FarCry Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 πάλι καλά πάντως για 2 μέρες, είχα φάει 3 μέρες (μαζί με άλλους 2 φίλους) επειδή είχαμε σκεφτεί να φέρουμε camera στην τάξη (χωρίς να πάρουμε άδεια) και 5 μέρες έφαγε αυτός που την έφερε τωρα ομως με τα κινητα τραβανε αβερτα χωρις αποβολες :p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Κάτι τέτοια άτομα σαν τον Γυμνασιολυκιάρχη σας ειλικρινά θέλω να τους καρφώσω μπετόβεργες μες τα μάτια.... του αμαξιού?
isay Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Οι καθηγήτες είναι ΠΑΝΤΑ ανεκτικοί σε πλήθος παραπτωμάτων και στέλνουν "στον ντάκο" άτομα που επανειλημμένα δημιουργούν προβλήματα. Προκειμένου ο γιος σου να λάβει αυτή την ποινή (που και σιγά την ποινή κιόλας), πρώτον υπέπεσε σε ένα σοβαρό σφάλμα (κίνδυνοι από ενδεχόμενη πυρκαγιά γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ξέρανε ότι ήταν εύφλεκτο), δεύτερον έγινε τσακωτός και τρίτον "ξεχρεώνει" ΚΑΙ προηγούμενες "διαολιές". Στη θέση σου θα συζητούσα το θέμα μαζί του για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβε οτι οι ποινές είναι συνέπειες των πράξεων μας. Με να τον κανακεύεις, ξέρει ότι ο "μπαμπάς" θα καθαρίσει ότι και λαμακία να κάνει (ο γιος), οπότε στο μέλλον ετοιμάσου για χειρότερα. Το ότι κάνει παρέα με τον Ηλία δε σε απασχολεί σοβαρά; Από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις (παρέες), μετά πας στην παιδεία που του παρέχεται (οικογένεια, σχολείο, κοινωνία) και στο τέλος εξετάζεις πως να κάνεις έφεση.
gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Οι καθηγήτες είναι ΠΑΝΤΑ ανεκτικοί σε πλήθος παραπτωμάτων και στέλνουν "στον ντάκο" άτομα που επανειλημμένα δημιουργούν προβλήματα. Προκειμένου ο γιος σου να λάβει αυτή την ποινή (που και σιγά την ποινή κιόλας), πρώτον υπέπεσε σε ένα σοβαρό σφάλμα (κίνδυνοι από ενδεχόμενη πυρκαγιά γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ξέρανε ότι ήταν εύφλεκτο), δεύτερον έγινε τσακωτός και τρίτον "ξεχρεώνει" ΚΑΙ προηγούμενες "διαολιές". Στη θέση σου θα συζητούσα το θέμα μαζί του για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβε οτι οι ποινές είναι συνέπειες των πράξεων μας. Με να τον κανακεύεις, ξέρει ότι ο "μπαμπάς" θα καθαρίσει ότι και λαμακία να κάνει (ο γιος), οπότε στο μέλλον ετοιμάσου για χειρότερα. Το ότι κάνει παρέα με τον Ηλία δε σε απασχολεί σοβαρά; Από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις (παρέες), μετά πας στην παιδεία που του παρέχεται (οικογένεια, σχολείο, κοινωνία) και στο τέλος εξετάζεις πως να κάνεις έφεση. αυτό που λες ισχύει ότι δεν πρέπει να τον ξελασπώσει. και πιστεύω ότι το παιδί κατάλαβε μόνο του ότι ήταν λαλακία, 17 χρονών είναι εξάλλου. δεν πιστεύω ότι υπάρχει άμεσο πρόβλημα με τις παρέες των παιδιών αν είναι άτακτες απλά. δεν είναι και πολύ σωστό να παρεμβαίνεις στις παρέες ενός παιδιού. καλύτερα να κοιτάξεις να γνωρίσεις κάπως τον φίλο του αν ανησυχείς
