγόρια μπάσκε, τα κορίτσια βόλε" μου φέρνει εμετό από το ποσοστό ρουτινίλας. Volley δωματίου>all
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 να μάθεις άμπαλε! Χαρά δες Μήπως να σταματήσουμε εδώ, επειδή βλέπω τον Εωσφόρο μας μία θέση κάτω και ως Senior Member από αύριο, και επειδή θα εμφανιστεί κανένας Paredwse και θα μας βρίσει;
eSATA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αν και αυτό που θα πω δεν έχει σχέση με αυτό που ρώτησες, αλλά πίστεψέ με, στα σχολεία κυριαρχεί η μοναρχία. Μόνο αν αναφέρω ότι ο διευθυντής μας δίνει αποβολές "αέρα πατέρα" που λένε. Δε δίνει σημασία σε τίποτε. Απλά κάθε πρωί αναφέρει "Στείλτε μου και άλλους". Για παράδειγμα, μπορεί να αργήσω την πρώτη ώρα, και να με πετάξει έξω για το επόμενο 6ωρο. Χθες, πήγε να ρίξει 2 αποβολές μονοήμερες επειδή μία κοπέλα πέταξε την γόμα της στην ώρα τον καλλιτεχνικών σε μια άλλη κοπέλα επειδή τη χρειαζόταν, και μια άλλη το στυλό της.(οι κοπέλες ήταν απέναντι η μία με την άλλη) Σήμερα είπε στην ώρα της... Προσευχής πριν μπούμε στα τμήματα, ότι δε θα ξανασυγχωρέσει κάτι τέτοιο. Γιατί λέω ότι κυριαρχεί η μοναρχία; Το βλέπεις και μόνος από τα λεγόμενά μου παραπάνω, αλλά μπορείς να ακούσεις και τον διευθυντή μας όταν μια μέρα φώναζε σε ένα παιδί ότι "Εγώ είμαι η εξουσία εδώ μέσα!" Αλήθεια, υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει τα παραπάνω; Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί με δ' αύτους δε βρίσκεις άκρη. Την ώρα σου θα χάσεις αν ασχοληθείς με το πρόβλημα του γιου σου. Έτσι πιστεύω βασικά. Πάντα κάτι βρίσκουν και ρίχνουν σε σένα το βάρος και ζητάς και συγγνώμη από πάνω. Να αναφέρω ότι πηγαίνω 3η γυμνασίου. Θες ένα γρύλο ένα κλειδί και 4 τούβλα
black_widow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Είμαστε οφτόπικ, αλλά αυτό το "τα αγόρια μπάσκε, τα κορίτσια βόλε" μου φέρνει εμετό από το ποσοστό ρουτινίλας. Εμάς δεν είχε καθόλου μπάσκετ, μόνο βόλευ. Αν παίζαμε μπάσκετ θα έπαιζα ευχαρίστως Η ωριαία αποβολή δεν είναι το ίδιο με την απουσία, πρέπει να έχεις δημιουργήσει πρόβλημα στο μάθημα για να πάρεις ωριαία. Η κυρία που μας έκανε γυμναστική παρεπιμπτόντως μία εποχή πήγαινε aerobics στο ίδιο τμήμα με τη μητέρα μου και δεν μπορούσε να ακολουθήσει, για τα καλά αγύμναστη ( και μεγάλο φουγάρο ).
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Θες ένα γρύλο ένα κλειδί και 4 τούβλα Δεν θέλουν οι άλλοι όμως, γιατί θα μας κόψει την εκδρομή που κάνουμε τον Μάιο, και ίσως και την τριήμερη(ικανό τον έχω) =P ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:01 ---------- Η ωριαία αποβολή δεν είναι το ίδιο με την απουσία, πρέπει να έχεις δημιουργήσει πρόβλημα στο μάθημα για να πάρεις ωριαία. Εμάς πάλι, μας βάζουν αν έχουμε ξεχάσει έστω και το βιβλίο. Μοναρχία Approved...
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αν παίζαμε μπάσκετ θα έπαιζα ευχαρίστως Αντισέξουαλ.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ωριαία γιά ένα βιβλίο? Το άκουσα και αυτό. Σε εμάς στις 3 ωριαίες, μας δίνουν μόνοήμερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.