psil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει εχω ενα laptop medion το οποιοο το εχω πάρει από την γερμανία εχει το σκληρό κλειδωμένο και δεν μπορώ να το κάνω format μήπως μπορεί καποιος να μοθ πει πως 8α καταφέρω να κάνω format; thx
basilis5 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 τι θα πει κλειδωμενος σκληρος; δοκιμασες να βαλεις το cd των windows και ναβαλεις το λαπτοπ μεσω bios να μπουταρει απο εκει και σου ειπε ακυρο;
psil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 εγω ειχα κανει φορματ με το γνισιο cd της medion και ουτε καν μπικα στα Bios και ετρεχε το αλλο το cd xp που ειχα. και στα βιοσ δεν μπαινει bios
basilis5 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 εγω ειχα κανει φορματ με το γνισιο cd της medion και ουτε καν μπικα στα Bios και ετρεχε το αλλο το cd xp που ειχα. και στα βιοσ δεν μπαινει bios δεν μπορει να μην μπαινει bios. τωρα δεν καταλαβα τιποτα,εσυ ειχες κανει στο παρελθον system restore με το cd που εδινε το λαπτοπ μαζι; και αν ναι,ξανακανε το ιδιο,που ειναι το κωλυμα;
patrelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 γειά σας.. είναι εύκολο να μου πεί κάποιος πως να κάνω format έχω ένα λαπτοπ 2 χρόνια και θα ήθελα να το φρεσκάρο..
ss13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 http://www.codeproject.com/KB/work/installwindowsxp.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.