bluesattack Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Συγνωμη δεν καταλαβαινω, τι πειραζει να παρει 2 ημερες αποβολη για ενα λαθος που εκανε;Εγω θα αφηνα το παιδι να καταλαβει μονο του τι εκανε, να βαλει φωτια μεσα στο σχολειο δεν ειναι και λιγο πραγμα, οι δικαιολογιες που δινεις εσυ οτι δεν ξεραν οτι το μπλανκο ειναι ευλεκτο η οτι εγινε καταλαθος δεν στεκουν, εαν δεν το ηξερε καλυτερα να ξαναπαει Γυμνασιο. Οταν παει πανεπιστημιο τι θα κανει; Θα πουλαει φουντες και εσυ θα τρεχεις να κανεις εφεσεις; Ετσι και αλλιως με 2 ημερες δεν μενει, να σφιξουν και λιγο οι κωλοι απο εδω και περα... ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ +1 Δηλαδη να γινει εφεση για ποιο λογο ? Να γινουν οι δυο μερες μια ??? Η μηπως να μην τιμωρηθει καθολου ? Αυτη θα ηταν η ικανοποιηση η η δικαιωση ?
peravrexei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 [/color]Moυ εχει τυχει 3-4 φορες να βαλω φωτια στο καλαθακι με τα χαρτια στο γραφειο μου απο αδειασμα τασακιου και μισοσβησμενο τσιγαρο....Φυσικα την εσβησα με ενα ποτηρι νερο...Λετε να ειχα προθεση να καψω την ΔΕΗ και δεν το καταλαβα ??? Με εβαλαν σε σκεψεις τα χθεσινα.... Πας για πειθαρχικό παράπτωμα :'' Κάπνισμα σε δημόσιο χώρο''
SpY Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω πρέπει να κλειστεί ισόβια για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας, απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα εμπρησμού
million_voices Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 καλα τα λετε ολοι αλλα οταν η νομιμοτητα εφαρμοζεται επιλεκτικα τοτε καλα κανει ο Γιαννης και ο καθε Γιαννης και σκεφτεται οπως σκεφτεται ps Γιαννη αδερφε μου αστον να ψηθει για να καταλαβει οτι οι μλκες εχουν και κοστος,καλο θα του κανει
slipknot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα δεν είναι να σκεφτόμαστε «Ο άλλος δεν τιμωρήθηκε, γιατί να τιμωρηθεί ο δικός μου;». Αυτή η λογική δεν οδηγεί πουθενά. Πρώτα πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας και μετά τους άλλους, αν δε δεχτούμε μια τιμωρία αυτομάτως δε δεχόμαστε και την τιμωρία κάποιου άλλου.
million_voices Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα δεν είναι να σκεφτόμαστε «Ο άλλος δεν τιμωρήθηκε, γιατί να τιμωρηθεί ο δικός μου;». Αυτή η λογική δεν οδηγεί πουθενά. Πρώτα πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας και μετά τους άλλους, αν δε δεχτούμε μια τιμωρία αυτομάτως δε δεχόμαστε και την τιμωρία κάποιου άλλου. ναι οκ ελα να μου τα πεις αυτα μετα απο αρκετα χρονια
slipknot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αν υπάρχουμε τότε γιατί όχι; Βέβαια πάντα κρατάω μια επιφύλαξη, που και που χρειάζονται δικαιολογίες για να παρανομώ και να τα ρίχνω στο κωλοκράτος.
mangepsamin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το καλυτερο για μενα ειναι να συζητησεις με τον γιο σου και να του εξηγησεις πως καθε στιγμη στην ζωη του θα πληρωνει τις "μαγκιες" του,οπως ολοι τις δικες μας,και εσυ την"μαγκια" που πας να κανεις σχετικα με την τιμωρια του,φιλικα παντα.
SpY Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το καλυτερο για μενα ειναι να συζητησεις με τον γιο σου και να του εξηγησεις πως καθε στιγμη στην ζωη του θα πληρωνει τις "μαγκιες" του. Και θα ρωτήσει το παιδί : Πατέρα αυτός γιατί δεν τιμωρήθηκε ? για τις "μαγκιές" του
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά και αόριστα μιας και δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα σχολείο αλλά μπορώ να πω για το δικό μου (2γενικό λύκειο) και για παλιότερα (2γυμνάσιο) . Το θέμα είναι οτί εδώ μετράει το κονέ , δηλαδή ένας συμμαθητής μου έχει την αδελφή του που είναι άριστη μαθήτρια (του 20) στην τρίτη λυκείου και έτσι τον ξέρουν οι καθηγητές , συγκεκριμένα μιλάω για την φιλόλογο που είναι ικάνη να του βάλει 18 παρόλου που δεν διαβάζει , δεν ξέρει την τύφλα του από αρχαία και έγραψε και χάλια στο διαγώνισμα και εμένα 15 παρόλου που κάνω τα παραπάνω μόνο και μόνο επειδή έχει κονέ . Επίσης εγώ είχα πάρει 1 μέρα αποβολή πέρυσι επειδή ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στο γραφείο το "κακό παιδί" είχε πάρει δύο και φυσικά ότι γινόταν στην τάξη (είτε έφταιγε είτε όχι) αυτός έβγαινε έξω και αυτόν πήγαιναν στο γραφείο για τυχόν φασαρίες στην τάξη ... Καταλαβαίνετε πως πάει ? Έχεις κονέ περνάς χαλαρά , δεν έχει την έβαψες . Έχω παραδείγματα με παιδιά καθηγητών στο ίδιο σχολείο με τους γονείς τους και την μεταχείρηση και τους βαθμούς που εισπράτουν αφού και ο πατέρας τους βάζει τον ανάλογο βαθμό στον γιο του άλλου καθηγητή ... Μετά μιλάμε για δικαιοσύνη .