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 @topic starter: Σαν γονεας μπορει να του ελεγα οτι η τιμωρια του ηταν δικαια, αντι να ψαχνω να το προστατεψω για τις ανωριμοτητες του. Για την ακριβεια εγω ως παιδι αν εκανα τετοια εκτος απτις φωνες που ακουγα, μπορει να πηγαινε ο πατερας μου μονος του, σχολειο να ζηταγε την επομενη φορα να με τιμωρησουν. Μην κακομαθαινετε τα παιδια και μην τα καλυπτετε οταν κανουν μλκιες (δε το λεω υβριστικα)... Δεν ειναι ντροπη η τιμωρια. Δεχθειτε ως γονεις την τιμωρια του παιδιου, ακομα και αν ειναι αυστηρη, ακομα και αν η καθηγητρια που τα τιμωρησε ειναι ψυχοπαθης. Και σε καμια περιπτωση δεν αποτελει καλο παραδειγμα για το παιδι να ακουει δικαιολογιες τυπου "στο σχολειο γινονται χειροτερα που δεν τιμωρουνται". Αυτο για τον εαυτο του πρεπει να δει οτι εκανε μλκια και οτι τιμωρηθηκε. Ετσι ωριμαζει ο ανθρωπος, απτα λαθη του. Αρκει να τον βοηθαν να τα καταλαβαινει και να τον βαζουν σε περισυλλογη. ΥΓ. Αν ηταν το "καλο παιδι" δεν θα ετρωγε 2 μερες αποβολη με την πρωτη. Επισης χαρακτηριστικη προταση γονεα "το αλλο το παιδι που εχει κακη συμπεριφορα ...., ενω το ΔΙΚΟ μου". Για να κανει τετοιου ειδους παρεες και απο κοινου μλκιες με αυτον, μαλλον και το παιδι σου εχει προκαλεσει μερικες φορες. 2 μερες αποβολη δεν φευγουν ετσι για πλακα... Ουτε στο στρατο δεν μας καμπανιαζαν τοσο ευκολα και για πλακα, αν δεν ειχαμε δωσει δικαιωματα.
giorgos147 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 2 μερες αποβολη δεν φευγει ετσι για πλακα... Πίστεψέ με, σε κάποια φεύγει.
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις (παρέες) ακριβως..παιζουν μεγαλο ρολο και μπορουν (αν δεν ειναι σωστες) να δημιουργησουν εξισου μεγαλο προβλημα στο παιδι.Το γραφω απο προσωπικη εμπειρια Σε μια "διαολια" που ειχα κανει 1η λυκειου μαζι με 3 συμμαθητες μου, εισπραξαμε ολοι απο μια 2μερη Το θεμα ειναι οτι καταλαβαμε το λαθος μας και μεχρι την τελευταια μερα της 3ης δε ξαναδωσαμε καμια αφορμη. Γνωμη μου αστον να παθει, αλλιως ισως δε μαθει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Πίστεψέ με, σε κάποια φεύγει. Καμπανα 2 μερες σε παιδακι που συμπαθουν η στην χειροτερη περνα απαρατηρητο, ΔΕΝ ριχνει το συμβουλιο καθηγητων. Η μονη περιπτωση ειναι επειδη εφαγε το αλλο 4 μερες, να τιμωρηθηκε αυτο με 2 για να μην φανει τελειως αδικο. Αλλα και σε αυτη τη περιπτωση, αφου εκανε μλκια παρεα με παιδι που εχουν στη μπουκα, παλι δικαιολογουνται οι 2 μερες. Αν και οι 2 ηταν συμπαθη παιδια δε θα τιμωροντουσαν θεωρω.
kostastnt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Τα παρακάτω με ψιλοχιουμοριστικό τόνο τα γράφω... Αν κάπνιζει ο γιος δώστε του ένα πακέτο τσιγάρα και 2 φραπέδες και πάτε τον στο σχολείο το πρωί μισή ώρα πριν αρχίσει... Πείτε του να αράξει όλη μέρα εκεί απέξω, να καπνίζει και να πίνει καφέδες... Εννοείτε πως μετά από αυτό το κάπνισμα απαγορεύεται... Θα σπαστεί πολύς κόσμος έτσι μιας και ουσιαστικά δεν μπορεί να τον κάνει κανείς απολύτως τίποτα... Πχ να του πουν να φύγει κτλ... Επίσης καλά κάνετε και τον "υποστηρίζετε" και προσπαθείτε να μειώσετε την ποινή του... Έτσι όπως είναι τα πράματα καλύτερα να καταλάβει πως πρέπει να προσπαθεί να γλυτώνει τις τιμωρίες αφού τις έχει φάει και έχει κάνει αυτό που γούσταρε παρά να καταπιέζετε... Και δεν εννοώ ότι θα καταπιεζόταν αν δεν έβαζε φωτιά, αλλά γενικότερα... Πάντως καλύτερα να γίνει λίγο πιο πονηρός, ανήθικος, χειρότερος μαθητής και να βλέπει λίγο τι παίζει, παρά να είναι το υπόδειγμα που όταν τελειώσει το σχολείο δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη στην σχολή του από την πρώτη μέρα μέχρι και την αποφόιτηση του, όπως και στην δουλειά του κτλ.... Όλα τα παραπάνω είναι λίγο ανήθικα, υπερβολικά κτλ αλλά πλέον σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει για την κοινωνία μας...
