fragment_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 παιδια θελω μια σελιδα video hosting να ανεβασω κατι 40 λεπτα κλιπάκια. όμως τα γνωστά ελληνικά όπως το steki εχει περιορισμο 25mb ανα βιντεο ... πραγμα αδυνατο για σχεδον μια ωρα κλιπ. Επίσης το youtube περιορίζεται σε 10λεπτα και το veoh με νευριάζει με το 5λεπτο οριο (και το οτι σου επιβαλει να κατεβασεις το προγραμμα του). Επίσης το google video καταργησε πλεον το ανεβασμα video, δοκίμασα στο Picassa αλλα μου βγάζει συνέχεια σφάλμα και επαλήθευση. Επίσης 2-3 αλλα που βρηκα site εχουν ελεινο stremaing κολανε απιστευτα και αλλα περναν απο μια διαδικασια ad view πριν αναπαραχθει το video... Το δε megavideo (της megaupload) έχει παίσια εικόνα Pixelλοτή ... Ξέρετε κάτι της προκοπής;
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματιά στο Vimeo. Ακόμη και με το δωρεάν account, δεν έχει χρονικό περιορισμό/clip, μόνο χώρου (500ΜΒ/βδομάδα) και μπορείς επίσης να ανεβάζεις ένα 720p clip ανά βδομάδα (αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει).
fragment_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματιά στο Vimeo. Ακόμη και με το δωρεάν account, δεν έχει χρονικό περιορισμό/clip, μόνο χώρου (500ΜΒ/βδομάδα) και μπορείς επίσης να ανεβάζεις ένα 720p clip ανά βδομάδα (αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει). οκ ανεβασα yahoo ... οχι και καλη ποιοτητα αλλα οκ ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ---------- πολλά ... λεφτά ποσα διαθέτεις ? σιγά μη πληρώσω ρε φίλε ... απ' το ύφος μου και μόνο στο ποστ ελπίζω να κατάλαβες πως δεν είναι για επαγγελματική δουλειά ...
antonisid Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 σιγά μη πληρώσω ρε φίλε ... απ' το ύφος μου και μόνο στο ποστ ελπίζω να κατάλαβες πως δεν είναι για επαγγελματική δουλειά ... Τσαμπέ και της προκοπής δε νομίζω οτι γινεται ουτε μπορεις να χεις την απαιτηση για κατι τέτοιο.
ilakast Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 για δες το bitsload.com θελει (free) registration http://www.bitsload.com/index.php/user/compare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.