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Πολλές κυρίες βγάζει η νέα γενιά ε. Και το λέω έχοντας αποφυλακιστεί από λύκειο ψυχασθενών καθηγητών, όταν έκανα μαλακία, την έκανα ως το τέλος και ως την ποινή.
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Aυτό το κονέ με παιδιά καθηγητών δεν ισχύει πάντα. 'Εχω να αναφέρω πολλές τραυματικές ιστορίες από το γυμνάσιο που πήγαινα, με γυμνασιάρχη τον πατέρα μου, ο οποίος ενώ με όλους τους άλλους ήταν πολύ εντάξει, εμένα δε με άφηνε σε χλωρό κλαρί, το ίδιο και οι υπόλοιποι καθηγητές εννοείται.
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ε ναι, συνήθως πρέπει να είσαι το υπόδειγμα κιέτσ. Αυτό είχα καταλάβει και εγώ από παλικάρια με γονείς καθηγητές. Στους βαθμούς δεν ήξερα τι παίζει βέβαια, αυτό είναι σκοτεινό σημείο.
andreapaog328 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Tην τιμωρια την θεωρω υπερβολικη για ενα παιδι που τα προηγουμενα χρονια δεν εχει δωσει το παραμικρο δικαιωμα στο σχολειο... δεν είναι λογική αυτή...και εμείς στην 3η γυμανασίου φύγαμε ολόκληρη η τάξη, χωρίς να έχουμε δώσει ποτέ αφορμή, και φάγαμε 1 μέρα. ακόμα,ωριαία απο σπόντα...ο διπλανός μίλαγε με δορυφορική σύνδεση με μια στο δίπλα θρανίο απο μένα. Γυρνάω προς αυτόν χωρίς να προλάβω να ανοίξω στόμα και τσούπ...βαριόμουνα να τσακωθώ γιατί δεν μίλησα...και βγαίνω έξω. Moυ εχει τυχει 3-4 φορες να βαλω φωτια στο καλαθακι με τα χαρτια στο γραφειο μου απο αδειασμα τασακιου και μισοσβησμενο τσιγαρο....Φυσικα την εσβησα με ενα ποτηρι νερο...Λετε να ειχα προθεση να καψω την ΔΕΗ και δεν το καταλαβα ??? Με εβαλαν σε σκεψεις τα χθεσινα.... προφανώς και δεν είχες πρόθεση να βάλεις φόκο, όπως και ο γιός σου μάλλον, αλλά εσύ δεν πήγες να κάνεις μλκια με μπλάνκο και φωτιά...άδειασες το τασάκι. +1 απο μένα να μην κάνεις τίποτα. Στο σχολείο μου: 3 μαθητές της 3ης Λυκείου βάζουν μέσα στην τάξη ένα μηχανάκι. Έρχεται η καθηγήτρια τους πιάνει και ένας απο αυτούς φεύγει γράφοντας. Τους πιάνουνε, τους πάνε συμβούλιο,αποφασίζουν για τους 2 πενταήμερη, και τον valentino rossi να τον διώξουν απο το σχολείο. Οι υπόλοιποι μαθητές πάνε την επόμενη μέρα για κατάληψη (wtf) αλλά οι 3 συννενούνται με το 15μελές να μείνει το σχολείο ανοιχτό, όπως και έγινε. Οι καθηγητές φυσικά και γνώριζαν τα παιδια, καλά παιδιά, αλλά τους άρεσε να κάνουν μλκς που και που. Το μηχανάκι όμως ήτανε χοντράδα.Αποδέχτηκαν όλοι την ποινή τους και δεν τα έριξαν στους καθηγητές...
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Στους βαθμούς δεν ήξερα τι παίζει βέβαια, αυτό είναι σκοτεινό σημείο. 12-13 και με το ζόρι από τους καθηγητές, με σαφείς υπαινιγμούς οτι μου έβαλαν τόσο λόγω πατέρα μου αλλιώς ούτε τη βάση δε θα πιανα (χωρίς να ισχύει βέβαια αυτό), συνεχής γκρίνια και παράπονα οτι δε διαβάζω, και μια υποτίμηση του στύλ "εσύ ο γιός του γυμνασιάρχη και είσαι μέτριος μαθητής και αλητεύεις..τσκ τσκ!" και στο σπίτι ο εξάψαλμος στην περίπτωσή μου. Ας μη μιλήσω για πειθαρχικές ποινές, αποβόλες και ποινολόγια. Αν δεν ήταν η μάνα μου ακόμα γυμνάσιο θα πήγαινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.