afentiko7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Του άλλου παιδιού ο πατέρας τη δουλειά κάνει? Επίσης, τι άλλες πράξεις έχουν μείνει ατιμώρητες. Πάντως καλύτερα να γίνει λίγο πιο πονηρός, ανήθικος Για να υποστηρίζεις το δίκαιο, δε χρειάζεται να είσαι ανήθικος.
SpY Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι ο Γιάννης δεν προσπαθεί να μας πει ότι αυτό που έκανε ο γιος του δεν είναι σωστό αλλα ρωτάει που μπορεί να κάνει «έφεση» δλδ αν του έλεγε ο Διευθυντής δυο εβδομάδες αποβολή θα λέγατε αφου έσφαλε ας τιμωρηθεί ? Ναι αυτό που έκανε είναι λάθος και πρέπει να τιμωρηθεί με κάποια ποινή εφ’όσον πιάστηκε και τις περισσότερες φορές οι τιμωρίες στα σχολεία γίνονται για «παραδειγματισμό» προς άλλα παιδιά του σχολείου ότι όταν κάνεις λκιες τιμώρησε. Αλλα η ερώτηση του Γιάννη παραμένει στο που μπορεί να προσφύγει να κάνει την έφεση. Όπως και στην καθημερινή μας ζωή αν κάνουμε κάτι παράνομο και μας πιάσουν έχουν τις συνέπειες του νόμου, άλλα έχουμε και το δικαίωμα της έφεσης κτλ
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αλλα η ερώτηση του Γιάννη παραμένει στο που μπορεί να προσφύγει να κάνει την έφεση. Όπως και στην καθημερινή μας ζωή αν κάνουμε κάτι παράνομο και μας πιάσουν έχουν τις συνέπειες του νόμου τιμωρούμαστε, άλλα έχουμε το δικαίωμα της έφεσης κτλ Αυτο ακριβως φιλε θελω SpY. Αποφαση απο πρωτοβαθμιο οργανο να εφεσιβαλεται μονο στο Ανωτατο δεν εχω ξαναακουσει.
peravrexei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Γιάννη πριν λίγο καιρό στην πόλη μου ένας γονιός έδειρε έναν πιτσιρικά γιατί είπε το παιδί του gay. Για φαντάσου αυτό το παιδί σε λίγα χρόνια θα σκέπτετε το γεγονός<<ο πατέρας μου έδειρε κάποιον που με είπε gay >> (μεγαλοποίηση ενός συμβάντος) Τι θα σκεφτεί ο ο δικός αν τρέχεις για εφέσεις και τέτοια ότι έκανε κάτι το φοβερό και τρομερό άστο να περάσει αν συναιχίσεις θα κοστίσει περισσότερο στον πιτσιρικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Γιάννη πριν λίγο καιρό στην πόλη μου ένας γονιός έδειρε έναν πιτσιρικά γιατί είπε το παιδί του gay. Για φαντάσου αυτό το παιδί σε λίγα χρόνια θα σκέπτετε το γεγονός<<ο πατέρας μου έδειρε κάποιον που με είπε gay >> (μεγαλοποίηση ενός συμβάντος)Τι θα σκεφτεί ο ο δικός αν τρέχεις για εφέσεις και τέτοια ότι έκανε κάτι το φοβερό και τρομερό άστο να περάσει αν συναιχίσεις θα κοστίσει περισσότερο στον πιτσιρικά. Η αληθεια ειναι οτι ο γιος μου μου φωναζει να μην συνεχισω για να μην εχει αλλες συνεπειες για αυτον . Επειδη ομως δεν ειναι καλος μαθητης (δεν σημαινει απαραιτητα και κακο παιδι , απλα δεν διαβαζει...) δεν υπαρχει περιπτωση να περασει καπου οποτε τυχον μειωση της βαθμολογιας δεν θα τον επηρεασει το θεωρω αδικο να αφησω αυτην κατα την γνωμη μου αδικια να τελεσιδικισει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.